Şimdi Ara

N79 MU N 86 MI ACİLLLLL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ESKİ KULLANDIĞIM TELEFONUM BOZULDU VE YENİ 3G Lİ KAMERASI SAĞLAM ŞARJI UZUN GİDEN BİR TELEFON ALMAK İSTİYORUM.N79 VE N 86 MODELLERİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM.ABİMDE N79 VAR VE SESİ MÜKEMMEL AMA FORUMLARDA YAWAŞ OLDUĞU VE T9 SORUNU OLDUĞU YAZIYIYOR.N86 İSE KAMERASI 8MP FAKAT SES ÇIKIŞI KÖTÜ OLDUĞU SÖYLENİYOR .ARKADAŞLAR ACİL YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM BEN SÜREKLİ TELEFON DEĞİŞTİREN BİRİ DEĞİLİM ÖNCEKİ TELEFONUMU 3 SENE KULLANDIM YİNE EN AZ 2 SENE PİŞMAN OLMAYACAĞIM Bİ MODEL ALMAK İSTİYORUM.TELEFONU SALI GÜNÜ ALICAM YORUMLARINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLİORUM

• Beyaz N86 ;))

<XpressMusic' ten Xpress Cevap>

N79 MU N 86 MI ACİLLLLL YARDIM
  • n79 t9 sorunu var fakat bu n79a ibaret değil tüm symbian 9.xx son versiyonlarda mevcut kullanan biri olarak sesi gayet net ve yüksek çıkıyor 5mp kameri 4gb hafıza kartı gayet güzel bence sen n86 ile nokianın sitesinde bir karşılaştırma yap hangisinin özellikleri daha yatkınsa onu al senin için en iyisi bu olur biri n79 biri n86 der bu böyle gider :)
  • 1)İlk önce parana göre bakıcaksın
    2)İki telefon arasında kamera ve ekran farkı var.
    3)N86 bilmem ama nokia N79 ve diğer 5MP nokia modeller çok kaliteli resim çekiyor istersen aşağıdaki paylaşım formuna bak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_27833223/mpage_18/tm.htm

Telefon yavaş değil Tema efektlerini açınca yavaşmış hissi veriyor ama kapatınca gayet hızlı
    Telefonu kamera ve GPS için aldım ikisinide çok güzel yerine getiriyor.

5MP ile 8MP arasında boyut farkı var ama N82(5MP) N86(8MP) kamera karşılaştırmasında ikiside aynı performansı sergiliyordu.
    Gece çekimlerinde tabiki N82 XENON flaşdan dolayı önde.

İkiside olur Sana ve cebine kalmış birşey

• N86.

Karşılaşmayacak cihazlar bana göre.Kamera olsun işlemci olsun oled ekran olsun.

• bi kere N86 alabilceğin paraya 2 tane N79 alabiliyorsun! burda bunu hesaba katmak zorundasın!

benı bu fiyat farkına deyecek teknık fark var mı aralarında bence yok! git 600 liraya N79 al aradakı 600 liralık farkada 9-10 inçlık netbooklardan al :):):) yada bi tane foto makınası al... bılmem anlatabılıyor muyum :)
  • N79 Alırdım.. N86 Sıcak Gelmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N86 sakın alma bazı arkadaaslar kullanmadan n86 diyor ama sen beni dinle benim arkadasım aldı n86
    Almamanın sebepleri
    1. Nokianın çinde ürettigi tek telefon
    2. telefonla msj yazarken 20 karakterden sonra tuşları tanımıyor

ama sen almak istiyorum dersen sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: konix

N86 sakın alma bazı arkadaaslar kullanmadan n86 diyor ama sen beni dinle benim arkadasım aldı n86
    Almamanın sebepleri

hmm.. şimdi arkadaşım biraz hata yapıyorsun gibime geliyor böle diyerek..

