Şimdi Ara

N8 Video ve ses kaydında hışırtı sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Daha 5 aylık, garantiden sıfırını gönderdikleri N8 telefonumda 2 hafta öncesine kadar olmayan bir sorun tespit ettim. Video çektikten sonra izlediğimde, ortamda hiç gürültü olmamasına rağmen sanki kasırga esiyormuş gibi hışırtı sesi oluşuyor. Videoyu çekerken herhangi bir gürültü yok, ama izlerken zulüm.

2 hafta önce "kurtuluş40 N8 Belle Refresh 111.040.1511" CFW'yi yükleyinceye kadar böyle bir sorunum yoktu. Tesadüf mü bilmiyorum ama bu CFW yi yükledikten sonra farkettim bu durumu. Ama bu CFW'yi benden başka yükleyen arkadaşlarda böyle bir sorun olmamış olacak ki kimse bu durumdan bahsetmemiş. Demekki sorun benim telefonda.

Üstelik bir sorun gibi görünen durum daha dikkatimi çekti. Oda "Dokunmatik ekran titreşimi" Eskisi gibi gür ve stabil değil. Daha çok sönük ve bozuk gibi titriyor artık. Zaten titreşimi kullanmam ama bir deneyeyim dedim tatmin olmadım. Acaba hiç kullanmadığım için paslandı mı ne yaptı Bir N8 daha bulsam titreşimleri karşılaştırıcam da bu şimdilik önemli değil.

Telefon garantiden sıfır geleli daha 5 ay oldu gözüm gibi bakarım. Konuşmalarda sorun yok. Sorun nedir anlamış değilim, garantinin bitmesine 1 ay felan kaldı sanırım. Eğer garantilik bir durum olduğu kanısına varırsam hemen gönderirim. Konu ile ilgili fikirlerinizi almak istedim.

Bahsettiğim sorunu daha iyi anlamanız açısından video çektim buyrun;

http://www.youtube.com/watch?v=dC-PQynpTM0&feature=youtu.be

Birde ses kaydı yaptım. Ses kaydında da aynı gürültü söz konusu; (mp3 uzantısının arasındaki tireyi kaldırırsanız dinleyebilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 13 Ocak 2013; 11:43:45 >

• Eski hale getir olmadı elektronik bir arıza gibi.Gürültü mikrofonu mu ne var onlarda,bozuk olabilir.
  • Bir kaç defa daha formatladım ama değişen birşey olmadı. Çok sinir bozucu bir ses. Titreşiminde kötü olması iyice kıllandırdı.
  • O zaman teknik servise götür,garantiside var hem.
  • su an bende deneme yaptim bende oyle bi sorun yok, servise ver hocam bekleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Garanti 12 şubatta bitiyor. 2,3 gün içinde yollarım.

O zaman size bir soru daha sorayım; Hazır garantiye göndermişken bir sorunum daha var, HDMI kapağının üzerinde ince bir çatlak tespit ettim. Acaba rıca etsem bu kapağı yenisi ile değiştirirler mi? Yoksa ücret mi talep ederler, ederlerse de ne kadar ederler? Bu sorumada cevap aldıktan sonra telefonun yanına isteklerimi ileteceğim bi nok sıkıştırıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 15 Ocak 2013; 1:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyoaktif

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. Garanti 12 şubatta bitiyor. 2,3 gün içinde yollarım.

O zaman size bir soru daha sorayım; Hazır garantiye göndermişken bir sorunum daha var, HDMI kapağının üzerinde ince bir çatlak tespit ettim. Acaba rıca etsem bu kapağı yenisi ile değiştirirler mi? Yoksa ücret mi talep ederler, ederlerse de ne kadar ederler? Bu sorumada cevap aldıktan sonra telefonun yanına isteklerimi ileteceğim bi nok sıkıştırıcam :)

Ücret talep edebilirler,sen yine de yaz.
    Zaten herhangi bir ücret çıkarsada seni ararlar ama sen sitesinden takip edip kendin ara.Bazen bekletebiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.