Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Network ben seni anlarım Arkadaslar aranızdakilerden bazılaerı beni hatırlar bende bu telefonu alanlaın ilk lerindenim fakat aldıgımdan 10 gün sora üst hoparlörden ses gelmedigini anladım ve bakırköy kvkye götürdüm.toplam 42 gün gecti ve telefon hala elimde deil.Hayırlısıyla salı günü paramı alcam.Faturada 1.100 ytl dio o kadar alcam ama.Nokia yı hergün arayıp hergün sikayet ediorum.Hele kvk dekilerle kavga ediorum.Hayatım boyunca bi cihaz aldıgıma bu kadar pisman olmadım.Ama lütfen yanlıs anlasılmasın kullandıgım kadarıyla telefon harikaydı.Ama karar weremiorum telefon ihtiyacım war tekrar n73e mi dönsem.bilmiorum ama bi kere agzım yandı ya pek rahat yanasmaıorum.
  • ben 1.143 YTL'ye almıştım. 42 iş günü olmadı sanırım 42 gün oldu dimi. yoksa daha çok bekleyeceğim desene!! benim 37 gün filan oldu daha. 23 iş günü oluyor.
  • benim anlamadığım birşey var..mantıklı düşünürsek herhangi bir modelin sonrasında çıkan diğer modellerde eski modellerin arızalarının giderilmesi lazım gibi geliyor..örneğin nokia da n serisinin ilk modeli olan n70 de burada bahsettiğimiz sorunların hiçbiri yoktu..n70 in üzerine 71,72 ve son olarak n73 çıktı..ve hiç olmayan sorunlar ortaya çıktı..bence biz bu firmalara gerektiğinden fazla ilgi gösteriyoruz...aynı yazılımsal problemler samsung da da her yeni modele aynen aktarılmakta...ben eğer 1 sene önce çıkan n70 den aldığım performansı n73 ten alamıyorsam nokia nın beni keriz yerine koyduğunu düşünürüm...hem de paramı aldı..ve ben çok para vermeme rağmen hala şikayet edecek birşeyler bulabiliyorum...nokiaların,samsungların,ericssonların muhakkak eksik bir yerleri oluyor...ve biz yurdum insanı önce alıyoruz sonra eleştiriyoruz..(bu gruba bende dahilim)..hiç almasaydık acaba nokia n73 ü neden almadınız diye bize sorarmıydı???

• her yeni telefon bünyesinde yeni entegreler ve teknolojiler barındırır. her birinin tasarımı farklıdır. elektronikte bazen nedensiz ya da hesaba katılmamış hatalar oluşabilir. yani N70 sorunsuz ise N73 de öyle olacak demek değil bu. senin dediğin benzer hatalar önceden olmuşsa bir üst modelde bunları elimine etmek. yapılacak mantıklı bir hareket bu. ama tasarımı tamamen değişen bir şey üzerinde bu dediklerin ancak kullanıcı raporları doğrultusunda ortaya çıkıyor. akabinde ise gerekli hata gideriliyor. tabi her markanın bir yüz karası modeli olmuştur. umarım bunlardan biri de N73 olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

ben 1.143 YTL'ye almıştım. 42 iş günü olmadı sanırım 42 gün oldu dimi. yoksa daha çok bekleyeceğim desene!! benim 37 gün filan oldu daha. 23 iş günü oluyor.

çoktandır girmiom abi senin tele noldu?
  • bu arada yukarda söylemeyi unutmuşum arayanın ismini söyşeme özelliği açık olunca tel kitlenmiyor.çok denedim.türkçe karakter dediniz onuda denedim."ÇÜŞ" yapıp tekrar denedim. telefon kitlenmiyor.ama çokta önemli bi özellik değil bence.zaten arayanın ismini söylerken pek anlaşılmıyo..
  • harbiden adam hece hece okuduu için bi nane anlaşılmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

ben 1.143 YTL'ye almıştım. 42 iş günü olmadı sanırım 42 gün oldu dimi. yoksa daha çok bekleyeceğim desene!! benim 37 gün filan oldu daha. 23 iş günü oluyor.

alamadım hala. 30 iş günü dolsun paramı alacağım. ondan sonra da bir n73 daha alırım. bu sefer 1gb hafıza kartı hediyeli imiş. kartı satarım bende 2gb var nasılsa. bir de hdd vermiştim garantiye seagate idi. o da yenisi ile değişmiş onu da satayım. zararlarımı kapatayım bari ya.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

alamadım hala. 30 iş günü dolsun paramı alacağım. ondan sonra da bir n73 daha alırım. bu sefer 1gb hafıza kartı hediyeli imiş. kartı satarım bende 2gb var nasılsa. bir de hdd vermiştim garantiye seagate idi. o da yenisi ile değişmiş onu da satayım. zararlarımı kapatayım bari ya.

ii olur ya.zararını çıkarman güsel olur yanlız tez davran oda bitebilir. hepsiburadada N93 ve N80 yalan olmuş...

