insanlar tel i özelliği kadar karizması içinde alıyor N73 ün karizmasıyla da n80 in karizmasını kıyaslayamayız dimi..tabiki n80
bence N73 al
valla ben n73 kullaniyorum arkadasta da n80 var surekli iksini elime alip karsilastiriyorum. valla benim telefonum oldugundanmidir ama ben n73u daha cok seviyorum. 1kere ekraninin buyuklugu cok guzel gosteriyor telefonu. ben de ilk gordugumde gorunusunu sevmemistim bu telefonun hele tustakimiyla ekran arasindaki yarim santimlik bosluk igrenc gorunmustu bana. hala kalip olarak cok guzel diyemiyorum telefona yani.. kizakli seviyorsan n80 al monoblok seviyorsan n73... bu klastan bir telefon alacaksan aradaki para farki senin icin pek fark etmiyecektir buyuk ihtimal. bu yuzden: -> monoblok telefonlari, buyuk ekrani, fotograf cekmeyi ve muzik dinlemeyi seviyorsan n73 -> kizakli telefonlari, yuksek cozunurlugu ve wireless LAN i istiyorsan da n80 tavsiyemdir.
hadi iyi gunler kolay gelsin
N73
Ben bu soruya yaklaşık 5 kere daha aynı yanıtı verdim...
quote:
Şekil,karizma kendini belli edicek bi tel istiyosan N80, foto,müzik gibi uygulamaları daha cok kullancaksan N73
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme