Şimdi Ara

n79 kullanıpta kronik ekran sorununu yaşamayan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n79 kullanıpta kronik ekran sorununu yaşamayan varmi?
    hani şu renkler birbirine giriyo ekran karıncalanıyor o sorunu yaşamayan varmi?
    bişiy daha;
    eğer bu sorun yüzünden cihazını servise veripte hafıza kartını telefonunuz servisten sonra çalıştırdımı
    baya bir araştırdım kim ekran yüzünden servise verdiyse gelen telefonları hafıza kartını çalıştırmamış
    n79 sökme videolarına baktım oysa ekranı değişirken kasayı dağıtmak gerekmiyor hafıza kartı yuvası
    kasanın içinde kalıyor madur arkadaslar aydınlatırsa sevinirim bende yeni n79 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Ekim 2009; 4:26:58 >

• Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Öyle bir sorun yaşamadım... Bimeks' den almıştım ocakta sanırım...
  • Ben 2 aydır N79 kullanıyorum. Ekran sorunu yok ama: ekran kalitesi eski kullandığım N73 ve N95 gibi kaliteli degil! Renkler biraz soluk ve kontrastı yetersiz..
  • Bende yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum ve hiç karşılaşmadım böyle bir sorun ile...
  • Ben 10 aydır N79 kullanıyorum, ne ekran problemi ne de başka bir sorun yaşamadım.
  • aynı şekilde bende 2 ay kullandım ekrandan yana sıkıntı yoktu renkler canlıydı ama güneş ışığında okumakta zorlanıyordum ama yeterliydi işimi görüyodu
  • Bende de hiç sorun yok. Yaşamayan var mı derken biraz mübalağa sanatı icra edilmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır yanlış anlamayın google'ye n79 ekran sorunu yazın bakın neler cıkıyor sanki bu sorunu herkez yaşamış gibi geldi bende 1 aydır kullanıyorum inş sorun yaşamam
  • bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 8 Ekim 2009; 21:13:35 >
  • arkadasım herkes bu sorunu yasayacak dıye bırsey yok heralde...
    bazı arkadasların yasadıgı dogru ama genelınde yok denılebılır...
  • Bende 1 aydır kullanıyorum ve en ufak sorun yaşamadım. Çok menmunum telefonumdan
  • 9 ay oldu teli alalı 2. ekran sorununu yaşıyorum servise verdim 3 hafta sonra aldım şimdi 2.yi bekliyorum :S
  • 4. ay doldu ekranda hiç bir problemle karşılaşmadım
  • Ben böyle bir sorun yaşamadım ama benimkinin ekranı 1-1,5 milimetre yukarıda duruyor. Bunun içinde servise vermeyi düşünmüyorum. Şimdi servise versem ekrarı kayık diye geldiğinde kim bilir kaçtane yeni sorun çıkaracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfari

9 ay oldu teli alalı 2. ekran sorununu yaşıyorum servise verdim 3 hafta sonra aldım şimdi 2.yi bekliyorum :S

hayırlısı olsun arkadaşım inşalah bizlerdede çıkmaz o sorun .geldiğinde sorunsuz olarak geçerse ne mutlu bize
  • Konuyu hortlatmış gibi olucak fakat.An itibariyle 2 yıl kullandığın n79umda da aynı sorun çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.