Şimdi Ara

n78 n82 black n95

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonlardan hangisi almalıyım biliyorum n78 in bunların arasında yeri yok ama fiyata göre değerlendirme istiyorum.Sizin söyliyeceğiniz fikirlere göre alcam n95 8g değil.

son sorum n82 nasıl bir telefon sizce sağlamlığı sesi hızı herşeyi ile ???

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzemre -- 12 Şubat 2008; 17:31:43 >

• Nokia N95'in ön plana çıkan özellikleri:

- 0.2 inç daha büyük ekran (N82: 2.4 inç)
    - Hoparlör ses çıkışı
    - 160 MB dahili bellek (N82: 100 MB)

Nokia N82'nin ön plana çıkan özellikleri:

- 128 MB SD RAM (N95: 64 MB SD RAM)
    - Xenon flaş (N95: Led)
    - 1050 mAH batarya (N95: 950 mAH)
  • Özellikleri ve sergilediği performans oranını göz önünde bulundurursak Nokia N82 modelinin daha iyi bir seçim olacağının yönündeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Özellikleri ve sergilediği performans oranını göz önünde bulundurursak Nokia N82 modelinin daha iyi bir seçim olacağının yönündeyim.

bende n82 den yanıyamda ben telefon alırsa uzun süre değişemem onun için en iyisini almak istiyorum bu telefonlar içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzemre

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Özellikleri ve sergilediği performans oranını göz önünde bulundurursak Nokia N82 modelinin daha iyi bir seçim olacağının yönündeyim.

bende n82 den yanıyamda ben telefon alırsa uzun süre değişemem onun için en iyisini almak istiyorum bu telefonlar içinde

Nokia N95'in bir takım eksileri var. Mesela RAM miktarı, pil performansı, GPS, WLAN mevzuları var (Nokia N82 modeline göre). Nokia N82 geliştirilmişi diyebiliriz.
  • n82 black mart ayında çıkacakmış ve fiyat farkı olmayacakmış normal n82 ile tıpkı n72 gibi olacak

bide n82 nin sesi nasıl n73 ten çokmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzemre

n82 black mart ayında çıkacakmış ve fiyat farkı olmayacakmış normal n82 ile tıpkı n72 gibi olacak

bide n82 nin sesi nasıl n73 ten çokmu ?

MART MI?
  • hortlatmışsın konuyu mart mı diosun bir de
  • Tabii ki N82.
  • valla hocam n82 kullandım, n95 kullandım, n78 kullandım.

ve number one N82 dir..

bu telefon diğerlerine nazaran dört dörtlüktür. hele hele n78 arka kapağı plastik tak çıkar da kesin kırarsın ve sevemedim telefonu bir türlü..

N78

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.