Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (708. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değerli arkadaşlarım. Nacizane, haddim olmadan, akıl demeyeyimde, ipucu gibi birşey:
    Kullandığınız programları, bunlara tel.rehberi, müzik çalar/lar, da dahil,
    -seçenekler-çıkış yolu ile sonlandırınız. Bu, programların hafızada ve işlemci üzerinde yer işgallerini sonlandırır.
    Programlardan "kırmızı" tuş ile çıkmayınız.
    Ola ki bir görev yöneticisi kullanıyorsanız; zaten ne demeye çalıştığımı biliyorsunuzdur. O vakit, ilk cümleleri hiç saymayın bile

En son yazılım, hafızayı ve işlemciyi boş tutmaya daha meyilli. Bu sıkıntı Symbian sistemde kronik birşey. Yavaşlamalar normal, pek keyfinizi bozmayınız. Sizden değerli değil ya! =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeiffer

G Ü N A Y D I N
    Değerli arkadaşlarım. Nacizane, haddim olmadan, akıl demeyeyimde, ipucu gibi birşey:
    Kullandığınız programları, bunlara tel.rehberi, müzik çalar/lar, da dahil,
    -seçenekler-çıkış yolu ile sonlandırınız. Bu, programların hafızada ve işlemci üzerinde yer işgallerini sonlandırır.
    Programlardan "kırmızı" tuş ile çıkmayınız.
    Ola ki bir görev yöneticisi kullanıyorsanız; zaten ne demeye çalıştığımı biliyorsunuzdur. O vakit, ilk cümleleri hiç saymayın bile

En son yazılım, hafızayı ve işlemciyi boş tutmaya daha meyilli. Bu sıkıntı Symbian sistemde kronik birşey. Yavaşlamalar normal, pek keyfinizi bozmayınız. Sizden değerli değil ya! =)

Evet ben ona dikkat ediyorum.Bazen kontrol amaçlı bakıyom açık program var mı?Hemen kapatıyom.
    Ayrıca eskiden kasması sorun oluyodu.Ya bi saate bakçan tuş kilidi bile 2-3 sn bekliyodu.
    Şimdi sayenizde güncelleme yaptım.Çat çat..

• Telefonumda nokia maps diye bişey var bu ücretsiz mi?
  • yeni haritalar ve programın kendisi ücretsiz indirilebiliyor/ güncellenebiliyor.
    Ayrıca uygun bluetooth erişimli gps cihazlarıyla eşleşme yapabiliyor. Pek çok gps'te var artık bu özellik.
    Sesli rota dolaşımı var. Tek ses, bayan sesi. Yada bir zamanlar tek sesti, ben sadece bayan sesini biliyorum.
    Tabii ki Türkçe.

Adres girişi ile çalışabiliyor ve rota oluşturabiliyor. Ben en çok bunu sevmiştim.
    Yalnız Türkiye için İst ve Ankara haritaları dışında harita yayınlandımı onu bilmiyorum. Bakmadım.
  • quote:

yeni haritalar ve programın kendisi ücretsiz indirilebiliyor/ güncellenebiliyor.
    Ayrıca uygun bluetooth erişimli gps cihazlarıyla eşleşme yapabiliyor. Pek çok gps'te var artık bu özellik.
    Sesli rota dolaşımı var. Tek ses, bayan sesi. Yada bir zamanlar tek sesti, ben sadece bayan sesini biliyorum.
    Tabii ki Türkçe.

Adres girişi ile çalışabiliyor ve rota oluşturabiliyor. Ben en çok bunu sevmiştim.
    Yalnız Türkiye için İst ve Ankara haritaları dışında harita yayınlandımı onu bilmiyorum. Bakmadım.

Kullanımı ücretsiz mi yani.
    Telefonun menüsünde uygulamalar bölümünden haritalar seçeneğine girip bağlansam ücret öder miyim?
  • PcSuite yardımı ile siteden bulunduğunuz ili içeren haritayı ve ses dosyalarını tel cihazına hafıza kartına kaydediniz.
    Ardından cihazdaki uygulama bu haritayı başlangıçta sorup yükleyecek, birdaha ki her çıkış ve girişinizde değişiklikleri kaydetmeyi sorup çıkacaktır.

Önce haritayı Pc yardımı ile cihaza indiriniz.
  • Ya neyse vazgeçtim bu mapsten..
    Silmeye karar verdim.Ama bu sefer de silinmiyo program.Ayrıca bi de mobiltv de yüklemiş versiyon yükselince.Bunları nasıl silcem???
    Ayrı bi dosya kaldırma programı var mı?
  • çivi çiviyi söker diyorsunuz.
    olmaz öööylee... bakıcaz.. uygulama yöneticisi nden kaldırmayı deneyiniz.
  • quote:

çivi çiviyi söker diyorsunuz.

