Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (706. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim telefonum donmaya başladı özellikle kamerayı açınca oluyor sizce ne yapmalıyım daha önce böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ_Karizmaa

Arkadaşlar benim böyle bir sorunum var fotoda görüldügü üzere bu çubuğu nasıl kapayabilirim ?

Menü>Araçlar>Ayarlar>Telefon>Bekleme Modu>Etkin Bekleme>Kapalı
  • Master
    Dostum, program,temalar...v.s. hafıza kartına yüklüyorum. Cihazı boş severim. Kafası boş kalsın diye.
    Sadece mesajlar tel. hafızasına bağlı. Kalan herşey haf.kartına gidiyor. Benim ayarlarım böyle.
    Set.Wizard olmadan internete girebilirdiniz bence.
    ancak kolay geliyorsa size yazılımı yükleyiniz, çokta elzem olduğuna inanmıyorum.
    Yeni sürüme yükselttiğimde set.wiz. & antivir. installer yüklü gelmiştibenim cihaza????
    O başka sizdeki başkamı?

Karizmaa Bazı temalarda "etkin bekleme" tuşlara dokunulmayan 2-3sn içinde oto kapanıp-açılır yapılabiliyor.
    Daha ziyade 2.parti yazılımlarla kullanılan hareketli masaüstlerinde.
  • arkadaslar bende n73 music edition var fakat telefonda hafiza kartıma attıgım filmleri(genelde divx) izlemek istiyorum fakat nette ne kadar divx varsa denedim surekli hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymat44
    (genelde divx) izlemek istiyorum fakat nette ne kadar divx varsa denedim surekli hata veriyo

Değerli dostumuz, cihazınızda hangi uygulama yüklü? Eğer sadece RealPlayer uygulaması var ise, çalıştıramazsınız. Normaldir.
    Bundan bahsetmeniz gerekli.
    Cihaza ayrıca, uygun bir player (CorePlayer-SmartMovie v.s.) yüklemediyseniz, bunlardan birini veya birkaçını edinip, kurunuz.
    Yok, bunlar/bunlardan biri varda halen Divx izleyemiyorsanız o ayrı, bakarız, oda kolay
  • Nokia'nın sitesinden indirdiğim Setting Wizard'ı kurmaya kalktığımda şöyle bir uyarı alıyorum.

"Setting Wizard.sis yüklemesi desteklenmiyor."

Format'tan sonra durum aynı.Ekran yine beyaz olarak bekliyor.(Belki ayarlar tam değildir)

Format'tan kazandığım birazcık hızlanma ve mp3'leri zil sesi yapabilme Başka birşey kazanamadım
  • Yığarım , bir kafada uzatırım o tel. bende olcak...

Sabır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Nokia'nın sitesinden indirdiğim Setting Wizard'ı kurmaya kalktığımda şöyle bir uyarı alıyorum.

"Setting Wizard.sis yüklemesi desteklenmiyor."

Format'tan sonra durum aynı.Ekran yine beyaz olarak bekliyor.(Belki ayarlar tam değildir)

Format'tan kazandığım birazcık hızlanma ve mp3'leri zil sesi yapabilme Başka birşey kazanamadım

bi problem olabilir formatdan sonrada devam ediyorsa bi servise falan göstersene

• Artık son çare servis'e gideceğim.
  • Keşke bilseydim de yardım etseydim
  • Merhaba arkadaşlar...

N73'ü 3 hafta önce aldım. Telefon kendi kendine kapanıyor, yada uzandığım bir yerde yanımdaki koltuğa telefonu YAVAŞÇA atmam halinde telefon kapanıyor. Bu kendi özelliğimi diyecem sanmıyorum tabiki. Millet yere düşürüyor açık duruyor telefon. Neden kapanıyor anlamadım gitti. 1 kerede cebimde iken kapandı. Çok nadiren yapıyor ama neticede yapması adamın kafasına takıyor... Sebep ne olabilir?
  • Pil oynar devrem. Başka ne ola ki? Yani açma-kapama tuşunun yeri malum. Öyle kolayca temas edilecek yerde değil(?)
    Pilin yüzeylerine bakmak lazım, birde o minik çubuklara. Belki bir oxidasyon falan vardır?
    Enteresan.
  • Yeni yazılımın ekolayzer'i arızalı. kafasına göre değişiyor. 2 şarkı arasında komple çöküyor ayarlar. Anlamadım ne iş???
  • Servis'e gittim ve derdimi anlattım.Adam wap'ten giriyorsundur falan dedi ve aldı telefonu kendide beceremedi.Yeni yazılım yüklenecek dedi verdim telefonu 1 saat sonra aldım.Zaten son sürüm yüklüydü sanırım..Telefonu elime alıp sürümü kontrol ettiğimde aynı sürümdü V4.0839.42.2.1 Setting Wizard falan gelmişti ama

Gelelim asıl soruna internete girmeye çalıştığım şöyle bir hata alıyorum "Paket veri:Paket veri bağlantısı yok." Yahu eski 3200 telefonumda bile internete giriyordum n73'te bir türlü beceremedik.

• Telefonu yeniden kullanmaya başladım.iPhone'dan sonra bayağı zorluk yaşıyorum gerek program desteği olsun,gerek müzik olsun,gerek kullanım ve mesaj olsun.Q klavyeye alışmışım numaraya 1 kere basıp bırakıyorum ve anlamsız kelimeler çıkıyor bazen ortaya:)Bana özel mesajdan önerdiğiniz program ve oyunların en azından adını mümkünse linkiyle birlikte atarsanız çok memnun olurum:)
  • kolay gelsin
    1)benm n73 te hafıza kartı girişinde bi sorun var sanırım içine bişey kaçmış hafıza kartı tam yerine oturmuyor yani çıt sesi gelmiyor
    2)sanırım arka kamera kapağında sorun var tam foto çekerken deklanşöre basıyorum kamera kapanıp açııyor yada kamera sürgüsünü açıyorum kamera açılmıyor bile sanki hiç bişey yapmamış gibi oluyor
    3)tuş takımı deforme oldu yeşil ve kırmızı tuş ile bunların üstündeki 2 tuş basıyor ama yüzeyi soyuldu bunu ücretsiz değiştiriyorlar mı?
    4)sizce servise göndermelimiyim? tahminnen kaç günde gelir? tamir süresi boyunca kullanmam için başka bir telefon verirler mi?
  • Master Birşey soracam
    bak gülmek yok taam mı?
    "üstad; hiç telefonu pili çıkarıp-takıp yeniden açtın mı"
    bir denesene?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeiffer

Master Birşey soracam
    bak gülmek yok taam mı?
    "üstad; hiç telefonu pili çıkarıp-takıp yeniden açtın mı"
    bir denesene?

denemiştir
  • Denemiştir tabii de. Ben bugün işyerinde birara 3G ile dahi boş ekranı görünce
    fark ettim. Ben kendim belki 1-1,5 aydır cihazı hiç kapatmamışım. Aynen yukarıda yazdıımı yaptım
    düzeldi. Acaba program artıkları falan bellekte kalıyorda ondan mı oluyor?
    Hani komple kapatınca siliyor hesaabı(?) Olur mu-olur...
    Ne biliim aklıma geldi işte... Denemekte fayda var...
  • Çok sık yaptığım birşey

Servis'e gittik yine olmadı artık ne yapacağım gerçekten hiç bilmiyorum. Format atmadan Private klasörünü ve gereksiz gördüğüm klasörleri sildim zaten

• 
Sayfa: önceki 704705706707708
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.