Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yoğunluğu nedeniyle pek internete girecek vakit de olmuyor artık. geçen şeytan dürttü bir bakayım dedim mesajını gördüm eski günleri yâd ettim.

N73 ile tekrar bir araya geldiniz demek. benimkisi de bir arkadaşımda ara sıra geliyor bana görüyorum keretayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 13 Şubat 2011; 20:24:37 >
  • Bu benim bu başlığa attığım ilk masaj olacak ama N73 kullanmışken bir kere bile yazmamak olmaz diye düşündüm. Benim N73 de 4 senelik. Şu ana kadar bir kere bile bozulmadı. Tüm parçaları şu an orijinal. Yavaşlık galeriye girme haricinde yok. Kamerası halen çoğu telefondan üstün. Ama artık eskidi.İmzamda görülen cihazı almayı düşünüyorum. N73 e jubile yapacağım ve alt yapıda çalıştırmaya devam edeceği(ikinci hattım için :D). Ama o bir efsane olarak devam edecek.
  • 2006 senesinde 1250 ye almıştım :) Batarya ve kasasının değişmesi lazım artık. Hızlıal da batarya 20 lira. Netten orjinal kasa satan yer bulamadım. Servis fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Çin orjinali almam asla, bir tane burdan bir tanede ebaydan aldım. Beş para etmezler. 50-60 liraysa kasayıda değişeyim bi 5 sene daha hizmet etsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Bu benim bu başlığa attığım ilk masaj olacak ama N73 kullanmışken bir kere bile yazmamak olmaz diye düşündüm. Benim N73 de 4 senelik. Şu ana kadar bir kere bile bozulmadı. Tüm parçaları şu an orijinal. Yavaşlık galeriye girme haricinde yok. Kamerası halen çoğu telefondan üstün. Ama artık eskidi.İmzamda görülen cihazı almayı düşünüyorum. N73 e jubile yapacağım ve alt yapıda çalıştırmaya devam edeceği(ikinci hattım için :D). Ama o bir efsane olarak devam edecek.

Sizinki özel üretim falanmıydı ben 3 yıl zor kullandım 7 kere servise gitti gerçekten teknoloji işi şans

• Arkadaşlar telefonumda kitap okumak istiyorum yalnız Adobe PDF ile açmaya çalışıyorum İşlem Başarısız Oldu diyor.

Başka bir program önerir misiniz ya da onunla açmak için başka yapabileceğim bi şey var mı?

Bir kaç program kurmaya çalıştım ama beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

Madem üstadlar gelmiş,soru sormadan olmaz.
    Şimdi Hocam,bende bir N73 var.Versiyonu 4.839.42.0.1 .
    Şimdi ben buna Phoenix ile N73 ME'nin versiyonu olarak 4.839.42.2.1'i yükledikten sonra tekrar Phoenix ile 4.839.42.0.1'e dönebilir miyim?

mrb
    hayir donemezsin.
    umarim o gunden bugune 4.0839.42.2.1'i yüklememissindir.(sende "0" sifir eksik)
    ben yukledim,hizlanir umuduyla,bos cikti.
    2006 dan yakin zmana kadar hic gerekmemis olan 3G illaki gerekir oldu,ama gelgelelim varken yok olmus.
    islemcinin tembelligi bi baska
    nokiada dunya genelinde zart zurt atarken hak ettigi gibi al asagi gidiyor windows mobil ile dahada hizlanacak gibi...
    androidlerde islemci ve diger ozellikleriyle yukselisteler,yaz ortalarindan sonra bende gerekli ozelliklerde bi tane edinip nokiayi ve symbian'ini nadas'a birakirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: ..Mert..

Madem üstadlar gelmiş,soru sormadan olmaz.
    Şimdi Hocam,bende bir N73 var.Versiyonu 4.839.42.0.1 .
    Şimdi ben buna Phoenix ile N73 ME'nin versiyonu olarak 4.839.42.2.1'i yükledikten sonra tekrar Phoenix ile 4.839.42.0.1'e dönebilir miyim?

mrb
    hayir donemezsin.
    umarim o gunden bugune 4.0839.42.2.1'i yüklememissindir.(sende "0" sifir eksik)
    ben yukledim,hizlanir umuduyla,bos cikti.
    2006 dan yakin zmana kadar hic gerekmemis olan 3G illaki gerekir oldu,ama gelgelelim varken yok olmus.
    islemcinin tembelligi bi baska
    nokiada dunya genelinde zart zurt atarken hak ettigi gibi al asagi gidiyor windows mobil ile dahada hizlanacak gibi...
    androidlerde islemci ve diger ozellikleriyle yukselisteler,yaz ortalarindan sonra bende gerekli ozelliklerde bi tane edinip nokiayi ve symbian'ini nadas'a birakirim.

