Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NokiaPcSuite(7.1.40.0) ile beraber gelen, NokiaMusicV1.3 programı N73ME ile uyumsuz kaldı. Ne yaptıysam programı cihaz ile eşleştiremedim.
    Hesapta yeni sürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 14 Eylül 2009; 11:12:15 >
  • şimdi ben dun yenı aldıgım samsung s5603 u gerı goturup verdım n73 te hep gozum vardı ama bıturlu alamamıstım sımdı alsam en son hangı surumu var? yanı teknosadan almayı dusunuyorum ve adamlara hangı surum dıyemı sorucam yardım edersenız sevınırım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.m.jacem@gmail.com

şimdi ben dun yenı aldıgım samsung s5603 u gerı goturup verdım n73 te hep gozum vardı ama bıturlu alamamıstım sımdı alsam en son hangı surumu var? yanı teknosadan almayı dusunuyorum ve adamlara hangı surum dıyemı sorucam yardım edersenız sevınırım??

Şu anda N cihaz alacak olsam 82 yada 85 alırdım.
  • Ömrümü yedi bu telefon, 5 Senelik SX1'im hala canavar gibi çalışıyor ama 2 sene olmamış n73 canımdan bezdirdi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: i.m.jacem@gmail.com

şimdi ben dun yenı aldıgım samsung s5603 u gerı goturup verdım n73 te hep gozum vardı ama bıturlu alamamıstım sımdı alsam en son hangı surumu var? yanı teknosadan almayı dusunuyorum ve adamlara hangı surum dıyemı sorucam yardım edersenız sevınırım??

Bu saatten sonra wi-fi siz telefon alınmaz bence.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Ömrümü yedi bu telefon, 5 Senelik SX1'im hala canavar gibi çalışıyor ama 2 sene olmamış n73 canımdan bezdirdi resmen

aynen.hayatımda kullandığım en sorunlu telefon.hayırlısıyla bayramdan sonra adam akıllı hızlı birşey alcam.

bu arada hala üretimde mi n73?
  • n73 te
    G-mail ayarları yaptım.
    e-postaları ve eklerini sorunsuz alabiliyorken;
    yeni e-posta ve eklerini gönderemiyor

"genel - özellik desteklenmiyor" iletisi çıkıyor.
    Nedir? Ne Yapmak lazım gelir???
  • @zeiffer

Gmail'in kendi yazılımını kullan derim. telefonunun internet ayarları tamamsa, telefonundaki tarayıcı ilehttp://gmail.com/app adresine gidip uygulamayı indirebilirsin.

@i.m.jacem@gmail.com

Telefon alacaksan sana samsung'un modellerini incelemeni şiddetle öneriyorum. Bu marka büyük çıkışta. Şimdi 5233 star'a wi-fi da ekleyecekler diye duydum. Benim için olmazsa olmaz GPS. istanbul için şart diye düşünüyorum. bunun yanında wi-fi da olursa fena olmaz hani. kamera olarak xenon flash desteğini mutlaka arayın. 3MP civarı yeterlidir. led flash'lı modellerde fotoğraf kalitesi düşecektir.
  • tabi. indirdim / kurdum.
    Lakin g-mail adlı uygulama ile ek yerleştirilmiyor(!)
    Ben galeriden fotoğrafı direkt e-postalayabilmeliyim.

Sizin dediklerinizi yaptım. Fakat öyle çalışmak istemiyorum ki.
    O başka bir olay- benim dediğim bambaşka...( değil mi ? )

Velhasılı öylede olmadı. Ayarları yaptıktan sonra cihazı kapatıp-açtım, yine aynen
    özellik desteklenmiyor yazıyor.

Setting Wizard yardımı ile GMail tekrar oluşturdum.
    2 GMail kutusu birden oluştu mesajlar başlığında. Birini kaldırıp denedim.
    Yine aynı...

Çözemedim.

• Öncelikle merhaba arkadaşlar.

