Şimdi Ara

N8 Phoenix Flash sonrası açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navifirm ve Phoenix programları yardımı ile N8 telefonuma CFW atacaktım lakin yalnışlıkla "Refurbish" yerine, önce "Update Software"ye tıkladım ve daha kurtarma şansım olmadı.

Sonradan tel artık açılmadığı için "Dead Phone USB Flash" seçeneğini seçerek offline olarak tekrar flash atmak istedim ama her defasında aşşağıdaki hatayı veriyor

25 den geriye sayma bitincede bu çıkıyor denileni yapıyorum ama fayda yok

ve başka bi hata

"RM-596_013.016_U01.01_79.92_prd.uda.fpsx" CFW dosyasınında mı sorun var dedim ama bu CFW yi kullananlar var sanırım.

Navifirm le gerekli dosyaları indirme anı ve sonrasında inen dosyalar aşşağıdaki ss'de yalnız şöyle bi sorun var bu dosyalar Navifirm in "Server" kısmında "Nokia Care Suite" seçilerek değil, "Production External" seçilerek indirildi çünki "Nokia Care Suite" de server bağlantı sorunu veriyor. Sanırım hatamın bununla alakası yok ama genede belirteyim dedm çünki çoğu konu anlatımlarındaki SS'de bu dosyalar "Nokia Care Suite" seçili iken indirilmiş gözüküyor.

NaviFirm ve Phoenix'in kurulum ve kullanımını (flaslama) doğru yaptığıma eminim çünki konu anlatımlarını takip ederek yaptım. Teli alalı daha 2 gün oldu şimdi kapalı bi vaziyette önümde duruyor :( umarım kurtarma ve tekrar CFW yükleme şansım vardır yardımcı olursanız minnettar kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 28 Ağustos 2011; 1:10:46 >

• Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?
  • N8 ana başlığına yazarsan daha çabuk ve etkili sonuç alırsın.
  • varsa daha yüksek bir versiyonla deneyin yine halledemezsiniz cihazı getirin gerekli aletlerle hallederiz üstad
    Crack programla o tür cihazlara yazılım atmak daim risklidir cihazın çökemsi önemli değil ama imei silinirse daha büyük masraf açar..
  • Acaba son durum nedir cihazi acabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mihritalia

Acaba son durum nedir cihazi acabildiniz mi?

Telefonu kırıp, idarelik bir S3 Mini kullanmaya başladım. Sırf kamerası için bile bulsam bu N8'i gene alırdım ama dediğim gibi sadece kamerası için.
  • radyoaktif kullanıcısına yanıt
    Beş yıl önceki konuyu hortlatmışsın. Sırf kamerası için alınacak bir cihaz arıyorsan şimdilik en iyisi 808.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.