Şimdi Ara

N73/N73ME Problemler ve Bilgilendirme (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.357
Cevap
7
Favori
874.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arel.gr
    web de sörf yapıyorsun...
    3G seklindemi ?
    Hackledim derken ?

Vodafone 3G ile.
    hackledim evet smbian s60-3v uygulamalarının hepsini yüklüyor sertifika sorunu olmadan.
  • Uzun zaman sonra herkese merhaba
    2 sorum olacak arkadaşlar; ilki telefon kodu unutulmuş durumda hard format atmama rağmen sıfırlanmadı o yüzden bunu nasıl çözebilirim?İkinic sorum ise elinde otomatik tuş kilidi programı olan varsa bir yere upload edip paylaşabilir mi acaba?
  • n73 ümün bilgileri.
    v 4.0747.31.0.1
    23.11.2007
    rm-133
    nokia n73(f7.01)

sürüm olarak bundan yenisi varmı. gecenlerde arızalandı arkadaşım tamir etti sonrasında hafıza kartını tanımıyor.
    sürüm yükselterek eğer sorun yazılımsalsa düzeltmeyi hedefliyorum düşünceleriniz nedir.
  • 4.8 var hatırladığıma göre veya yeni,den yüklemeyi dene
  • Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar n 73 te alarm zili tüm ayarları "zil" olarak yapmama rağmen her seferinde artarak çalıyor..Yani giderek yükselen artan bi seviyede çalıyo alarm.

Dolayısıyla en yüksek seviyesine gelene kadar seçilen melodi yüksek sesle çalıyor. Yani uyurken dank ediyor kafaya

Var mıdır çözümü ???????Hep aynı tonda çalmasını istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Arkadaşlar n 73 te alarm zili tüm ayarları "zil" olarak yapmama rağmen her seferinde artarak çalıyor..Yani giderek yükselen artan bi seviyede çalıyo alarm.

Dolayısıyla en yüksek seviyesine gelene kadar seçilen melodi yüksek sesle çalıyor. Yani uyurken dank ediyor kafaya

Var mıdır çözümü ???????Hep aynı tonda çalmasını istiyorum.

• Benim sürüm çok eski galiba yenilemek lazım.
    V 3.06308.0.0.30
    30-10-2006
    RM-133
    Nokia N73 (W2.01)
  • Siemens SX1 den sonra alışamam dediydim de, bu güne kadar maşallahı var.

pili 7 gün yerine 3 gün gidior o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlatma

n73 ümün bilgileri.
    v 4.0747.31.0.1
    23.11.2007
    rm-133
    nokia n73(f7.01)

sürüm olarak bundan yenisi varmı. gecenlerde arızalandı arkadaşım tamir etti sonrasında hafıza kartını tanımıyor.
    sürüm yükselterek eğer sorun yazılımsalsa düzeltmeyi hedefliyorum düşünceleriniz nedir.

N73ME / RM133
    Product code'da 0539256.
    V4.0839.42.2.1
    27-09-2008
    son firmware veriyonuyla
    kartin taninmamasi mutemelen temassizlik olabilir.
  • N73 işkencesinden geçtim bende.
    Yavaştı mavaştı ama severdim telefonu.
  • Benim 3g hiç çekmedi cekmiyor tek sorunu bu telin :(:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

N73 işkencesinden geçtim bende.

o işkenceyi ben hala çekiyorum hocam ondan şu an bu konuda derdime çare arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

quote:

o işkenceyi ben hala çekiyorum hocam ondan şu an bu konuda derdime çare arıyorum

Değiştirirsen telefonunu symbyan'a veda et derim :) İos yada androidli bir telefona geç mesela huawei diye bir marka olması lazım androidli 500 civarlarında insanlar methediyor.

Yalnız telefonu değiştirirsende bir köşede bulunsun n73. Ne biçim telefonsa duygusal bağ kurduk. Ben mesaj okumaya basardım giderdim suyumu içer gelirdim anca açılırdı kardeş kardeş yaşıyorduk :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byte94

quote:

Değiştirirsen telefonunu symbyan'a veda et derim :) İos yada androidli bir telefona geç mesela huawei diye bir marka olması lazım androidli 500 civarlarında insanlar methediyor.

Yalnız telefonu değiştirirsende bir köşede bulunsun n73. Ne biçim telefonsa duygusal bağ kurduk. Ben mesaj okumaya basardım giderdim suyumu içer gelirdim anca açılırdı kardeş kardeş yaşıyorduk :)

aynen telefonu kullanmak sabır istiyor

• ben de hala kullanıyorum 5 sene oldu..Haftaya değiştirip HTC Desire Z almayı planlıyorum..Ama burada yazan çoğu insan gibi o duygusal bağ kopmayacak asla dursun evde emekliliğin tadını çıkarsın
  • Silinen mesajları geri getirme şansımız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orjinalden alıntı: ayrilik_aci

Arkadaşlar S.A.
    N73 Me kurbanı olarak aranızda olmaktan mutluyum
    Sorunlara bi deyineyim...
    1) mesajlarda artık telefon bazı msjları seçip sil emri veridğim halde silmiyor.Taslaklarda birsürü boş msj kaydetmiş silmiyor.Gelen kutusunda da 3 tane...
    2) kamerayla resim çekiyorum ve telefon masaüstüne dönüyr kendi kendine sonra tekrar kamerayı açıyor felan sonra resmi gösterirse dua ediyoruz.
    3)2 GB lık kartta 700 MB felan dolu oldugu halde birisine numara bile verecek olsam rehbere girene kadar telefon aglıyor resmen.Ajanda felan içinde aynı problemler var.Nerdeyse her yerde menü arama kaydı vs.Halbuki az resim müzik var.life blog kapalı kayıtları uzun da tutmam galeri de az veri var hemde...
    4)kapalıyken zaten alarm çalmıyor.Onu hiç problem bile saymıyorum
    5)20 msj seçiyorum misal silene kadar bekle babam bekle.20 mp3 ü ondan kırk kat daha hızlı siliyor.
    6)bi de geçenlerde yandaki galeri tuşuna basıyorum bomboş gösteriyordu...Dosya yöneticisinden giriorum hepsi orda.resim çekilen kayıt yerini telefon hafıza yapıyorum resim çekiyorum yandaki galeri tuşuna basıyorum gösteriyor.hafıza kartını serçiyorum göstermiyor...3 gün felan sonra kendi kendine düzeldi

yani diyeceğim tek beni baglayan artık sesi, görünüşü ve resim çekişinin güzelliği...ilk fırsatta ama gözünün yaşına bakmayacagım...
    benimle ortak sorunu olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum dert ortaklarım

herkese ii günler...
    Selamlar

2)Arka kapaktan kaynaklandığını düşünüyorum.
    3)Aynı şekilde 2 GB'nin 900 MB'ı dolu az da olsa ağır işliyor.Symbian olmasından kaynaklandığını düşünüyorum,işlemci de düşük sanırım.5320 'ye geçeceğim bu yavaşlık yüzünden.
    6)Tema sanırım uyumsuz,bende de telefonun cdsinden çıkan temayı yükeldim ama uymadı,çoğu şeye girdiğimde beyaz ekran görünüyordu.

İyi akşamlar..

Şimdi sorsalar bilmem Valla. Telefon manyağıydık o zamanlar.

Telefon iyice deli etmeye başlayınca beni , verdim babama telefonu. Aldım ondaki K790i'yi. Baktım götürmüş telefonu bir arkadaşına , format attırmış , kabını , tuşlarını yenilemiş , 20 liralık masraf yapmış , cillop gibi olmuş Valla telefon.

• mrb arkadaslar ben seda n73 'ümde düzenli alarm kurmak istiyorum mümkün mü acaba ? yani her gün uğraşmak istemiyorum devamlı olması için yardımcı olur musunuzz ? cevap hızlı olursa sevinirim
  • C510 mu alsam N73 mü? hangisi kamera ve müzik yönünden daha iyidir.
  • konu taşındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 28 Şubat 2012; 13:05:43 >
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.