İnternete bir türlü giremediğim için Turkcell Bayii'ne gittim.Müşteri hizmetleri varmış orada aldım numara bekledim falan sıra geldi.Oradaki çalışan ile aramızda geçen konuşma.

Ben=Merhabalar bir sorunum vardı.Bir türlü internete giremedim telefon'dan.Ayarları elle'de girdim, Setting Wizard ve Turkcell'den de aldım ama bir türlü giremedim.Ekran beyaz oluyor ve öyle bekliyor.

Çalışan=Bir bakalım.(Aldı telefonu eline 5-6 Dk falan ayarlara baktı sanırım)
    Ayarların tam teknik sorun var telefonunda, format atılması gerek.

Ben=Daha yeni yazılım yüklendi zaten.(Bir kaç ay oldu yazım yükleneli)

Çalışan=Hiç cevap vermedi ve yine 5-6 Dk baktı telefona.Ardından aynı şekilde telefonun'da teknik sorun var format atılması gerek dedi.Ama bildiğin *#7370# şeklinde değil.

Ben=Hard format yani.

Çalışan=Evet aynen öyle.Serviste atılan format gibi.

Ben=Tamam teşekkürler dedim çıktım.

Şimdi format atsammı atmasammı karar veremedim.Zaten X Plore'a giremiyordum bir sorun vardı.Daha önce kendim format atmadım.1 kere servise gitti telefon yeni yazılım yüklendi.Adam kafamı karıştırdı Atmayı düşünüyorum aslında size bir sorayım dedim.Formattan önce Şarj'ın full olması gerek diye biliyorum bunun dışında ne gibi önlemler almalıyım ? Belki Zil sesi sorunu'da düzelir.(Mp3'ler zil sesi vs. yapamıyorum)

Şuanki yazılım = V4.0839.42.2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 28 Eylül 2009; 18:34:58 >

• ya arkadaşlar ufak bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirimm...

Benim nokia N73 üm var telefonum kapanıyodu kendı kendıne
    bugün yeni versiyon yükledım kapanma sorunu çözüldü V 4.0839.42.2.1
    ama telefon ingilizce oldu
    sonra nemesis diye bi program indirdim
    türkçe kodunu yükledımm
    ama türkce olması için yeniden versiyon güncellemem lazımmışş
    fakat en son versiyon zaten yüklü gardaşım bi git işine der gibi bi uyarı veriyo bana
    ne yapmam lazım :S
  • Arkadaşlar!
    Dil ayarlarını bilmiyorum, illaki vardır bir çözümü.
    Fakat aynen bende internette boş sayfa ile karşılaşıyordum, yeni yazılıma güncelledim.
    Sorun ortadan kalktı.
    Bir deneyiniz. 16Dk. ve 79Mb. a hallediliyor.
  • Şuanki yazılımım V4.0839.42.2.1 n73ME için en son yazılım benim kullandığımmı yoksa başka bir yazılım varmı.
  • Siz benden daha yenisiniz galiba!
    Ben biraz/bayaa bayaa geride kalmışım... Benim ME'de 4,0750,31,2,1 yüklü...
    Bu yazılımı yüklediğimden kelli bir sorun kalmadı, çatır-çatır çalışıyor cihaz.
  • Sanırım öyle.Sorun bundan önceki yazılımda da vardı, yeni yazılıma geçmeme rağmen aynı sorun.Format atmayı düşünüyorum artık ama hangi önlemleri almalıyım tam olarak bilmiyorum.

Üstad'lar da uğramıyor artık eskisi gibi.
  • Ben hesapta en yeni PcSuite'i yüklemiştim güya.
    İşte birara arızalar oldu falan-filan. Makinayı ilk aldığım yazılım ile çalışıyordu. 3.07... bişi-bişi idi.
    Dedim bunu güncellemek lazım. Hem şu browser arızası falanda gider...

Hafıza kartında resimler kıymetli evraklar, onlara hiç dokunmadım.
    Taktım makinayı= PcSuite-Güncelle koçum-SoftwareUpdaterİndiriliyor-Kuruluyor...
    sonra yeni sürüm 4.0750... okeymi?- ok- 76Mb. bişiiler indirdi./ 14Dk.da kurulum tamamlandı.