• bakalım ya olmadı servisten değiştiririm. ne yapayım. Duruma göre adamlar verseler telefonu bir! Delirdim var ya yani... Millet diyor şöyle olmuş böyle olmuş. update yaptım filan ağlayacam ya nerdeyse. telefonum yok deneyemiyorum.
  • quote:

bakalım ya olmadı servisten değiştiririm. ne yapayım. Duruma göre adamlar verseler telefonu bir! Delirdim var ya yani... Millet diyor şöyle olmuş böyle olmuş. update yaptım filan ağlayacam ya nerdeyse. telefonum yok deneyemiyorum.

dua et zaman çabuk ilerlesin. aynı duyguyuda ben yaşadım kayıt dışı olduu için bi süre kullanamadım.
    sırf türkcell bayisinin BÜYÜK HATAsından dolayı 2 ay bekledim

• 2 ay mı. yuh. aslında dava etmek lazım. ama Türkiye'de adalet çok geç işliyor. İş güç kim uğraşacak, takip edecek. Sonuca bağlanana kadar en az 3-6 ay arası beklersin. Tabi bu nedenle de sorumlular rahat takılıyorlar. Nasılsa dava edemez diye. Aslında etsen maddi, manevi tazminat hakkındır alırsın yani.
  • ya ben bişi sorcam Bluetooth la dosya gönderirken başka bi telefona nekadar gönderdiğini görebiliyomuyuz.? ben göremedimde???sizde gözüküyomu?
  • göstermiyordu. bir de bence en önemli eksik alınan dosyalar mesajlara yani telefon hafızasına geliyor. bence hafıza kartına alınabilmeli dosyalar.
  • quote:

göstermiyordu. bir de bence en önemli eksik alınan dosyalar mesajlara yani telefon hafızasına geliyor. bence hafıza kartına alınabilmeli dosyalar.

Alınabiliyor zaten:
    Mesajlar->Seçenek->Ayarlar->(gelen ekranda biraz aşağı kayarak)Diğer->Kullanılan hafıza->
    burada tel. hafızası yerine hafıza kartını seçin.

Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

quote:

göstermiyordu. bir de bence en önemli eksik alınan dosyalar mesajlara yani telefon hafızasına geliyor. bence hafıza kartına alınabilmeli dosyalar.

Alınabiliyor zaten:
    Mesajlar->Seçenek->Ayarlar->(gelen ekranda biraz aşağı kayarak)Diğer->Kullanılan hafıza->
    burada tel. hafızası yerine hafıza kartını seçin.

Saygılarımla

valla sağolasın. telefonu adam gibi kullanamadığım için kurcalayıp bu özellikleri de bulamadım dolayısıyla.

• quote:

valla sağolasın. telefonu adam gibi kullanamadığım için kurcalayıp bu özellikleri de bulamadım dolayısıyla.

Sen sağol. Ayrıca durumun hakikaten zor. Allah sana sabır ve problemsiz bir telefon versin.
    Saygılarımla
  • inşallah ama benim şansım böyle malesef. çok denedim olmuyor. hep böyle bozuk olanları buluyorum. kısmet işte. iyi geceler kaçtım.
  • ya arkadaşlar bişey diyecem acaba kimsenin başına geldimi,dün n73 telefonumun şarzı bitti,şarza taktım dolduktan sonra telefonu şarzdan çıkarıp açtıktan sonra,farkettim ki mesajlarımın hepsi silinmiş (gelen,gönderilşmiş,klasördekiler komle kendi kendine yok olmuş)ilk başta önceden mesajlar hafıza kartında saklanıyordu,açılıp kapandıktan sonra tel hafızasına mı dönmüş diye baktım öylede olmamış.aklım bi türlü almıyor ya mesajlar nasıl kendiliğinden silinir,çok önemli notlar falan vardı ben ona yanıyorum,herhealde mesajları geri getirebilme ihtimalide yok.
  • malesef öle bi ihtimal yok kardeşim.ama nasıl gittiğini bende anlamadım.örenirsen söle bende merak ettim
    quote:

Orjinalden alıntı: welat.

ya arkadaşlar bişey diyecem acaba kimsenin başına geldimi,dün n73 telefonumun şarzı bitti,şarza taktım dolduktan sonra telefonu şarzdan çıkarıp açtıktan sonra,farkettim ki mesajlarımın hepsi silinmiş (gelen,gönderilşmiş,klasördekiler komle kendi kendine yok olmuş)ilk başta önceden mesajlar hafıza kartında saklanıyordu,açılıp kapandıktan sonra tel hafızasına mı dönmüş diye baktım öylede olmamış.aklım bi türlü almıyor ya mesajlar nasıl kendiliğinden silinir,çok önemli notlar falan vardı ben ona yanıyorum,herhealde mesajları geri getirebilme ihtimalide yok.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.