Şimdi Ara

n80 ALIYIMMI. BİRAZ YARDIM EDİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar sıfır kvk garantili n80 i 1200 ytl ye alıyorum ama bazı çekincelerim var. telefonun orta tuşu çabuk bozulyor diyolar doğrumu. Wİ-Fİ çalışmiyor diyolar doğrumu. Kızağı oynama yapıyo çabuk bozluyo diyolar.
    Batarya 1 gün anca gidiyor diolar doğrumu arkadaşlar lütfen bi yardım edin 2 gün sonra alacam ona göre bu sorunlar varsa almayacam. Başka bi cihaza bakacam.

• Ben N80 kullanmadım ama yukarıda saydıklarının çoğunun doğru olduğunu duydum. Önce wi-fi sana lazım mı değil mi ona karar ver. Eğer lazımsa N80' i araştırmaya devam et. Lazım değilse N80 yerine N73 çok daha iyi bir seçim olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Ben N80 kullanmadım ama yukarıda saydıklarının çoğunun doğru olduğunu duydum. Önce wi-fi sana lazım mı değil mi ona karar ver. Eğer lazımsa N80' i araştırmaya devam et. Lazım değilse N80 yerine N73 çok daha iyi bir seçim olur.

Bencede bunun üstünde düşün.Sonuçta kullanmayacağın özellik için boşa para harcamış olursun
  • n73 al daha ii n80de bitek wi-fi var diğer konularda n73
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

n73 al daha ii n80de bitek wi-fi var diğer konularda n73

Çok doğru
  • Ama tam olarak randımanlı çalışıyorsa benim için wi-fi hiç vazgeçilemeyecek bir özelliktir...
    Bilmiyorum konuyu açan arkadaş bu konuda ne düşünüyo ama şu anda cep telefonumda görmek isteyeceğim tek özellik wi-fi
  • ben n80 kullandım şu anda n73 var,ama n80 diyorum ben çünkü n73'ün tipi ofsayt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: katibim

ben n80 kullandım şu anda n73 var,ama n80 diyorum ben çünkü n73'ün tipi ofsayt

Kesinlikle haklısın,n80 i sırf dizaynı için almak istiyorum.n73 özellik olarak daha iyiymiş ama dizayn kötü
  • n80 kullanıyorum pek değil hiç memnun kalmadım kızak sorunu ve pil sorunu var doğru zaten en yakın sürede n73 alıcam görüntüsü hariç özellikleri daha iyi eksiği kutudan çıkmayan memory kart ve wifi
  • n80 çok pahalı çoooookkkk....alınmazzzzz...

100 ytl daha koy üstüne notebook al nerdeyse.....

wifi için ben 12 inch notebook tavsiye ederim.
  • Tasarım konusaunda haklısınız.
  • wlan olması büyük avantaj n80'in.ama ona önem vermiyorsan n73 alabilirsin.yok sen ben gibi ses ve tasarım delisiysen n91 de alabilirsin.ama bence ya n91 ya n73 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopat_demobil -- 2 Eylül 2006; 22:53:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.