Şarj full, internet bağlantısı sağlam. Pc nin kapanmamasına dikkat. Varsa UPS falan iyi olur iyi.
    Elektrik kesintisi falan olursa / yükleme yarım kalırsa telefonun elimizde patlama ihtimali varmış-mış...
    Gerçi kesin patlar bencede...

Olayım buydu. Şimdi browser falan sağlam. Memnunum vesselam ama... Deneyiniz bir kere oldu oldu.
    Olmadı naaparız? Virüs tarattırmak lazım herhalde? Aklıma birşeyde gelmiyor ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Şimdi format atsammı atmasammı karar veremedim.Zaten X Plore'a giremiyordum bir sorun vardı.Daha önce kendim format atmadım.1 kere servise gitti telefon yeni yazılım yüklendi.Adam kafamı karıştırdı Atmayı düşünüyorum aslında size bir sorayım dedim.Formattan önce Şarj'ın full olması gerek diye biliyorum bunun dışında ne gibi önlemler almalıyım ? Belki Zil sesi sorunu'da düzelir.(Mp3'ler zil sesi vs. yapamıyorum)

Şuanki yazılım = V4.0839.42.2.1

Rehberinin ve fotoğraflarının yedeğini alıp formatı bas bence. Olmadı bir de yazılım güncellersin.
    Hallolur kanaatindeyim.
    Saygılarımla.

• Herkese Merhabalar

Uzun bir aradır görüşemedik. Dostlar nasılsınız?

Askerliğimi bitirdim. Yeniden paylaşım moduna geçiyorum.

Fakat telefonum Sony-Ericsson K770i olduğu için Nokia bölümünde çok az olacağım. Telefonu ben satın almadım. Abim Almanyadan getirdi. Yoksa Sony-Ericsson almam. Hayalimdeki telefon hala Samsung INNOV8 modeli Fiyatı 1000 TL ye kadar düşmüş. Fakat önce iş bulmam lazım

2010 KPSS devlet memurluğu sınavına hazırlık yapacağım. Seneye bu zamanlar Samsung INNOV8 i kısmetse elime alacak ve incelemesini kendi yorum farkımla yapacağım.

Sony-Ericsson bölümüne K770i incelememi koyacağım. Beni tanıyanlar bilirler nasıl bir inceleme yaptığımı.

Özlemişim forum ortamını. Dostlar tekrar merhabalar.

• Merhaba arkadaşlar.İnternet'e girmediği için format attım telefona ama tam anlamıyla attım mı bilemiyorum.Telefonu kapadım açtım Nokia yazısı geldiğinde Açma Kapama + Arama Yanıtlama + 3 + * tuşlarına basılı tuttum pin kodu sordu girdim ayarlar sıfırlanmıştı.Resim'ler ve müzik'ler duruyordu ama kartvizitler gitmişti.Bu kadar kısa süreceğini hiç tahmin etmemiştim.

Mp3'leri zil sesi yapamıyordum bu sorun düzelmişti bende mp3'leri düzenledim tekrar seçmeye çalıştım aynı hata "İzin Yok".Yine format attım Bu sefer düzeldi.Formattan sonra Setting Wizard kayboldu bu yüzden internet'e giremiyorum paket ile ilgili bir sorunum var.Setting Wizard neden kayboldu acaba ?

Ekleme : Antivirüs'te yok arkadaşlar az önce gözüme çarptı.
    Ekleme2: İkisinide Nokia'nın kendi sitesinden buldum ama daha deneme fırsatım olmadı.

Son olarak bir soru soracağım acaba siz programlar hafıza kartına mı yüklüyorsunuz yoksa telefon hafızasına mı.Tema'yı telefon hafızasına yükledim herhangi bir sorun olurmu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 3 Ekim 2009; 15:57:16 >

• Arkadaşlar benim böyle bir sorunum var fotoda görüldügü üzere bu çubuğu nasıl kapayabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.