1. olarak telefonun çinde yapılması hiçbir şekilde sorun deil bence.. çinde üretilen heşey kalitesiz olucak die bişi mi var?? yok.. dünyadaki çoğu insan ucuz malları tercih ediyor.. ve bu insanların isteğini karşılamak çinliler çok ucuza üretim yapıolar.. ve insanlar gidip bu malları aldıktan sonra cihazda sorun çıkınca al işte çin malı dior.. arkadaşlar birçok özelliğe sahip 100 - 300 tllik bi cihazdan ne bekliyorsunuz siz?? ucuz olmasını tercih eden sizseniz kalitesiz olmasınıda kabullenmeniz lazım bence.. bu sadece çindede deil her ülkede geçerli.. ucuz mal sorun çıkarır arkadaşım.. üretildiği yer fark yapmaz ve çinlilerde işçi maliyeti daha az olduundan adamlar ucuzda malzeme üretiolar ikisinin karışımı ucuz mal çıkıo.. istese çinliler dünyanın en kaliteli mallarınıda üretebilir buna emin ol şimdi gelelim N86ya.. nokia çindeki fabrikasında N86 üretiyor.. yani gene her denetim kontrol nokiada.. gidip çinlilerin bi telefon fabrikasında bana N86 üretin demiyor.. yani bana göre N86nın çinde üretilmesinde hiçbir sorun yok

2. olarak ortalama 20 karakterden sonra mesajda yavaşlama yeni çıkan tüm nokia modellerinde var ki sen bunu bahsediosun herhal.. yazım dilini türkçeye çevirmen sorunu düzeltecektir.. ha ortalama 20 karakterden sonra hiçbir şey yazmıor diorsan o kişisel sorundur.. çünkü N86 alabilirim ilerde ve o yüzden baya araştırıorum N86yı ilk defa bu sorunu senden duyuyorum ;) arkadaşın telefonu bi göstersin telefonu aldıı yere yada garanti şubesine bence..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada arkadaşım bana kalırsa N86dan kullan seçimini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 28 Ekim 2009; 19:43:31 >

• Bende N79 var, Babam da geçen ay N86 aldı,

baya hoşuma gitti benimde N86,
    Tek Eksisi bana göre biraz ağır..
  • fiyat/perfonmans olarak N79 iyi bir seçim olur bence.. arada 450-500 lira fark var..
  • merhaba arkadaşlar
    oncelikle bir telefonu kullanmadan lutfen yorum yapmayalım.
    arkadaşım ben uzun sure n95 8gb kullandıktan sonra bu telefonu bana ne aratmayacak ? acaba yerini hangi telefon doldurabilir ? diye cok araştırdım coookk.
    En sonunda n86 ya karar verdim.
    15 gundur kullanıyorum batarya performansı super
    kamerası super saglamlık super vs vs
    Diger artılarını sayamayacagım uzun surer
    bana gore tek eksıgı şimdilik son versıyon olan v20 nın hacklenemeyişi.
    v20 yapmadan da olmuyor cunku kameraya yuz tanıma ozellıgı var.
    Benden bu kadar n79 hıc kullanmadım bı yorum yapamam ama n86 bence 1 numara :)
  • tabı kı N86...
    ama F/P kıyaslandıgında kesınlıkle N79...
  • N86 N79'dan her yönüyle üstün bir telefondur.Ancak müzik performansında N79 biraz daha önde sayılır.Diğer tüm özelliklerde N86 daha iyidir.

Size önerim N86 almanız olacaktır.

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

quote:

Orijinalden alıntı: konix

N86 sakın alma bazı arkadaaslar kullanmadan n86 diyor ama sen beni dinle benim arkadasım aldı n86
    Almamanın sebepleri

hmm.. şimdi arkadaşım biraz hata yapıyorsun gibime geliyor böle diyerek..

1. olarak telefonun çinde yapılması hiçbir şekilde sorun deil bence.. çinde üretilen heşey kalitesiz olucak die bişi mi var?? yok.. dünyadaki çoğu insan ucuz malları tercih ediyor.. ve bu insanların isteğini karşılamak çinliler çok ucuza üretim yapıolar.. ve insanlar gidip bu malları aldıktan sonra cihazda sorun çıkınca al işte çin malı dior.. arkadaşlar birçok özelliğe sahip 100 - 300 tllik bi cihazdan ne bekliyorsunuz siz?? ucuz olmasını tercih eden sizseniz kalitesiz olmasınıda kabullenmeniz lazım bence.. bu sadece çindede deil her ülkede geçerli.. ucuz mal sorun çıkarır arkadaşım.. üretildiği yer fark yapmaz ve çinlilerde işçi maliyeti daha az olduundan adamlar ucuzda malzeme üretiolar ikisinin karışımı ucuz mal çıkıo.. istese çinliler dünyanın en kaliteli mallarınıda üretebilir buna emin ol şimdi gelelim N86ya.. nokia çindeki fabrikasında N86 üretiyor.. yani gene her denetim kontrol nokiada.. gidip çinlilerin bi telefon fabrikasında bana N86 üretin demiyor.. yani bana göre N86nın çinde üretilmesinde hiçbir sorun yok

