Ben telefoncuda N80 N91 ve N73 u yanyana koyup iyice bir inceledim N73 3.2 kamerasiyla gercekten cok cekici ama bence kalip ve tasarim olarak 5 para etmez tabiki bu sahsi gorusum.Disi cok kalitesiz bir madde gibi ama gercekten cok hafif bi alet N80 e gelince gercekten super gerek kamerasi ve gerek + ozellikleriyle birde kasa kalitesiyle bence N73 ten cok ustun N91 evet gelelim buna tek kelimeyle hasta oldum alete ses kalitesi mukembel ki mp3 degildi clip seyrettim.Tasarim olarak kisisel gorus olmakla cok sahene.Paslanmaz celik kaplamasida saglamliginin gostergesi.Fazla fotoraf ceken biri olmadigim icin 2 mp kamerada cok rahat isimi goreceginden tek kelimeyle asik oldumFakat tek kotu yonu kapagi geldi bana gerci kotu yon denemez.Sadece surgusu biraz sert N80 nin ki kadar rahat degil. Bunun sonucunda yarin sabah N91 almaya karar verdim artilariyla eksileriyle baska bir baslik altinda yardimci olmaya calisicam insallah..
bence N73 internet önemliyse N80
yok be abi; n73 te de güzel giriliyo nete.... bi wifi için böle yapmayın hem kim kaç kere kullanıcak ki hala ben hergün wi-fi kullanıyorum diyen çıkmadı bu forumdan...
çünkü şarjı biter o telefonda
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
bence N73 internet önemliyse N80
o zaman şarj aleti bağlı kullanacaksın sürekli
Batarya sorun olmazsa n80..
N80
WI-FI'ye çok önem vermiyorsan N73 iyi bir seçim olacaktır.
N80...
n80
quote:
Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç
n80 in tasarımı bence çok iyi özellikleride güzel para sorun deil diyosan al yok bütcem kısıtlı diyosan n73 al
Bütçem kısıtlı diyosan N73 al bu lafı kimse söylesen gülerler . İnsanlar bütçem uygun degil diye 3310 kullanıyor hala, teknoloji aldı başını gidiyor fiyatlar normalin cok ama cok üstünde
N80'i abim kullanıyor Hergün şarja takıyor yani şarjı birgün gidiyor ama Şekil olarak n73 den daha güzel bence... Tavsiyem n73