Şimdi Ara

N79 tuş takımında çatlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar n79'un menü tuşunun üstü çatladı hafiften kırıldı gibi pek sorun olmuyor ama değişme imkanı varmıdır?Değişse kaça patlar bana?Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

• Garantisi varsa ücretsiz.
  • Ön kapak ve tuş takımını 50 Liraya değiştiriyor buradaki Nokia Shop. Tek tuş takımı da taş çatlasa 25 Liradır
  • Tekrar söylüyorum garanti varsa sorun çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay -- 18 Nisan 2011; 18:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Tekrar söylüyorum garanti varsa sorun çıkmıyor.

Kullanıcı hatası deyip çıkarlar işin içinden. Benim de 1 tuşunun kenarı kırık. Garantiye versem hayatta değiştirmezler.
  • Bende de E71'in orta tuşu soyulmaya başladı garantiye vericem, eğer kullanıcı hatası felan derse.
  • Garantiye versem büyük ihtimal kullanıcı hatası derler.Neyse biraz daha çatlasın değiştiririm artık 50 liraya
  • Sen bilirsin hocam, hayırlısı.
  • Bende N79 kullanıcısıyım teknik olarak bir problemi yok ama telefonun dışında kasanın yanları soyuldu , ekranda kılcal çizikler var , soş seçim tuşunda gözle zar zor görünen bir çatlak var.
    Garantiye versemmi bilmiyorum illaki cebimden birşeyler çıkacak ama garanti var diye daha uygun bir ücrete yaparlarmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.