Şimdi Ara

n80 kilit kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n80 in kilit kodunu n asıl cozebiliriz. cok arastırdım ama hiç biri olmadı forumlara bak felan demeyin.baska telefonlarınki n80 e olmuyo.
    o site adresini de vermeyin.. bilmemnebilmemne.ru varya ımei yazıosun kod verio.o eski telefon modellerinde oluyo.. ben şimdi telefoncuya gitsem 10 ytl alacak ve cozecek ama hangi yolla cozecek. bilen varsa plss yardım edin

• DCT4 ile anladinmi peki ?

arasina para sıkısmıs
  • Çalıntı telefon ise başın derde girer kırsan bile yeni yasa çıktı takip edilebiliyor telefonlar. Aman dikkat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyln77_5

n80 in kilit kodunu n asıl cozebiliriz. cok arastırdım ama hiç biri olmadı forumlara bak felan demeyin.baska telefonlarınki n80 e olmuyo.
    o site adresini de vermeyin.. bilmemnebilmemne.ru varya ımei yazıosun kod verio.o eski telefon modellerinde oluyo.. ben şimdi telefoncuya gitsem 10 ytl alacak ve cozecek ama hangi yolla cozecek. bilen varsa plss yardım edin

hard format atarak kendin çözebilrisin ama bilgilerin gider hafıza kartını çıkarırsan hafıza kartı kurtulur
    *,3,yes, on/off tuşlarına basarak format atabilirsin dediğim gibi bilgilerin gider
  • hard sorf yada ne allahin formati olursa olsun format atmak ile kilit kodu resetlenemez bunu bilin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.