Şimdi Ara

N86 ufak sorunlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet n86 ile ilk haftamı tamamlamak üzereyim... bir kaç tane bug dikkatimi çekti ve sinirimi bozdu...
    1.telefon yer yer kitleniyordu
    2.rehber kendi kendine her isimden 2şer tane yaratıyordu be her çift isimden 1 ini silseniz dahil diğer teki de siliniyordu
    3.tuş kilidi tuşu devre dışı kalıyor ve beraberinde power butonu devre dışı kalıyor...(nadiren)

fw yükseltim factory settings yaptım... 3. sorunum dışında diğer sorunlar düzeldi... şimdilik onu telefonun pilini söküp takarak geçiştiriiyorum.

önerisi olan var mı yada önceden s60 telefon kullananlardan benzer sorunlar yaşayanlar...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcDurmaz -- 22 Ağustos 2009; 9:45:39 >

• Ben de teli alalı 1 haftaya yaklaştı, bende öyle sorunlar yok yalnız alır almaz yazılım güncellemesini yapmıştım.
  • hocam yazılım yüklemen işine yarıyacaktır bence.. malum sorunların yazdıklarına göre yazılımsal gözüküyor..
  • 21 li sürümde bütün hatalar düzeltildi.ayrıca yüz tanıma özelliğide bir önceki sürümde eklendi
  • saydığın sorunlardan hiçbirini yaşamıyorum yazılımını tekrar güncelleştirmeyi dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.