Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam aklımdan geçmediysen ne olayım :) pusuda mı bekliyordun ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network KILLER

hocam aklımdan geçmediysen ne olayım :) pusuda mı bekliyordun ya...

Ufaklık az önce uyudu. (Malum tatile girdik. "Erken yat" derdi yok) Ben de köpeği dolaştırıp geldim. bir bakayım dedim. O da ne : N73 başlığına mesaj gelmiş. @NetworkKILLER'ı da görünce daldım içeri. Bir de baktım @B o S c H kardeşim de buradaymış. Sizleri yeniden buralarda görmek çok güzel.
  • valla denk geldi beni de şeytan dürttü. baktım B o S c H mesaj atmış. cevap yazmak farzdı :) nostalji oldu gece gece valla. ben n73'ü satalı çok oldu. arkadaşım benim eski cihazı kullanıyor. ara sıra görüyorum keretayı. :) n73'den sonra samsung çok iyi geldi valla. sizde durumlar nasıl?
  • quote:

valla denk geldi beni de şeytan dürttü. baktım B o S c H mesaj atmış. cevap yazmak farzdı :) nostalji oldu gece gece valla. ben n73'ü satalı çok oldu. arkadaşım benim eski cihazı kullanıyor. ara sıra görüyorum keretayı. :) n73'den sonra samsung çok iyi geldi valla. sizde durumlar nasıl?

N73le devam ediyorum üstadım. N73 bir sefer kapandı. Açılmadı. Phoenix ile evde hallettim. . Aralık 2009dan beri de N8'i takip ediyorum. Açıkçası çıkar çıkmaz almaya niyetliydim ancak şu takılma/kilitlenme sorunlarını görünce ilk stabl firmware'i beklemeye karar verdim. Haa... Bir de turuncu rengin gelmesini de bekliyorum.
    Samsungdan memnun musun bu arada? Hangi modeli var? Ben de bir ara epeyce aklım gitti ama sonra sıklıkla "kulanıcısına hizmetleri çok geç götüren bir marka. Hiç kullanıcı dostu bir marka değil (En azından ülkemizde)" yorumlarını okuyunca vazgeçtim.
    Aslında aklımın bir köşesinde halen HTC HD2 de var. Kafam karışık anlayacağın.

@B o S c H kardeşim : Bu zamanda artık Wi-fi siz cihaz alınır mı yahu? Aman diyeyim!

• http://hx-custom-roms.com/
    http://i8910tuning.com/

hocam bu iki sitede N8 ve bendeki i8910HD 16GB için custom firmware'ler var. bendeki cihaz için samsung uzun süre adam gibi bir sürüm çıkartmamış. senin benim gibi adamlar da oturmuşlar kendileri SDK paketi üstünden firmware yazmışlar. ben cihazı aldığım gün custom firmware (CFW) attım cihaza. sürüm değiştirme derdi yok. format adam gibi yapılıyor + FW update de aynı şekilde. cihaz tamamen sıfırlanıyor. önceki hataların devam etmiyor. istediğin sürümü kuruyorsun. sorunsuz. çok şükür. senin baktığın n8 için de cfw'ler var ya da çıktı çıkacak. bilgin olsun ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozocino

Arkadaşlar ahize sesi çok az geliyor bende ya, hafif gürültülü ortamda telefonda konuşurken karşıdakinin sesini duyabilmek için diğer kulağımı kapatmak mı dersin, ahizenin küçücük deliğini kulağıma iyice denk getirmeye çalışmak mı dersin yapmadığım şey kalmıyor :) Ahize sesi artırmak için bir kod falan yok mu acaba, samsunglarda vardı.

aynı sorun bendede vardı ahizenin kulaklığı bozuk zannedip değiştirdim yine olmadı,meğer senin o küçücük dediğin delik tozdan tıkanmış üst kapağı söktüm,iğneyle temizledim ses üç misli arttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: papurcu

quote:

Arkadaşlar ahize sesi çok az geliyor bende ya, hafif gürültülü ortamda telefonda konuşurken karşıdakinin sesini duyabilmek için diğer kulağımı kapatmak mı dersin, ahizenin küçücük deliğini kulağıma iyice denk getirmeye çalışmak mı dersin yapmadığım şey kalmıyor :) Ahize sesi artırmak için bir kod falan yok mu acaba, samsunglarda vardı.

aynı sorun bendede vardı ahizenin kulaklığı bozuk zannedip değiştirdim yine olmadı,meğer senin o küçücük dediğin delik tozdan tıkanmış üst kapağı söktüm,iğneyle temizledim ses üç misli arttı.

Kesin benimkine de toz dolmuştur 3 senedir bu anlamda hiç temizlik yapmamıştım. Kapağı çıkarınca geri takabilirim umarım - zor çıkacak gibi duruyor. Akşam eve gidince deneyeceğim, sonucu bildiririm. Teşekkürler.

• bugün asıl telefonum olan e63'ü satıyorum. n73'e dönüş yapacağım. umarım beni yarı yolda bırakmaz emektar
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

bugün asıl telefonum olan e63'ü satıyorum. n73'e dönüş yapacağım. umarım beni yarı yolda bırakmaz emektar

Neden satıyorsunuz E63'ü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

bugün asıl telefonum olan e63'ü satıyorum. n73'e dönüş yapacağım. umarım beni yarı yolda bırakmaz emektar

Neden satıyorsunuz E63'ü?

telefonu ilk aldığım zamanki hevesim kaçmıştı açıkçası. görüntüsü artık gözüme basit gelmeye başladı. daha hoş görüntüsü olan bir telefon almayı düşünüyorum ilerde, bir de nokia c3 çıktıktan sonra e63 ün değeri oldukça düştü piyasada, 2. el fiyatı daha kötü duruma gelmeden satayım dedim.

