Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim en n73 arka kızagını indirince kamera geliyordu şimdi gelmiyor neden olabilir acaba tamire vurmak da istemiuorummm bilenler yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanunsuz__38

Benim en n73 arka kızagını indirince kamera geliyordu şimdi gelmiyor neden olabilir acaba tamire vurmak da istemiuorummm bilenler yardım

Arka kapak varya o bozulmuştur bana da olmuştu.
  • arkadaşlar n73 telefonumda m cüzdan programı olan handy safe programı var bu programa giriş yaparken girdiğim şifreyi unuttum nasıl bulabilirim içindeki bilgiler çok önemli silinmesini istemiyorum nette çok aradım herkes aynı şeyi yazmış ve verilen kodu girdiğim zaman içindeki bilgilerin silineceğinide belirtmiş ben bilgilerin silinmesini istemiyorum lütfen bana bir çıkış yolu gösterin şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar N73 ME telefonumu güncellerken yanlışlıkla normal n73 versiyonu kurmuşum son versiyon oldugu için güncelliyemiyorum bu sorunu nasıl hallederim
  • arkadaşlar bi arkadaşım bana n73 e herhangi bir navigasyon yada harita programı yüklenip yüklenmeyeceğini sordu bu konu hakkında beni yönlendirebileceğiniz bir yer varmı yada yardımcı olabilirmisiniz
    saygılar...
  • Kuzenim de N73 var Windows Live Messenger v1.1.9000 N73'e uyumlu olan en güncel sürüm programı yükledik ama açtığımızda resimleri göremedik sadece yazılar var bunun çözümü var mı?
  • Arkadaşlar ben de iki senedir N73 kullanıyorum bu telefonu gerçekten çok istemiştim zamanında hala da güzel geliyor ama beni çok sinir eden bir sorunum var. Ben bu telefonu ilk aldığım zamanlarda bir kere havuza düşürmüştüm ve bir iki dakika klorlu suda kalmıştı daha sonra telefon tamircilerine götürdüm kimse çözüm bulamadı bir arkadaşın tanıdığına verdim olaydan sonra bu abim sorunumu çözdü ve telefonumu çalışır hale getirdi fakat o günden beri çok büyük bir sorunum var. Telefonu eskiden hep oyun oynamak için kullanırdım şimdi de daha çok mesajlaşmak için kullanıyorum yani kullanım süremde pek bir şey değişmedi ama o olaydan sonra ben telefonumu günde bir defa şarj etmek zorunda kalıyorum çok çabuk bitiyor telefonun şarjı acaba pilden midir diye pili de değiştirdim orjinal yeni pil aldım yine çözülmedi sorun ne yapmamı önerirsiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar formu çok fazla inceleyemedim.
    kusura bakmayın.
    N73 için kullanabileceğim Garmin sürümü hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar bekliyorum
  • n73'te bi hata var.telofonun hafızası boş,menu de bir işlem yapmaya kalktığımda: telefon hafızası dolu bazı verileri silmeniz gerekiyo, uyarısı veriyor.cok teşekkür ederim.
  • arkadaşlar best call recorder kurdum. registered yaptım. herşey normal ama ses kaydı yapmıyor. kayıt yapayımmı diyor evet diyorum. kayıt sadece ismi ve arama çıkıyor. fakat herhangi bir kayıt yok na yapmam lazım tşk ederim.
  • Merhaba arkadaşlar telefonu aldığımdan beri çok ciddi bir sorunla karşılaşmadım. Tek sorunum internete girememeydi. 2 kere sersive götürdüm yeni yazılım yüklendi, olmadı. Tam yeniden götürmeyi düşünüyordum ki arkadaşın hattı'nı taktım ve internete girebildim. Sorunun telefon'da değil hattım'da olduğunu anladım. Turkcell bayii'ne gittim anlattım derdimi. Numaramı aldılar PC'den birşeyler yapıldı ve sanırım bu sefer oldu. Kontör yükleyip deneyeceğim. Paket veri hatası falan almıyorum artık.
  • Vay bee.. O vakit aklımıza gelmemiş mi, dimağımız mı kilitlenmiş te hattı değiştirmek akla gelmemiş. Eğer çözüm olduysa haberdar ediniz ki, sorana bilgi aktaralım. Selamlar & Hürmetler
  • Arkadaşlar internete girmek isteyen turkcell ise arasın müştrei hizmetlerini grps gibi birşey açıyorlar sonra rahat rahat girin denenmiştir. sorun felan yoktur yani.
  • Ben Nokia CD'sini Install yaptim telefonu bagladim pcye Pc suiti isaretledim felan yanliz güncelleme ile ilgili bir uyguluma göremedim,nerede yanlis yaptim acaba?
  • Kız gibi baktığım, ekranında çizik olmayan hatta jiletini çıkmayan telefonum çalındı Garantisi bile dolmamıştı. Neyse napalım artık. Bir sene telefon almam daha 5800 düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

Arkadaşlar; bu başlığı açmak ve uzunca bir süre bıkmadan usanmadan güncelleyerek sorulara cevap vermek sureti ile; forumdaki bir çok N73 sahibinin, telefonlarını daha iyi tanımasını ve sorunlarını halletmesini sağlayan/buna vesile olan değerli forumdaşımız/kardeşimiz @Network KILLER, 11 Aralık 2009 itibârı ile askere gidiyor.

Soran herkese selâmı var. İletmemi istedi.

Bu vesile ile bu dönemde askere giden tüm forumdaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum. Allah cümlesi ile birlikte sağ sâlim gidip dönmelerini nasip etsin.

Saygılarımla.

Düzenleme : Yazım hatası

Selamlar. Hocam mesajını yeni gördüm. Çok şükür bir sıkıntım yok. yerim iyi rahatım yerinde sayılır. Normal tezkerem 25 mayıs. daha önce de gelebilme durumum var. ufak bir operasyon geçireceğim. önemli birşey değil. askerlik bitti sayılır. İyi dilekler için teşekkürler. Herkese Derince- Kocaeli'den selamlar... (bu gidişle İzmit'e taşınacağım galiba )

@The MasteR

Dostum geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin. sıkma canını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 6 Mart 2010; 11:21:09 >

• arkadaşlar n73me' nin güncel yazılımını yükledim(v 4.0839.42.2.1)..

format attım daha sonra...

şimdi telefon arama yapmıyor...

mesela rehbere veya çağrılara girip yeşil tuşa veya sesli aramaya basınca olduğu yerede kalıyor...

sadece numara girip arama yapıyor...

açılıp kapanınca düzeliyor....

hard ve soft format attım ama düzelmedi...

eski sürümünde böyle bir şey olmuyordu....

offf offf
  • yok mu bi cvp??

arama yapmak için açıp kaptıyorum...

artık sıkmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarenaa

arkadaşlar n73me' nin güncel yazılımını yükledim(v 4.0839.42.2.1)..

format attım daha sonra...

şimdi telefon arama yapmıyor...

mesela rehbere veya çağrılara girip yeşil tuşa veya sesli aramaya basınca olduğu yerede kalıyor...

sadece numara girip arama yapıyor...

açılıp kapanınca düzeliyor....

hard ve soft format attım ama düzelmedi...

eski sürümünde böyle bir şey olmuyordu....

offf offf

• acil yardım arkadaslar nokıa n 73 telefonumu güncellerken bağlatı koptu tlf açılmıyor lütfen yardım edin .............
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.