Vay be n73 topic i iyice pabucu dama atılmış artık kimse bakmıyor bu telefonun yüzüne hey gidi günler.
arkadaşlar "hafıza kartından yükleme tamamlanamıyor" meselesini nasıl çözeceğiz... bir kaç yerde c ve e 'den private klasörünü silin denmiş, ancak benim telde ne c'de ne de e'de private diye bir klasör yok...
Abiler benimde N73ME orjinal tel hafıza kartı kendi kendine çıkıyor tanımıyor halbu ki kendi orjinal hafıza kartı yere bile düşmedi iki gündür öyle bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mı ? Telefonun 6 ay daha garantisi var servise götürsem bedava yaparlar mı ? Yada aldığım yere götürsem .
quote:
Orijinalden alıntı: prens1034
Abiler benimde N73ME orjinal tel hafıza kartı kendi kendine çıkıyor tanımıyor halbu ki kendi orjinal hafıza kartı yere bile düşmedi iki gündür öyle bu sorunu nasıl düzeltebilirim acaba fikri olan var mı ? Telefonun 6 ay daha garantisi var servise götürsem bedava yaparlar mı ? Yada aldığım yere götürsem .
Herhangi bir darbe vs. durumu yoksa servise ya da aldığın yere götür,ücretsiz yaparlar sanırım.
http://www.4shared.com/dir/-bMmkfjs/N73_PAYLASIM.html bana fatihgüzel23@gmail.com ulaşın
YA ARKADAŞLAR BEN TEL KİLİT KODUNU UNUTTUM NE YAPABİLİRİM
quote:
Orijinalden alıntı: a.hikmet
YA ARKADAŞLAR BEN TEL KİLİT KODUNU UNUTTUM NE YAPABİLİRİM
Telefona format at ondan sonra ayarlar default olacak, telefon kilidi de 12345 olacak. Değiştirirsin sonra.
arkadaslar acil yardım bi yerde gördüm n73 ü me yaptım ama radto cok nadir calıssada genelde calısmıyo ME a gecip güncelleme yaptıgımda soun yoktu son versiyon yüklendi ama n73 e dönmek istediğimde zaten güncel diyo eskiye dönemiyorum acıkcası kulaklık sesinin bozuk cıkması falan pek begnmedim acıkcası özellikle radyo dinleyemiyorum bunun için bana yardım edin lütfen bi yol gösterin n73e dönmek için güncelleme yapmıyo zaten güncel diyo sorunum bu şimdiden tesekkürler ....
zip programı lazım virüssüz tertemiz lazım özellikle winzip olsa iyi olur yani nokia nın sonradan çıkarttığı telefonlardaki orjinal zip programını arıyorum mesela e65 dekini arıyorum bir de birşey soracağım bu zip programları telefonların işletim sistemlerine zarar veriyormuş doğru mudur?
quote:
Orijinalden alıntı: persie17
zip programı lazım virüssüz tertemiz lazım özellikle winzip olsa iyi olur yani nokia nın sonradan çıkarttığı telefonlardaki orjinal zip programını arıyorum mesela e65 dekini arıyorum bir de birşey soracağım bu zip programları telefonların işletim sistemlerine zarar veriyormuş doğru mudur?
Ipmart forumda bulabilirsin belki. Zarar verme olayı yalan.
Arkadaşlar benim n73 yaklaşık 4 yıllık.Aldığımda bu kadar yavaş değildi hatta hiç yavaş değildi ama şuan aşırı yavaş.Hafıza kartına format attım, telefonun sürümü en güncel sürüme getirdim.Hafıza falan bomboş ama ne yaptıysam telefon çok yavaş.Acaba zaman geçtikçe yavaşlar mı ki telefon?
quote:
Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT
Arkadaşlar benim n73 yaklaşık 4 yıllık.Aldığımda bu kadar yavaş değildi hatta hiç yavaş değildi ama şuan aşırı yavaş.Hafıza kartına format attım, telefonun sürümü en güncel sürüme getirdim.Hafıza falan bomboş ama ne yaptıysam telefon çok yavaş.Acaba zaman geçtikçe yavaşlar mı ki telefon?
Telefonundaki verileri yedekle,sim ve hafıza kartını çıkart,telefon kapalıyken ve şarjı en az 5 diş doluyken hard format at.(Sırasıyla yıldız-3-yeşil-açma/kapama tuşunu birleşen eller gelene kadar basılı tut.)
İlk önce hafıza kartını formatladım.Sonra dediğin yöntemle hard format attım.Sonra da telefonun sistemini güncelledim ama hala çok yavaş.Merak ettiğim zaman geçtikçe donanımsal sorunlar yüzünden yavaşlama olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT
İlk önce hafıza kartını formatladım.Sonra dediğin yöntemle hard format attım.Sonra da telefonun sistemini güncelledim ama hala çok yavaş.Merak ettiğim zaman geçtikçe donanımsal sorunlar yüzünden yavaşlama olur mu?
Sanmıyorum.Arkadaşım 3 yıldır N73 kullanıyor,sadece mesaj-arama ve kamera kullanıyor,ilk günkü gibi.Hiçbir şekilde yavaşlama yok.Sadece galerisi yavaşlamış.
Arkadaşlar N73 Music Edition düşünüyorum. N73 ün normal olanı kalktığını biliyorum ama ME daha sonra piyasaya çıktığı için hala sıfırı satılıyor mu bir bilginiz var mı acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: cartman_06
Arkadaşlar N73 Music Edition düşünüyorum. N73 ün normal olanı kalktığını biliyorum ama ME daha sonra piyasaya çıktığı için hala sıfırı satılıyor mu bir bilginiz var mı acaba ?
Bulma ihtimalin 0,0000000000........1 halinde gider.
N73 Music Edition tarzı hangi telefon önerirsiniz peki Samsung,Nokia,Sony Ericsson üçlüsünden Samsung'un öyle kalın telefonu yok sanıyorum. Ama ona benzer hangi telefon olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrtbrc6378
quote:
quote:
N73 Music Edition tarzı hangi telefon önerirsiniz peki Samsung,Nokia,Sony Ericsson üçlüsünden Samsung'un öyle kalın telefonu yok sanıyorum. Ama ona benzer hangi telefon olabilir ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrtbrc6378
quote:
N73 M.E. tarzı,dokunmatik olarak 5800 var. Bulabilirsen N78 al.N73'ün Wi-Fi'lı ve GPS'li hali.