• Üstadlar tekrar gelmiş başlığa
    Benim foruma üye olmamı sağlayan konudur.
  • Arkadaşlar kapağı çıkarttım temizledim, ses artık duyulabilecek düzeye geldi, teşekkürler. Eğer aynı sorunla karşı karşıya olan varsa daha dikkatli olsun, kapağın nasıl açılması gerektiğine dair videolar mevcut onları izlemek gerek. Ben meyve bıçağıyla açmaya çalışırken LCD'yi çizmişim ekranın yarısı gitti, ekranı değiştirmek gerekecek şimdi Kaş yapayım derken göz çıkardım yani
  • quote:

Arkadaşlar kapağı çıkarttım temizledim, ses artık duyulabilecek düzeye geldi, teşekkürler. Eğer aynı sorunla karşı karşıya olan varsa daha dikkatli olsun, kapağın nasıl açılması gerektiğine dair videolar mevcut onları izlemek gerek. Ben meyve bıçağıyla açmaya çalışırken LCD'yi çizmişim ekranın yarısı gitti, ekranı değiştirmek gerekecek şimdi Kaş yapayım derken göz çıkardım yani

kötü olmuş hocam gerçekten şimdi ekran değiştirmek zorunda kalman. zaten artık ömrü kısıtlı olan bir telefonun bir de böyle masraf çıkarması sinir bozucu
    ben de n73'e geri döndüm bu ara, ses açma kapama tuşu bozuktu onu ücretsiz yaptırdım bataryası artık ölmüştü şarj bir anda fullden sıfıra iniyordu orijinal batarya buldum 30 tl'ye, bir de hard format, cihaz kullanılacak düzeye geldi, beni baya götürür gibi emektar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic_spirit -- 5 Şubat 2011; 15:29:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

15 Tatilde yeniden N73 sahibi oluyorum. 6500 Slide den memnundum ama N73 üme geri dönmek çok güzel olacak

şaka yapıyorsun heralde ha?

Dostum şaka değil. Şuan N73 kullanıyorum

Hatta N73 kullandığım siyah bir tema vardı. Onu arıyorum. Meşhur siyah tema

Yeniden buraya dönmek güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

hocam aklımdan geçmediysen ne olayım :) pusuda mı bekliyordun ya...

Ufaklık az önce uyudu. (Malum tatile girdik. "Erken yat" derdi yok) Ben de köpeği dolaştırıp geldim. bir bakayım dedim. O da ne : N73 başlığına mesaj gelmiş. @NetworkKILLER'ı da görünce daldım içeri. Bir de baktım @B o S c H kardeşim de buradaymış. Sizleri yeniden buralarda görmek çok güzel.

Eyvallah dostum

N73 satın almadım. Zamanında ablama vermiştim. Şimdi o başka telefon aldı. N73 yeniden bana döndü

Artık N73 ile takılacağım buralarda, eskiden olduğu gibi

Sizleri görmek gerçekten süper oldu

• Madem üstadlar gelmiş,soru sormadan olmaz.
    Şimdi Hocam,bende bir N73 var.Versiyonu 4.839.42.0.1 .
    Şimdi ben buna Phoenix ile N73 ME'nin versiyonu olarak 4.839.42.2.1'i yükledikten sonra tekrar Phoenix ile 4.839.42.0.1'e dönebilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

15 Tatilde yeniden N73 sahibi oluyorum. 6500 Slide den memnundum ama N73 üme geri dönmek çok güzel olacak

Siyah temadan kasıt Black Cube ise upload edebilirim

• Çok yavaşladı telefon yav biliyorum ilk sayfada yazıyor ama telefon kökten gider diye korkuyorum. Bundan önceki telefonda öyle oldu çünkü telefonu güncellerken bilgisayar kapandı pert oldu sonra. O gün bugündür güncelleme,versiyon,vs. işlerinden korkuyorum elimi süremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

quote:

quote:

Siyah temadan kasıt Black Cube ise upload edebilirim

Yok değil

Eski bir tema ve oldukça süper bir temaydı. Eskiler iyi bilir onuda ben adını hatırlayamamıştım.

Adı Pearl Black ve buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 8 Şubat 2011; 12:24:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Çok yavaşladı telefon yav biliyorum ilk sayfada yazıyor ama telefon kökten gider diye korkuyorum. Bundan önceki telefonda öyle oldu çünkü telefonu güncellerken bilgisayar kapandı pert oldu sonra. O gün bugündür güncelleme,versiyon,vs. işlerinden korkuyorum elimi süremiyorum.

Her sorunda güncelleştirme yapmana gerek yok. Hard formatta işini görür.

Telefonu kapat. Telefon kapalı iken şu tuşlara aynı anda basılı tut;

* 3 YES bu tuşlara basılı tutarken telefonun açma kapama tuşuna basılı tut ve Nokia yazısı ekrana gelene kadar bekle. Telefonuna format atmış olacaksın.

Telefon açılışta ülke seçmeni isterse format başarılı olmuştur.

NOT: Bu işlemleri yapmadan önce mutlaka verilerini yedekle.

Kolay gelsin ...

• 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.