Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nereye ya ?
  • Bizim emektarı komple bakımdan geçirdim. 1 aydır kasayı bekliyordum. Ses tuşu tam oturmadı gerisi on numara oldu. Arama için kullanıyorum çok önemli değil.. 2006 & ~

• Arkadaslar Acil Telefon Almam Gerekli.
    ilanlara baktım
    N70 icin genelde 80tl isteniyor
    N73 icin 110-130-150-170TL
    E63 icin 180-200-300TL

Herkes N73 alama sorunlu filan diyor
    Sorun derken kendi kendine kapanıyorlarmıs galiba.
    Arastirdim bataryada temessızlık oluyormus kagıt vb sıkıştırılınca çözülüyormus

ikinci el bir n73 alırken enreye nasıl bakmam neye dikkat etmem gerekli Acil Lutfen biri soylesin alacagim 2saat icinde
  • N73 rahatlikla l gitsin,joystick takimi sorunlu olabiliyor.
    uzakdogu yedekleri mevcut ve uyumlu,sorun yasamazsin!
  • Selam arkadaşlar, bende uzunca bir süredir N73 kullanıcısıyım ve kullanmaktanda zevk alıyorum sizler gibi. Yalnız telefonumda bir kaç gündür arama yapmama problemi belirdi. Hafızadaki numarayı aramak istediğimde donup kalıyor, aynı numarayı elle yazınca arama yapıyor veya telefonu açıp kapayınca da arama yapıyor. Bu arızanın nasıl giderileceğini bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Herkese saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Elmalı

Selam arkadaşlar, bende uzunca bir süredir N73 kullanıcısıyım ve kullanmaktanda zevk alıyorum sizler gibi. Yalnız telefonumda bir kaç gündür arama yapmama problemi belirdi. Hafızadaki numarayı aramak istediğimde donup kalıyor, aynı numarayı elle yazınca arama yapıyor veya telefonu açıp kapayınca da arama yapıyor. Bu arızanın nasıl giderileceğini bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim. Herkese saygılar.

Bi format isini gorur hocam
  • Selam arkadaşlar

ikinci el aldığım n73 me var uzun zamandır kullanıorum ara ara mesaj göndermiyor giden kutusuuna gidiyor mesajlarım ordan tekrar gönder yaptığımda bazen gidiyor bazen gitmiyor kimi arkadaşlarım mesaj merkezi numarasından demiştim kaç kez emin olmak için numarayı tekrar yazdım ama gene aynı bazen mesaj gönderemiyorum bunun düzelmesi için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tsk ederim
  • BEyler hafıza kartını okumuyor napçam ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

BEyler hafıza kartını okumuyor napçam ????

topic icinde arama yap,eski tarihlerde konu ediliyor.
    her halükarda sonucu burdan yine yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

BEyler hafıza kartını okumuyor napçam ????

topic icinde arama yap,eski tarihlerde konu ediliyor.
    her halükarda sonucu burdan yine yaz.

Hocam arattım ama tam olarak bulamadım yanıtını..

• ustad bu konu '07 basinda ele alindi,sabah bahsettim ne cabuk arayipta olumsuz karar kildin?
    guzel ara cevap orda yazili,elimle koymus gibi biliyorum...
  • 2006 yılında aldığım telefonum 2011'e kadar götürdü beni.
  • quote:

ustad bu konu '07 basinda ele alindi,sabah bahsettim ne cabuk arayipta olumsuz karar kildin?

Hocam baktım tüm sayfaları okumam mı gerekiyo ? Eğer biliyosan söylersen sevinirim.
  • tam olarak hatirimda olsa,su tarihlere git derdim tabiiki.
  • Peki cevap nasıl bişeydi ? Hatırlıyor musunuz?
  • *kare7370kare yaptım yani detaylı soft format attım.telefonun dili ingilizce oldu nasıl değiştirebilirim
  • quote:

quote:

ustad bu konu '07 basinda ele alindi,sabah bahsettim ne cabuk arayipta olumsuz karar kildin?

Hocam baktım tüm sayfaları okumam mı gerekiyo ? Eğer biliyosan söylersen sevinirim.

Arkadaşim cevap '' Yeni Hafiza Karti Satin Alacaksiniz ''.....

10 TL bile değil yeni bi kart al tak mis gibi kullan.. Hee aldim zaten başka kart bu yine okumuyo diyosan Mecburen Tuş takimini değiştireceksin Oda 30 Tl fln.. Tuş takimi ne alaka dersen Hafiza karti yuvasi Tuş Takimina Entegre bi bölüm.. Sadece hafiza karti bölümü Değişmiyor.. Değiştirirm diyen telefoncuda Yalan söyler.. Bende 2007 senesinde almiştim N73 Music edition... Taa 2011'e kadar sorunlu sorunsuz kullandim.. Çok seviyodum telefonumu.. Tam 8 kere (sekiz) Komple tuş takimin değiştirdim yinede satmadim.. Param vardi gider yenisinide alirdim ama dedigim gibi Seviyodum telefonu.. En sonunda da Yegenim sokaga düşürdü mecbur gittim yeni telefon aldim.. Uzunca süredir Galaxy s 2 almak istiyodum ve Banada bahane oldu yeni telefon için..

Dedigim gibi 30 40 tl falana halledilir.. Ama ben senin yerinde olsam yaptirmam gider peşin veya taksitle yeni model bir telefon alirdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Eylül 2012; 4:05:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

10 TL bile değil yeni bi kart al tak mis gibi kullan.. Hee aldim zaten başka kart bu yine okumuyo diyosan Mecburen Tuş takimini değiştireceksin Oda 30 Tl fln.. Tuş takimi ne alaka dersen Hafiza karti yuvasi Tuş Takimina Entegre bi bölüm.. Sadece hafiza karti bölümü Değişmiyor.. Değiştirirm diyen telefoncuda Yalan söyler.. Bende 2007 senesinde almiştim N73 Music edition... Taa 2011'e kadar sorunlu sorunsuz kullandim.. Çok seviyodum telefonumu.. Tam 8 kere (sekiz) Komple tuş takimin değiştirdim yinede satmadim.. Param vardi gider yenisinide alirdim ama dedigim gibi Seviyodum telefonu.. En sonunda da Yegenim sokaga düşürdü mecbur gittim yeni telefon aldim.. Uzunca süredir Galaxy s 2 almak istiyodum ve Banada bahane oldu yeni telefon için..

Dedigim gibi 30 40 tl falana halledilir.. Ama ben senin yerinde olsam yaptirmam gider peşin veya taksitle yeni model bir telefon alirdim..

Hacı tamam yeni hafıza alırım o basit iş de. O hafızanın içinde fotolar falan vardı bişeyler vardı ondan dedim hani telefon üzerinden hallediliyo mu diye sordum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

quote:

Hacı tamam yeni hafıza alırım o basit iş de. O hafızanın içinde fotolar falan vardı bişeyler vardı ondan dedim hani telefon üzerinden hallediliyo mu diye sordum..

bi kart okuyucu al int. cafelerde vardir tak kartini okuyucuya sonra okuyucuda tak pc'e Eğer hafiza kartin pert olmamişsa kartin içindekileri çikarabilirsin.. Yoksa mefta..

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.