2.el almıştım makineyi,içinde yüklüydü 0839.

• TR Product code ve en son versiyon hangisidir?
    Teşekkürler..
  • ya arkadaşlar N73üme format attım geçende.ondan sonra biriyle konuşurken ekranda o kişinin adı yazmıyor artık.normal ekran var bi de sadece sağ üstte sarı ve yeşil olarak yanıp sönen bi telefon ahizesi çıkıyor.nasıl yine konuştuğum kişinin adını göreceğim biliyordum da unuttum yapamadım bi türlü :) şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

TR Product code ve en son versiyon hangisidir?
    Teşekkürler..

N73ME / RM133 icin TRce dil uygulamasinda 0539256 kullanmistim.son firmware veriyonuysa V4.0839.42.2.1
    bi uygulamada bulunursan burada yayinla lutfen!
  • 2008 haziranın da 580 tl ye almıştım n73me yi ,yaklaşık 1,5 sene kadar kullandım ,agustosta idarelik 270 tl ye 5230 aldım ,cihaz n73 ün yarı fiyatıydı ve en az 2 kat daha per.fli
  • N73ME / RM133
    Product code'da 0539256.
    son firmware veriyonuyla V4.0839.42.2.1 3
    3G web'i normal calisan varmi?
  • Merhabalar
    Bu sayfadaki ilk mesajım benimde 4 yıl oldu alalı cihazı düz n73 şükür şimdiye kadar donanım sorunu yaşamadım sadece batarya değişti son zamanlarında çok şişmişti nedense bataryam.
    Yaklaşık 3 kere falan nsu ile sistem güncellemesi yaptım fakat cod değişmediği için 839 versiyonu hiç deneyemedim.
    Hala sorunsuz çalışıyor birde bu sürümü denemek istiyorum bakalım kasma sorununda bi değişme olacakmı?
  • Cep telefonu için Psiloc irRemote v1.04 sürümünü denemenizi tavsiye ederim, sınırsız kullanabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49741853
  • N73 music edition kullanıyorum ama mutsuzum artık bu telden ve nokiadan beni nefret ettirdi en sonunda babama diyorum tel sürekli arıza veriyor tamirciye götürelim yok gerek yok al benim külüstür 3110c kullan diyo ama ben istiyorum iphone 4 ya da sony experia hd marka telefon alayım acaba babamı nasıl razı edebilirim . Birde telefonumun sorununu anlatayım ama kesin çok güleceksiniz şimdiden söylüyorum .
    Telefonumu lise 4ün ocak ayında karne günü satın almıştım 3 yıl önce büyük heveslerle tabi o zamanlar başka telefon alacak zamanım yoktu millet yani benim sınıftaki arkadaşlar hep telefon yarışması yapardı kimin teli güzel resim çekiyor diye neyse efendim 690 lirayı cevahirdeki nokia shopa 2 yıl garantili [eziyetli] olarak satın aldım. 2 yıl boyunca kullandım her şey normal ancak garantisi bittiği günün ertesi günü başladı telefon kendi kendine kapanmaya sonra kendi başına hiç bir tuşa basmadan abuk sabuk numara yazıp kendi başına o numaraları aramaya dedim galiba telefon hackerlar tarafından hacklendi ancak öyle bir şey yok gibi görünsede bir dünya liralar uçsada babamda farketsede hiç sesini çıkartmıyor ama bir şey varki tel çok güzel resim çekmeye devam ediyor her yeri çok sağlam sadece bu yazdığım sorunu yapıyor acaba bana nasıl yardım edersiniz acil olarak yaklaşık 7aydır tel böyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcan20 -- 28 Haziran 2011; 23:00:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan20

