Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (711. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil yardım arkadaslar nokıa n 73 telefonumu güncellerken bağlatı koptu tlf açılmıyor lütfen yardım edin .............
  • Arkadaşlar,birşey soracağım;
    Phoenix ile istediğimiz yazılımı atıyoruz ya,diyelim ki bende 737li versiyon bulunan telefon var.736lı yazılım yükleyebilir miyim?
  • Bir arkadaşım satıyor kvklı 1 yıl daha var garantisine 200 lira istiyor,şuan samsung star var bende, ek telefon olarak almayı düşünüyorum sırf merak hiç kullanmadım sizce uygun mu burda bir sürü sorundan bahsedilmiş ama ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 17 Mart 2010; 21:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

Bir arkadaşım satıyor kvklı 1 yıl daha var garantisine 200 lira istiyor,şuan samsung star var bende, ek telefon olarak almayı düşünüyorum sırf merak hiç kullanmadım sizce uygun mu burda bir sürü sorundan bahsedilmiş ama ??

Benim bir arkadaşım var,bir buçuk yıldır N73 kullanıyor,bir kere bile sorun yaşadığını görmedim.
    Ama telefonu sadece arama/mesaj/kamera özelliklerini kullanıyor.
  • arkadaşlar n73 me'nıma format atmadan önce ekranın sol üst köşesinde şebeke göstergesinin oldugu yerde kesik cizgilerle iki ok çizgisi vardı.
    mesaj gelırken veya arama olucagı zaman bıkac sanıye onceden bır cızgı cıkıyordu.(hani telefonla internette iken mesaf gelırken sol ustteki baglantı sembolunun ortasından bı cızgı gecıyor ya)ancak formattan sonra bu ok cızgılerı kayboldu.acaba bukadar n73 kullanıcısın ıcınde benım dedıgımı anlayan ve yardıncı olabılıcek kımse varmı ??
  • Dün itibariyle artık ben de bir N73 sahibiyim. :)
  • slm arkadaşlar

ben 1 senedir n73 kullanıyorum...yaklaşık 2 ay önce tel arıza nedeniyle swap değişim yapıldı...ama cihaz servise gitmeden önce multimedya tuşuna bastığımda ekran 4 e bölünürdü...ama şimdi multimedya tuşuna bastığımda sadece müzikçalar drekt açılıyor...telefonu güncelledim düzelmedi...bu problemi bilen varsa yardım ederse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansurvivor

slm arkadaşlar

ben 1 senedir n73 kullanıyorum...yaklaşık 2 ay önce tel arıza nedeniyle swap değişim yapıldı...ama cihaz servise gitmeden önce multimedya tuşuna bastığımda ekran 4 e bölünürdü...ama şimdi multimedya tuşuna bastığımda sadece müzikçalar drekt açılıyor...telefonu güncelledim düzelmedi...bu problemi bilen varsa yardım ederse sevinirim...

Telefon yazilimla N73 Music Edition olmuş... Birak bence öyle daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 27 Mart 2010; 0:33:10 >
  • n73 olan telefonuma format attım *#7370# tekniği ile ve sonra bir problem oluştu açma kapama düğmesi çalışıyo ama işlev görmüyo yani kapat ve tercihler seçenekleri gelmiyo basılı tutuyorum kapanmıyo ama ekran ışık uyku moduna geçince kapama tuşuna basınca ışık yanıyo ama dediğim gibi işlev görmüyo.. birde bataryayı söküp ekra takınca otomatikman kendi açılıyo.şarj tamamen bitince şarja taktığım halde şarj almıyo.. bu problemlerin hepsi formattan sonra oldu.daha öncede bu formatı kullanıyodum ama böyle bir problemle ilk defa karşılaştım. yaklaşık 3yıldır bu telefonu kullanıyorum ve ilk arızası.. ve ondan çok memnunumm.. lütfen yardımlarınızı bekliyoumm..şimdiden teşekkür ediyorummm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boga88

n73 olan telefonuma format attım *#7370# tekniği ile ve sonra bir problem oluştu açma kapama düğmesi çalışıyo ama işlev görmüyo yani kapat ve tercihler seçenekleri gelmiyo basılı tutuyorum kapanmıyo ama ekran ışık uyku moduna geçince kapama tuşuna basınca ışık yanıyo ama dediğim gibi işlev görmüyo.. birde bataryayı söküp ekra takınca otomatikman kendi açılıyo.şarj tamamen bitince şarja taktığım halde şarj almıyo.. bu problemlerin hepsi formattan sonra oldu.daha öncede bu formatı kullanıyodum ama böyle bir problemle ilk defa karşılaştım. yaklaşık 3yıldır bu telefonu kullanıyorum ve ilk arızası.. ve ondan çok memnunumm.. lütfen yardımlarınızı bekliyoumm..şimdiden teşekkür ediyorummm..

Formattan sonra olduğuna göre,donanımsal değil,yazılımsal.
    Eğer açma kapama tuşu işlev görebilirse hard formatı dene.Tabi yedeklemeni yaptıktan sonra.

Not:Başına gelebilecek herhangi bir problemden ben ve DH sorumlu değildir.

• ya ben cep telefonumuu güncellerken kablosunu yanlışlıkla çektim şimdi telefonum açılmıyo yardımcı olurmusunuz. ne yapmam gerekio?????????

• quote:

Orijinalden alıntı: pejsa

ya ben cep telefonumuu güncellerken kablosunu yanlışlıkla çektim şimdi telefonum açılmıyo yardımcı olurmusunuz. ne yapmam gerekio?????????

Sanırım tek yol servis.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

ya ben cep telefonumuu güncellerken kablosunu yanlışlıkla çektim şimdi telefonum açılmıyo yardımcı olurmusunuz. ne yapmam gerekio?????????

Sanırım tek yol servis.

cevabınız için teşekkür ederim

• quote:

Telefon ölmüş arkadaşim en yapilmamasi gereken şeyi yapmişsin.. Senin yapabilicegin bişiy yok artik Anca servise götürüceksin...

• N 73 ün en son wersiyonu kaç arkadaşlar yaklasık 1 sene önce güncellemiştim sonra hiç takip etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

N 73 ün en son wersiyonu kaç arkadaşlar yaklasık 1 sene önce güncellemiştim sonra hiç takip etmedim

Bende N73 Music edition var.. En son 1-2 sene önce güncelledim sürekli de takip ederim ama yeni versiyona hiç rastlamadim..

Benim Telde şuan ki versiyon;

V 4.0839.42.2.1
    27-09-2008
    RM-133
  • arkadaşlar telefonla internete girince sağ tıklamayı nasıl yapıyoruz, yardımda kaydırma tuşuna basılı tutun diyor ama bir türlü olmuyor. bilen var mı?
  • arkadaşlar soft format atarken kilit kodu soruyor ne demek bu pin kodu değil ama
  • kilit kodu kırmak için siteker var google dan bi bakarsan sana herşeyiyle anlatıyor bende bilmiyordum
  • smartmovie_n73.sis 10 numamra divx daha kullanışlı

http://www.4shared.com/file/SmK-ioOD/smartmovie_n73.html

• 
Sayfa: önceki 709710711712713
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.