Şimdi Ara

N91 4Gb Mi N80 Mi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki tel arasında kaldım ama bir türlü karar veremedim.forumdaki aramlarımda pek birşey bulamadım açıkçası.benim telimde aradığım özellikler
    wlan
    kamera
    mp3
    çekim gücünün iyi olması
    ve en önemlisi donmaması
    hafıza falan çok önemli değil hafıza kartı ile giderebiliriz sonuçta.
    ve sorun çıkarmayacak bir tel olmasını istiyorum.yardımlarınız için çok teşekkürler şimdiden.

• burda en önemli nokta müzik mi kamera mı o önemli hangisi daha önemli ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

burda en önemli nokta müzik mi kamera mı o önemli hangisi daha önemli ??

ya açıkçası ikiside eşit derecede önemli benim için.ama bi ortama girdiğin zaman tel çok önemli bu da benim için çok önemli.bunu yazmayı unutmuşum.
  • valla bence n91 in gümüş rengi çok daha alımlı n80 den ..n80 de flaş olsaydı belki derdim ama sonuçta ortama girdiğim zaman diyosan bana göre n91 daha alımlı.

n91 deki kamera ya pek kamera demek doğru olmaz ama işini görür.şayet 2sin de de flaş olmadığını düşünürsek n80 okdrda öne geçmiyor.ayrıca n80 in kızağı sorun oluyormuş.buna rağmen n91 de de küçük bir kızak mekanizması var ve çok sağlam.kasasıda çok sağlam.benim çok severek kullandığım bir cihazdı açıkcası .keşke satmasam diyorum
  • quote:

valla bence n91 in gümüş rengi çok daha alımlı n80 den ..n80 de flaş olsaydı belki derdim ama sonuçta ortama girdiğim zaman diyosan bana göre n91 daha alımlı.

n91 deki kamera ya pek kamera demek doğru olmaz ama işini görür.şayet 2sin de de flaş olmadığını düşünürsek n80 okdrda öne geçmiyor.ayrıca n80 in kızağı sorun oluyormuş.buna rağmen n91 de de küçük bir kızak mekanizması var ve çok sağlam.kasasıda çok sağlam.benim çok severek kullandığım bir cihazdı açıkcası .keşke satmasam diyorum

ya hafızasında problem oluyor falan diyorlar.ben onun için şüphedeyim.kameraları arasında o kadar çook aşırı bi fark yoksa 2mp de benim işimi görür.

• Fark var ama aşırı bir fark yok.Düzgün güzel koşullarda n91 de kötü sonuç vermiyordu.Son modeller hariç kulaklık sesi üzerine başkasını tanımam

Her telefonu düzgün kullanınca sorun çıkmaz.ben 14ay kadar kullandım bi sorun yoktur.şu anda arkadaşım kullanıyor bnm n91 imi 6 ay kadar süredir de onda hala sorun yok.yani kullanıcıya göre değişiyor
  • quote:

Fark var ama aşırı bir fark yok.Düzgün güzel koşullarda n91 de kötü sonuç vermiyordu.Son modeller hariç kulaklık sesi üzerine başkasını tanımam

Her telefonu düzgün kullanınca sorun çıkmaz.ben 14ay kadar kullandım bi sorun yoktur.şu anda arkadaşım kullanıyor bnm n91 imi 6 ay kadar süredir de onda hala sorun yok.yani kullanıcıya göre değişiyor

peki yardımın için çok teşekkür ederim.n91 aramaya başlıyorum.
  • Rica ederim ama diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım .biraz daha beklemeni öneririm.başka söyleyecekleri olan vardır elbet
  • İki model arasından Nokia N91'i tavsiye ederim.
  • enigmaenergy: N80'de flaş var
    N91' Kulaklık sesinde benim dinlediğim en iyi telefondur iyi bir kulaklıkla inanılmaz performans verir buna emin olabilirsin, N91'in ekranı, tuş takımı, boyutu sana sorun yaratacaktır zira telefon çok kaba ve kulaklık çıkışı ve w-lan'dan başka üstünlüğü bulunmamakta, kamera olarakta pek bişey beklemek doğru olmaz, N80 foto konusunda daha tatmin edici Ama tabi anı yakalamak için o kadarda kötü değil, N91'de performans sorunları yaşayan birisine rastlamadım, ama HDD ile ilgili olumsuz şeyler duydum... Bunlar telefonun yapısınu düşündüğümüzde doğal alacaksan bunlara hazırlanmalısın,
    Ben sırf kulaklık sesi için N91 Alırdım, İkisindede wlan var nasıl olsa... Seç birisini kriterlerine iki telefonda uymuyor ya kamerayı çıkar ya da kulaklık sesinden feda et! Başka sorun varsa bildiğim kadar yardımcı olabilirim

• Bende Katze hocamı kastetmiştim ztn

quote:

Rica ederim ama diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım .biraz daha beklemeni öneririm.başka söyleyecekleri olan vardır elbet

--------

@MUJİM : pardon hocam ozmn ben hatırlamıyorum flasını.zaten hiç ilgimi çeken bir model olmadı
  • n91
  • n91 daha iyi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

enigmaenergy: N80'de flaş var
    N91' Kulaklık sesinde benim dinlediğim en iyi telefondur iyi bir kulaklıkla inanılmaz performans verir buna emin olabilirsin, N91'in ekranı, tuş takımı, boyutu sana sorun yaratacaktır zira telefon çok kaba ve kulaklık çıkışı ve w-lan'dan başka üstünlüğü bulunmamakta, kamera olarakta pek bişey beklemek doğru olmaz, N80 foto konusunda daha tatmin edici Ama tabi anı yakalamak için o kadarda kötü değil, N91'de performans sorunları yaşayan birisine rastlamadım, ama HDD ile ilgili olumsuz şeyler duydum... Bunlar telefonun yapısınu düşündüğümüzde doğal alacaksan bunlara hazırlanmalısın,
    Ben sırf kulaklık sesi için N91 Alırdım, İkisindede wlan var nasıl olsa... Seç birisini kriterlerine iki telefonda uymuyor ya kamerayı çıkar ya da kulaklık sesinden feda et! Başka sorun varsa bildiğim kadar yardımcı olabilirim

hocam çok açıklayıcı bir mesaj olmuş.çok teşekkürler.kameradan ödün vermeyi tercih ederim zira çok anlamam kameranın görüntüsünden falan.çektiğim fotoğrafı net göstersin başka birşey istemem.sanırım n91 de karar kılıyorum.herşey için tekrar teşekkürler.

• N91
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.