2. olarak ortalama 20 karakterden sonra mesajda yavaşlama yeni çıkan tüm nokia modellerinde var ki sen bunu bahsediosun herhal.. yazım dilini türkçeye çevirmen sorunu düzeltecektir.. ha ortalama 20 karakterden sonra hiçbir şey yazmıor diorsan o kişisel sorundur.. çünkü N86 alabilirim ilerde ve o yüzden baya araştırıorum N86yı ilk defa bu sorunu senden duyuyorum ;) arkadaşın telefonu bi göstersin telefonu aldıı yere yada garanti şubesine bence..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu arada arkadaşım bana kalırsa N86dan kullan seçimini

ben yakın zamanda telefon aldım AVEA nın büyük bir yetkili bayisine gittim orda ilk once n86 alcaktım ama adam tanıdık oldugu icin beni uyardı ve cekmeceden 1 tane telefon cıkardı adam n86 almıs ve 1 hafta sonra iade etmiş. 1200 tl ye aldı ve 700 tl ye iade etti. Ve ayrıca 8mp bir telefon hemde nokia nasıl oluyoda bu kadar ucuz oluyo. birde nokia n900 yeni cıkarcak bu telefonu bu telefonda bile 5 mp kamera var. Ben cinde üretilmesine bir şey demiyorum ama sadece bu telefon cinde üretiliyo sizce bu normal birseymi

• Yüzeysel olarak ele alınırsa
    Aslında karşılaştırmak yanlış gibi biryerde.
    Çünkü aralarında 400 lira yada daha fazla fark var.

Ekran ve kamera hariç sanırsam belirgin bir fark yok. Alınırmı orası tartışılır.
    5MP yada 8MP kalite demek değildir bunu birçok arkadaşımız biliyor çekim açısı ışık vs.vs. Birçok şey buna etki eder.

Ben almazdan önce N86'yı çok düşündüm ama 600 lira kadar bir param vardı aslında biraz daha biriktirebilirdim fakat;
    5MP= 2592*1944 fotoğraf boyutu gayet yeterli full hd tv 1920*1080 olduğunu düşünürsek
    N82 ve N86 kamera karşılaştırması vardı hemen hemen aynı bazen n82 bazen n86 önde idi geceleri doğal olarak n82 önde.
    Dediğim gibi kamera kalitesi önemli boyutu çok takma derim
    8MP için erken nokia ilerde 8MP XENON Flaşlı modelleride çıkaracakdır ozaman alınabilir.

Burada almak için tek faktör bana göre ekran kalıyor
    Sonuçta Normal fotoğraf makineleri gibi performans beklemek yanlış olur ama yinede cebimizde çok amaçlı birer multimedya araçları taşıyoruz

Telefon,Kamera,GPS,müzik çalar,WLAN,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armor1 -- 28 Ekim 2009; 22:38:51 >

• ikisini de alma bana sorarsan ikisi de pek iyi cihazlar değil
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N82-vs-Nokia-N86-8MP.html
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N79-vs-Nokia-N86-8MP.html
    http://www.phonegg.com/compare/23/Nokia-N82-vs-Nokia-N79.html

sıralarsak
    1-n82
    2-n86
    3-n79

olur

n79 yerine n82
    n86 yerine de iphone tercih edilebilir

n82 nin şarjı yaklaşık 2 gün gidiyorki ben yoğun kullanırım normal olarak 2.5-3 gün gider
    iphone da hemen hemen aynı seviye

• quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

ikisini de alma bana sorarsan ikisi de pek iyi cihazlar değil
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N82-vs-Nokia-N86-8MP.html
    http://www.phonegg.com/compare/25/Nokia-N79-vs-Nokia-N86-8MP.html
    http://www.phonegg.com/compare/23/Nokia-N82-vs-Nokia-N79.html

sıralarsak
    1-n82
    2-n86
    3-n79

olur

n79 yerine n82
    n86 yerine de iphone tercih edilebilir

n82 nin şarjı yaklaşık 2 gün gidiyorki ben yoğun kullanırım normal olarak 2.5-3 gün gider
    iphone da hemen hemen aynı seviye

bence N82 kaba ama dostum ya... cok kalın...

• n86 avrupada ödül aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.