Yani dosya yöneticisi??
    Ordan bu maps dosyası bulunmuyo zaten yok yani orada görünmüyo herhalde??
  • Aaa bi dakka uyg. yöneticisi ayrı bi yer..Oraya da girdim ama bu sefer haritalar(maps) ya da mobile tv adlı bi uyg dosyası yok :(
  • quote:

çivi çiviyi söker diyorsunuz.

Üstad diyeyim artık.
    Ama bu da olmadı nasıl silecem?
    Bu biraz ciddi bi problem galiba??
  • Bendeki programın üzerine "seçenekler" deyince kaldır sekmesi var. Sizin cihazınızda aktif değil mi?
    Task Manager programı veya türevleri uninstall yapabilir! (HandyTasMan tavsiye)
  • quote:

Bendeki programın üzerine "seçenekler" deyince kaldır sekmesi var. Sizin cihazınızda aktif değil mi?

Kaldır sekmesi var..Kaldıra tıklıyorum kaldırılıyo diyo ama sonra hata veriyo silinemiyo diyo..
    Bir de şu dediğiniz programı deneyim bakayım.
  • quote:

Bendeki programın üzerine "seçenekler" deyince kaldır sekmesi var. Sizin cihazınızda aktif değil mi?

Ya bi dakka bu zaten görev yöneticisi oluyo..Tamam o program var...İçinde değişik isimlerde uygulamalar var ama bu haritalar uygulaması yok galiba ya da ismi değişik?
  • Arkadaşlar n73 için rotateMe'yi deneyen&kullanan varmı ? Biraz araştırdım hoş bir uygulama (Telefon garanti dışı kalır diyenler var.)

Bu arada siz ne gibi programlar kullanıyorsunuz ? Programa çok meraklı değilim aslında ama telefonu alalı 1 sene oluyor.X-Plore,Core Player dan başka program yüklemedim Haliyle biraz sıkıldım diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 14 Kasım 2009; 13:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Arkadaşlar n73 için rotateMe'yi deneyen&kullanan varmı ? Biraz araştırdım hoş bir uygulama

Bu arada siz ne gibi programlar kullanıyorsunuz ? Programa çok meraklı değilim aslında ama telefonu alalı 1 sene oluyor.X-Plore,Core Player dan başka program yüklemedim Haliyle biraz sıkıldım diyebilirim.

çok güzel bir uygulama ama bir zaman sonra sıkıyor,,,,

Benim kullandığım programlar::::
    antivirüs : kaspersky mobile security 8.0.51
    dosya yöneticisi : Active file (xplore'dan kat kat iyi mükemmel bir yönetici tavsiyemdir)
    ses kaydedici: Ultimate voice recorder
    Alarm/saat: Epocware Handy Clock
    Kara liste : Handy black list (görüşmek istemediğim kişiler için :DD )
    Görev yöneticisi : Handy Taskman (özellikle arka planda çalışan gereksiz uygulamaları sonlandırmak için mükemmel program)
    Zip: free unrar
    el feneri : Ntorch (ne işe yarar demeyin eletrikler gidince çok işe yarıyor)
    kısayol : Smart settings (masaüstüne bi dünya kısayol atmaya yarıyor çok kullanışlı)
    İnternet browser : skyfire

• Galiba nokianın kendi uygulamalarını silemiyoz.
    Ama silinmeli yaw.Hac mack yaparak!
  • telefonu artık satmayı düşünoyurm çok yavaşladı kaça gidiyo bu ara?
  • baktım inceledim kullandım v.s.
    o gün N73ME'i gördüğüm andaki gibi "işte budur" dedirten bir makinaya henüz rast gelmedim.
    Yetenek kısmına girmiyeyim, tek eksik Wi-Fi.
    O sebeple henüz değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Yavaşlama sıkıntısı çeken dostlarımız yeni yazılımı yükleseler(?) Belki köklü bir temizlik iyi sonuç verir.
    Şimdiye kadar cihazda, sıkıntı yaratacak kadar yavaşlamaya rastlamadım.
    Acaba sizler cihazınızı şişirmiş olabilirmisiniz?
  • quote:

baktım inceledim kullandım v.s.
    o gün N73ME'i gördüğüm andaki gibi "işte budur" dedirten bir makinaya henüz rast gelmedim.
    Yetenek kısmına girmiyeyim, tek eksik Wi-Fi.
    O sebeple henüz değiştirmeyi düşünmüyorum.
    Yavaşlama sıkıntısı çeken dostlarımız yeni yazılımı yükleseler(?) Belki köklü bir temizlik iyi sonuç verir.
    Şimdiye kadar cihazda, sıkıntı yaratacak kadar yavaşlamaya rastlamadım.
    Acaba sizler cihazınızı şişirmiş olabilirmisiniz?

Nolcak bu nokia maps silinebiliyo mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 706707708709710
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.