Şimdi Ara

N8 Wifi Sorunu, resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki bağlantı şeklinde tek sorunumuz N8 cihazı wifi ağına bağlanıyor ama internete girmiyor. Amacımız komşunun modeminden alınan kabloyu kablosuz modem ile evdeki cihazlara dağıtmak.
    Tüm ayarları yaptım denedim bir keresinde bağlandım tesadüfen sonra bir daha ne yaptıysam olmadı, yapamadım :)
    Diğer cihazlar kablosuz bağlanıyor hiç bir problem yok, diğer kablosuz cihazları devre dışı bırakıp sadece n8 ile de bağlanamıyorum.

Denediğim yöntemler: (Not: Burada "bağlanmadı" kelimesinden kasıt, N8 Cihazı kablosuz modeme bağlanıp internete bağlana mamasıdır.)
    1. Dhcp kapalı- açık konumlarda denedim diğer cihazlar için bir fark olmadı ama n8 yine bağlanmadı.
    2. Tüm IP' leri (kablosuz modeme bağlı olanların) manuel atadım hepsi bağlandı n8 yine bağlanmadı.
    3. N8 hariç cihazların hepsini ağdan kopardım n8 tek başına yine bağlanmadı.
    4. Modeme defalarca reset attım, n8 e reset attım diğer cihazlar bağlandı n8 yine bağlanmadı.
    5. Forumlarda bu tür bir sistemde sadece 1 veya 2 cihaz bağlanabilir yazmışlar ama ben n8 hariç 3-4 cihazı aynı anda kablosuz olarak otomatik IP alarak ve dhcp kapalı durumda iken aynı anda sorunsuz bağlanabiliyorum.
    6. Mac filtresi kullanıyorum, ama kaldırarak da denedim yine olmadı.
    7. Güvenlik anahtarı türlerini tek tek denedim, güvenlik anahtarını devre dışı bıraktım yine olmadı. (NOT: İlk denemem esnasında güvenlik anahtarını devre dışı bıraktığımda bir kereye mahsus internete girdi sonra tekrar gitti bir daha da gelmedi)

8. N8 cihazının tarayıcısında her ayarın başında ön bellek temizleme vs işlemleri yapıldı.
    9. Resimin altındada da açıkladığım gibi n8 ile kablosuz modemin arasındaki ilişki kablolu modemden gelen kabloyu taktığım anda bozuluyor.
    10. N8 Cihazının wifi sinde problem başka yerlerde bağlanıyor.

Bu işi çözene tatlı ısmarlayabilirim :))
    İyi pazarlar...

N8 Wifi Sorunu, resimli

N8 Wifi Sorunu, resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknobaha -- 8 Nisan 2012; 14:19:21 >

• Yok mu el atan
  • MAC filtresi aktif ise ondan olabilir.
  • Hepsini yaptım zaten yarıda yazdığım gibi olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.