Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler =) deniycem umarım olur.
  • arkadaşlar n73 ün hala v3.0704.1.0.1 19.01.2007 sürümünü kullanıyorum bunu telefonun üzerinden mi yoksa bir başka şekilde mi güncellemeliyim veya nasıl güncellenir, bana yardımcı olurmusunuz. saygılar
  • kabloyla PC ye bağlayıp nokia PC suit yardımıyla güncelleyeceksin... dikkat etmen gerek şeyler muhakkak bu başlıkta yazılıdır....

quote:

Orijinalden alıntı: halilakdere

arkadaşlar n73 ün hala v3.0704.1.0.1 19.01.2007 sürümünü kullanıyorum bunu telefonun üzerinden mi yoksa bir başka şekilde mi güncellemeliyim veya nasıl güncellenir, bana yardımcı olurmusunuz. saygılar
  • işin kötüsü kablom da yok
  • kablosuz olmuyo hocam... bluetooth veya kızılötesi filan olmaz yani...
  • teşekkür ederim kardeş, bulucaz bir yolunu artık...
  • bu telefonda esas problem 3g nin gelmemesiydi bugün kablo bulup güncelledim ama malesef yine 3g gelmedi altunizade teleservise gittim tamiri için 70 tl istediler ( garanti süresi bitti, telefon 3 yıllık, aldığımızda 3g türkiyede yoktu ) servis n73 lerde 3g nin görünmemesinini kronik bir sorunu olduğunu söyledi bende 70 tl nin çok olduğunu belirttim, sorun hem kronik hemde garantinin bitmesi... sanki telefonda 3g nin görünmemesi bizim suçumuz... madem öyle 3g türkiyeye 3 yıl önce gelseydi de garanti kapsamında onarılmış olsaydı... nokia çok puan kaybetti, hiç yakışmıyor.
  • quote:

bu telefonda esas problem 3g nin gelmemesiydi bugün kablo bulup güncelledim ama malesef yine 3g gelmedi altunizade teleservise gittim tamiri için 70 tl istediler ( garanti süresi bitti, telefon 3 yıllık, aldığımızda 3g türkiyede yoktu ) servis n73 lerde 3g nin görünmemesinini kronik bir sorunu olduğunu söyledi bende 70 tl nin çok olduğunu belirttim, sorun hem kronik hemde garantinin bitmesi... sanki telefonda 3g nin görünmemesi bizim suçumuz... madem öyle 3g türkiyeye 3 yıl önce gelseydi de garanti kapsamında onarılmış olsaydı... nokia çok puan kaybetti, hiç yakışmıyor.

hocam sendeki problem güncellemeden veya n73 deki 3G görünmemesi gibi kronik problemden filan kaynaklanmıyor. N73 ün bi versiyonunda 3G yok... özellik olarak yok...

• peki hocam o versiyonu nereden bulabiliriz...
  • quote:

peki hocam o versiyonu nereden bulabiliriz...

hocam versiyon derken üretim versiyonu... güncellemeyle olan bişi değil yani... yanlış bilmiyosam *#0000# yaptıgın zaman çıkan RM133 yazan no'ya bağlı, ben de RM133 ama 132 olanlar var ve onlarla 3g yok... bakıp söylermisin seninki kaç?
  • bu da RM133 , 132 DEĞİL
  • o zaman o numara değil hocam... ama kesin olan bazı n73 lerde 3g özelliği yok...
  • Müzikler Hafıza kartındaydı ve zil sesi yapmak istediğimde "İzin Yok" uyarısı veriyordu.Telefona taşıdım ama yine aynı hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Müzikler Hafıza kartındaydı ve zil sesi yapmak istediğimde "İzin Yok" uyarısı veriyordu.Telefona taşıdım ama yine aynı hata

Hafıza kartında;Sounds--->Digital bölümüne al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Müzikler Hafıza kartındaydı ve zil sesi yapmak istediğimde "İzin Yok" uyarısı veriyordu.Telefona taşıdım ama yine aynı hata

Zaten orada tüm müzikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 1 Eylül 2009; 21:40:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Zaten orada tüm müzikler.

Tamam.Cevabı hiç vermedim say.

• quote:

bu telefonda esas problem 3g nin gelmemesiydi bugün kablo bulup güncelledim ama malesef yine 3g gelmedi altunizade teleservise gittim tamiri için 70 tl istediler ( garanti süresi bitti, telefon 3 yıllık, aldığımızda 3g türkiyede yoktu ) servis n73 lerde 3g nin görünmemesinini kronik bir sorunu olduğunu söyledi bende 70 tl nin çok olduğunu belirttim, sorun hem kronik hemde garantinin bitmesi... sanki telefonda 3g nin görünmemesi bizim suçumuz... madem öyle 3g türkiyeye 3 yıl önce gelseydi de garanti kapsamında onarılmış olsaydı... nokia çok puan kaybetti, hiç yakışmıyor.

dostum bazı yerlerde 3g çekmiyor bi yanlışlık olmasın mesela bizim evde mahallede hiç 3g çekmiyor bi mahalle aşağı iniyorum çekiyo
  • 3G dolaşımında iken;
    internet üzerinden yayın yapan radyo akışını nasıl dinleyebilirim?
    CorePlayer yüklü makinada player "şebeke erişimi açık" modda iken
    ilgili/uygun olduğunu sandığım linke tıklayınca
    coreplayerin malum işareti altında "24 bilmem ne. bişi-bişi" indiriyor, ardından "Coreplayer özellik desteklenmiyor" ikazı veriyor.
    Hadi bu programı geçtim.... Real'de nasıl yapayım? Olmaz mıııı-olur mu?
  • 1 sene geçti sanırım halen yeni wersiyon cıkmadı artık tel. deiştirmenin zamanı geldi
  • n73 telefonunuzu usb kablosu yardımıyla ve phonıx adlı prgram sayesınde N73 me v4.0839.42.2.1 surumune yukseltebılırsınız gozle gorulur hızlanma soz konusu gercektn.
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.