N73 music edition kullanıyorum ama mutsuzum artık bu telden ve nokiadan beni nefret ettirdi en sonunda babama diyorum tel sürekli arıza veriyor tamirciye götürelim yok gerek yok al benim külüstür 3110c kullan diyo ama ben istiyorum iphone 4 ya da sony experia hd marka telefon alayım acaba babamı nasıl razı edebilirim . Birde telefonumun sorununu anlatayım ama kesin çok güleceksiniz şimdiden söylüyorum .
    Telefonumu lise 4ün ocak ayında karne günü satın almıştım 3 yıl önce büyük heveslerle tabi o zamanlar başka telefon alacak zamanım yoktu millet yani benim sınıftaki arkadaşlar hep telefon yarışması yapardı kimin teli güzel resim çekiyor diye neyse efendim 690 lirayı cevahirdeki nokia shopa 2 yıl garantili [eziyetli] olarak satın aldım. 2 yıl boyunca kullandım her şey normal ancak garantisi bittiği günün ertesi günü başladı telefon kendi kendine kapanmaya sonra kendi başına hiç bir tuşa basmadan abuk sabuk numara yazıp kendi başına o numaraları aramaya dedim galiba telefon hackerlar tarafından hacklendi ancak öyle bir şey yok gibi görünsede bir dünya liralar uçsada babamda farketsede hiç sesini çıkartmıyor ama bir şey varki tel çok güzel resim çekmeye devam ediyor her yeri çok sağlam sadece bu yazdığım sorunu yapıyor acaba bana nasıl yardım edersiniz acil olarak yaklaşık 7aydır tel böyle .

*#7370# deyin ve 12345 girin. Format atın düzelecektir büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan20

N73 music edition kullanıyorum ama mutsuzum artık bu telden ve nokiadan beni nefret ettirdi en sonunda babama diyorum tel sürekli arıza veriyor tamirciye götürelim yok gerek yok al benim külüstür 3110c kullan diyo ama ben istiyorum iphone 4 ya da sony experia hd marka telefon alayım acaba babamı nasıl razı edebilirim . Birde telefonumun sorununu anlatayım ama kesin çok güleceksiniz şimdiden söylüyorum .

*#7370# deyin ve 12345 girin. Format atın düzelecektir büyük ihtimalle.

denedim ama olmadı gene aynı sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

TR Product code ve en son versiyon hangisidir?
    Teşekkürler..

N73ME / RM133 icin TRce dil uygulamasinda 0539256 kullanmistim.son firmware veriyonuysa V4.0839.42.2.1
    bi uygulamada bulunursan burada yayinla lutfen!

Bu yazdığın kodla son versiyonu yükledim sorunsuz çalışıyor.
    Arada kasmalar yapıyor ama eskiye nazaran format atınca hızlandı telefon.
    Hackledim ayrıca istediğim uygulamayı yüklüyorum, web de sörf yapıyorum.
    ah bide skyfire gibi flash tabanlı bi tarayıcı olsaydı süper olacaktı
    Web için android almak farz oldu artık...

• Bu yazdığın kodla son versiyonu yükledim sorunsuz çalışıyor.
    Arada kasmalar yapıyor ama eskiye nazaran format atınca hızlandı telefon.
    Hackledim ayrıca istediğim uygulamayı yüklüyorum, web de sörf yapıyorum.
    ah bide skyfire gibi flash tabanlı bi tarayıcı olsaydı süper olacaktı
    Web için android almak farz oldu artık...

web de sörf yapıyorsun...
    3G seklindemi ?
    Hackledim derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczem

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Bu benim bu başlığa attığım ilk masaj olacak ama N73 kullanmışken bir kere bile yazmamak olmaz diye düşündüm. Benim N73 de 4 senelik. Şu ana kadar bir kere bile bozulmadı. Tüm parçaları şu an orijinal. Yavaşlık galeriye girme haricinde yok. Kamerası halen çoğu telefondan üstün. Ama artık eskidi.İmzamda görülen cihazı almayı düşünüyorum. N73 e jubile yapacağım ve alt yapıda çalıştırmaya devam edeceği(ikinci hattım için :D). Ama o bir efsane olarak devam edecek.

Sizinki özel üretim falanmıydı ben 3 yıl zor kullandım 7 kere servise gitti gerçekten teknoloji işi şans

5 oldu.Tıkır tıkır çalışıyor. :D

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.