Şimdi Ara

n80 resim kalitesi sizce nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR N73 YADA N80 DİYE DÜŞÜNÜYORUM N80 WIFI AVANTAJI VAR AMA RESİM AKLİTESİ NASIL SİZCE BU DÜŞÜNDÜRÜYOR BENİ
    KAFAM KARIŞTI NE OLUR YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gingong -- 9 Ocak 2007; 16:51:09 >

• Bak Bu Verdiğim Link Sana Yeteri Kadar Yardımcı Olacaktır.Fakat N73 Ne Yazıkki Daha İyi 80'den

Ama En İyisi S.E.
    N80 vs. K800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnR -- 9 Ocak 2007; 16:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Bak Bu Verdiğim Link Sana Yeteri Kadar Yardımcı Olacaktır.Fakat N73 Ne Yazıkki Daha İyi 80'den

Ama En İyisi S.E.
    N80 vs. K800
    saolasın
    ya n90 vardı macro ve resim kalitesi güzeldi sonra w800i ye geçtim teldemi sorun var ama her versiyon camdriver denememe rağmen bir türlü beğenemedim macrolarını
    şimdide değiştiricem ama ne yapsam bilmiyorum gerçi n91 de girmeye başladı aklıma ama onun macro resim kalitesi nasıl acaba n90daki kadar varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: gingong

saolasın
    ya n90 vardı macro ve resim kalitesi güzeldi sonra w800i ye geçtim teldemi sorun var ama her versiyon camdriver denememe rağmen bir türlü beğenemedim macrolarını
    şimdide değiştiricem ama ne yapsam bilmiyorum gerçi n91 de girmeye başladı aklıma ama onun macro resim kalitesi nasıl acaba n90daki kadar varmıdır

Alıntıları Göster
    haydaaaaa n91 de autofocus ve flash yokmuş :O dağaldım ya bu ne

• quote:

haydaaaaa n91 de autofocus ve flash yokmuş :O dağaldım ya bu ne

Alıntıları Göster
    Sony Ericsson P990İ Alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Sony Ericsson P990İ Alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    evet para varsa p990i iyi bi seçim olur yoksa n73 derim

DnR fanatiklik yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

evet para varsa p990i iyi bi seçim olur yoksa n73 derim

DnR fanatiklik yapma

Alıntıları Göster
    peki p990i resim kalitesi nasıl
  • quote:

peki p990i resim kalitesi nasıl

Alıntıları Göster
    n80 e göre daha iyi olduğunu söyleyebiliriz(autofocus macro vs. çekim modları) ancak çokta güzel bi fotoğraf kalitesi beklenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

n80 e göre daha iyi olduğunu söyleyebiliriz(autofocus macro vs. çekim modları) ancak çokta güzel bi fotoğraf kalitesi beklenemez

Alıntıları Göster
    iyi ama autofocus macro n80 de de yokmu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu arada 700e n80 buldum tanıdık bi telefoncuda n73te varmış aynı fiyata veririm dedi sizce ne yapsam ya iyice kafam allak bullak oldu :S
  • quote:

bu arada 700e n80 buldum tanıdık bi telefoncuda n73te varmış aynı fiyata veririm dedi sizce ne yapsam ya iyice kafam allak bullak oldu :S

Alıntıları Göster
    quote:

Nokia N80'de macro modu bulunuyor ancak autofocus özelliği bulunmuyor. Eğer WI-FI özelliğine çok fazla önem vermiyorsan N73 modelini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

Nokia N80'de macro modu bulunuyor ancak autofocus özelliği bulunmuyor. Eğer WI-FI özelliğine çok fazla önem vermiyorsan N73 modelini tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    burda n80 ile benq-siemens ef81 in foto karşılaştırması var
    buyrun linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_7538868/tm.htm

• n80in camerası acaip dandirik bunu söliim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

n80in camerası acaip dandirik bunu söliim
    quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

evet
    ve belki de kamerası 3.0 ve 3.2 olan teller arasında en kötüsü olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

quote:

Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905

evet
    ve belki de kamerası 3.0 ve 3.2 olan teller arasında en kötüsü olabilir

Alıntıları Göster
    walla arkadaşlar n80i aldım evet dediğiniz gibi kamera olayı çok acaip n90 kullandım süperdi sonra w800i kullandım sanırım sorun vardı bir türlü macro çekimde istediğin sonucu alamıyordum onu kardeşime verdim.şimdi n80de dediğiniz gibi macro çekimde ve diğer modlarda resim çekince her zaman istediğim sonuç olmuyor ama bazen beni bile şaşırtan kalitede resimlerde çıkabiliyor sanırım ışığı ve durumu ayarlamak çok önemli n80le çekim yaparken

onun dışında dendiği gibi şarj olayı o kadar korkutucu gelmedi 2 günde bir şarj ediyorum
    onun dışında ses olayı güzel ekran olayı güzel ve çok küçük alet yani memnun kaldım
    zaten arkadaşta n91 almış :D aradaa bir değişiriz dedi o da sorun kalmadı :D

• quote:

walla arkadaşlar n80i aldım evet dediğiniz gibi kamera olayı çok acaip n90 kullandım süperdi sonra w800i kullandım sanırım sorun vardı bir türlü macro çekimde istediğin sonucu alamıyordum onu kardeşime verdim.şimdi n80de dediğiniz gibi macro çekimde ve diğer modlarda resim çekince her zaman istediğim sonuç olmuyor ama bazen beni bile şaşırtan kalitede resimlerde çıkabiliyor sanırım ışığı ve durumu ayarlamak çok önemli n80le çekim yaparken

onun dışında dendiği gibi şarj olayı o kadar korkutucu gelmedi 2 günde bir şarj ediyorum
    onun dışında ses olayı güzel ekran olayı güzel ve çok küçük alet yani memnun kaldım
    zaten arkadaşta n91 almış :D aradaa bir değişiriz dedi o da sorun kalmadı :D

Alıntıları Göster
    n80 dediginiz kadarda kotu dgl girin n80 topicine benim fotolarmıa bi bakın bakalım n70 in 3mp versiyonu n80. n70e gore gece cekimleri daha basarısız ayrıca belli baslı ayarları yaplıdıktan sonra gunuduz cekimlerinden cok iyi sonuc alabilrsiniz n80 i olanlar n80 topcindeki yazıları okuyuop bu ayarlarla iyi sonuc elde edeblirler

• quote:

Orijinalden alıntı: [BLuTo]

n80 dediginiz kadarda kotu dgl girin n80 topicine benim fotolarmıa bi bakın bakalım n70 in 3mp versiyonu n80. n70e gore gece cekimleri daha basarısız ayrıca belli baslı ayarları yaplıdıktan sonra gunuduz cekimlerinden cok iyi sonuc alabilrsiniz n80 i olanlar n80 topcindeki yazıları okuyuop bu ayarlarla iyi sonuc elde edeblirler

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun gingong
    iyi günlerde kullanman dileeğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

hayırlı olsun gingong
    iyi günlerde kullanman dileeğiyle

Alıntıları Göster
    saolasın tayfa şimdilik memnunum ama arada sırada w800ü kullanıyorum bırakamıyorum walla :D

• quote:

saolasın tayfa şimdilik memnunum ama arada sırada w800ü kullanıyorum bırakamıyorum walla :D

Alıntıları Göster
    arkadaslar acıl yardımm! n80 ıle n80ie arasındaki fiyat farkı ne kadar?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro7

arkadaslar acıl yardımm! n80 ıle n80ie arasındaki fiyat farkı ne kadar?????

Alıntıları Göster
    ya pro bildiğim kadarıyla fiyat farkı yok
    zaten dediğim gibi ie için flash atabiliyosun forumda bi yerlerde arasındaki farkı yazıyor zaten özellik olarakta
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.