Bildirim
N85 reset problemi :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
başka bir sim kartla deneyin hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: technolocig
başka bir sim kartla deneyin hocam.
hocam 2 avea ve 1 trcell hat ile denedim ama aynı değişen bişe olmadı :S -
quote:
Orijinalden alıntı: capus35
quote:
hocam 2 avea ve 1 trcell hat ile denedim ama aynı değişen bişe olmadı :S
bnm n73 bi ara bi turkcell kartımla açılmıyodu. ama sadece o simle. teğiştirdim simi açıldı. aynı sorun olabilir diye düşünmüştüm.
yeni önerim, telefon alın, hiç kasmayın :) f/p ürünü olan c6-01 i öneririm. -
quote:
quote:
quote:
bnm n73 bi ara bi turkcell kartımla açılmıyodu. ama sadece o simle. teğiştirdim simi açıldı. aynı sorun olabilir diye düşünmüştüm.
yeni önerim, telefon alın, hiç kasmayın :) f/p ürünü olan c6-01 i öneririm.
hocam 6630 varken aynısını n73 için sölemişlerdi, n73 aldım 1 aykullanamadım, servisten çıkmadı. yeni işletim sistemli n85 öle iyi böle iyi dediler onu aldım dertten kurtulamadım.. sanırım nokia almam artık :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam 6630 varken aynısını n73 için sölemişlerdi, n73 aldım 1 aykullanamadım, servisten çıkmadı. yeni işletim sistemli n85 öle iyi böle iyi dediler onu aldım dertten kurtulamadım.. sanırım nokia almam artık :)
sizin de şansınıza hani :) n73ü 5 yıldır kullanıyorum ben :)
ben yönlendirmiş olmayayım ama nokiadan şaşılmaz bence :) fandroidlere bakmayın siz :) üst düzey telefon almayacaksanız samsunglar çöp. arkadaş galaxy ace aldı, pixel sayıyordum telefonda. bir de çizilmesin diye koruma jelatini mi ne aldı. c6-01 çizilmez cam :) kullandım biliyorum iki telefonu da :)
bir de ips panellere sahip 603 ve 701 var tasarımları benim hoşuma giden.
hele 701 de 1000nit parlaklık var ki aklımı müthiş çeliyo. güneşte yürürken telefonun ekranındakileri net bir şekilde okuyabilmenin kefyi nokia (belirttiğim modeller) ile yaşanır :)
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sizin de şansınıza hani :) n73ü 5 yıldır kullanıyorum ben :)
ben yönlendirmiş olmayayım ama nokiadan şaşılmaz bence :) fandroidlere bakmayın siz :) üst düzey telefon almayacaksanız samsunglar çöp. arkadaş galaxy ace aldı, pixel sayıyordum telefonda. bir de çizilmesin diye koruma jelatini mi ne aldı. c6-01 çizilmez cam :) kullandım biliyorum iki telefonu da :)
bir de ips panellere sahip 603 ve 701 var tasarımları benim hoşuma giden.
hele 701 de 1000nit parlaklık var ki aklımı müthiş çeliyo. güneşte yürürken telefonun ekranındakileri net bir şekilde okuyabilmenin kefyi nokia (belirttiğim modeller) ile yaşanır :)
N85in sorununu çözdüm sonunda :) sim kart yuvasını, ana boarda bağlayan flex kablo sorunluymuş. :) ama artık N85tensoğudum. C6-00 klavyeli olmasından dolayı cazip geldi. dokunmatik ekranda yazı yazamıyorum maalesef C6 yı beğenmezsem biraz daha sabredip blackberry almayı planlıyorum :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0543 lü numara kime ait
- elektromanya güvenilir mi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefonun arkasına kart koymak telefona zarar verir mi
- telefon çalmadan kapanıyor
- şeffaf kılıf beyazlatma
- snapdragon 8 gen 5
- google depolama alanı
- tv kumanda uygulaması
- teşhir telefon ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X