arkadaşlar yeni aldığım n79da başlarda sorun yoktu. ama bir süre sonra baktım ki üstteki tuş kilidi için yapılmış düğme tutukluk yapıyor. üfürünce yada biraz egzersiz yapınca düzeliyor gibi oluyo ama daha sonra bakıyorumki aynı donukluğu tekrarlıyor. bu problemi yaşaya anlayan yada bilen birisi yardım ederse sevinirim. ne yapmam gerekir?
yok mu arkadaşlar yardım edecek olan birisi yaaa ???????
hocam kasayı açıp o bölgenin temizlenmesi gerekli belliki toz vs. gibi birşeyler birikmiş orada
yeni almış ama bence bi doktoruna götürün kurcalmayın derim garantisi vardır hem?
YETKİLİ NOKİA SERVİSİNE GÖTÜR BENCE.ARIZA TEKNİK DEĞİL YAZILIMSAL DA OLABİLİR. www.nokia.com.tr sitesinden en yakın servise bak.Başka yere götürme Kolay gelsin
ARKADAŞIM BEN DE ÖĞRENCİYİM BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ AĞ SİSTEMLERİ NOKİA N79 BEYAZ VAR DEDĞİNİZİ ANLADIM VE BENİMKİNDE ÖYLE BİR PROBLEM YOK SİZ NAPTINIZ DİCEKTİM
quote:
Orijinalden alıntı: appe007
ARKADAŞIM BEN DE ÖĞRENCİYİM BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ AĞ SİSTEMLERİ NOKİA N79 BEYAZ VAR DEDĞİNİZİ ANLADIM VE BENİMKİNDE ÖYLE BİR PROBLEM YOK SİZ NAPTINIZ DİCEKTİM
kardeş ben bi şey yapmadım. açıkçası bu süreçte zaten kimseye kasayı açtırmam. yetkili servise de bir bunun için gönderip günlerce bekleyemem. hem servise bunun için gönderip kurcalatmak istemiyorum. şimdilik sanki düzeldi gibi ama bazen yine yapıyor. büyük ihtimalle toz felan sıkıştı. ama sorun olmuyor artık.