Şimdi Ara

N85 Alsam Pişman Olurmuyum Olursam Ne Yönden Olurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar N85 Almayı Düşünüyorum ama Sorun Çıkarmasından Korkuyorum. KullananLar Varsa İçimizde ne Yönde Sorun Yaşadıklarını yazabilirLer mi?

• helal sana valla harbiden dize getirmişsin nokia yı.adamlar perişan olmuşlar.bundan sonra telefon falan satamazlar

sen yukardakine aldırma arkadaşım.bazıları öyle diye hepsinde öyle bir sorun olacağı anlamına gelmez.kaldı ki telefonu almadan önce amayı düşündüğün yere gidip bizzat kendi elinle inceleyerek sorunu olup olmadığını anlayabilirsin rahatlıkla.zaten orda da kendisini gösterecektir.

bende bugüne kadar hiçbir sorun olmadı.tek sorunu birkaç güncelleme sonrası ortaya çıkan mesajlardaki yavaşlama olayı sonraki güncelleme ile ortadan kalktı ve problemsiz bir telefon haline geldi.zaten bölümdeki genel başlığı da incelersen bunu rahatlıkla görebilirsin.daha önce de senin gibi konu açanlar vardı onları da bir incele.

tavsiyem genel başlığı incele...

• hiç bulaşma yoksa 5 ay servisin ***tünde dolaşırsın daha önceden açmış olduğum n85 ve servis macerası vardı. onun yerine daha güzel telefonlar var 5800 tavsiyemdir..
  • reset atma falan hepsinde olmaz tabi

malzeme kalitesi berbat gacır gucur ses geliyor heryerinden bi süre sonra

2-3 tanıdığımda var, hepsinde de aynı sorun var, berbat bence alma
  • reset atma dıyosunuz da bu sorun bnde de vardı. 5700 var bnm. 1 sene reset ata ata kullandım.hatta ust uste defalarca attıgı oluyordu garantıye yolladım en sonunda. versiyona baglı olarak yapıyomus. versıyon guncellerıler de birdaha da olmadı boyle bı sorun. Senın Sorunun da versıyondan olabılırmıydı ??

Cunku bnde n85 almayı dusunuyorum..
  • mesajların tarihine bakarsan eski versiyonlardan kaynaklanan bişeydi.güncelleme yaparsan sorunların kalmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linguist2000

nokia akıllı telefon yapamıyor...

yıl 2012 daha önce dediğimiz gibi, nokia akıllı telefonda zarar etti

La sırf bunu demek icin konu niye hortlatiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linguist2000

nokia akıllı telefon yapamıyor...

yıl 2012 daha önce dediğimiz gibi, nokia akıllı telefonda zarar etti

adama bak toplam dokuz mesaj yazmış buda dokuzuncusu yani ne diyeceğimi bilmiyorum ama inşallah bunlardan çok yoktur piyasada yoksa vah benim ülkemin haline. birde yıl 2012 demiyormu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.