Şimdi Ara

N95 - 6500 Slide K850i - G600 - U600 - N73 Seçiminiz Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçü piyasada diğer üçü henüz çıkmadı, çıktı çıkacak.. W800i var memnunum ama artık değiştirmek istiyorum.. Size hangisi, N95 pahalı ancak artısı çok, değermi? 3G olanı var olmayanı var.. kamera önemli benim için.. 5 mp çok iyi.. yorum ve yardımlarınız lütfen..
    tşkler

• Bu seçime yürek dayanmaz.

6500 slide
    K850i
    G600

Bunlar piyasaya çıkmadan bir tavsiye yanlış olur.
  • n95 tabiki de
  • Gönül N95 diyor ama değermi? öte yandan wlan ve gps le ne kadar işim olacak ki? Sağlamlık da önemli tabiki..
  • N95 iyi tercih olabilir, ben senin yerinde olsam biraz daha beklerdim ayrıca n95'in konuşma süresi canını sıkabilir
  • battı balık n82
  • U600 ile ilgili görüşünüz? beni çok cezbediyor, ancak nazik olduğu kayan kapağının bozulabildiği söyleniyor.. öte yandan 5 mp g600 ümü beklesem diye düşünüyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N82 varmı?
  • Samsung en iyi sürgülü modelleri üretiyor kolay kolay bozulucağını sanmam şuan içinde kimsenin şikayeti yok, yalnız foto kalitesi kendi segmentin'deki tellere göre biraz kötü kalıyor, konuşma süresi yine can sıkıcı durumda
  • Bakın N82 yi şimdi gördüm.. şu 29 ağustosta tanıtılacak olan.. ciddi bir rakip çıktı bu telefon adaylarına şimdi :) birkaç resimini gördüm de.. tel harika imiş..
  • bence beklemek lazım....
    yoksa kayıp fazla olur gibi..
  • bencede beklemek lazım devamlı yeni modeller daha üst modeller çıkıyor dolayısıyla bunların fiyatlarıda normal seviyelere düşüyor ama tabikide yen çıkanlar insanıda cezbediyor
  • k850i,G600 modellerini bekle
  • Yeni bir model telefon çıktığında bence hemen alınmamalı.Fiyatı nasıl olsa en geç 3 ay içinde düşüyor.Para sizin için önemli değilse o başka.
  • şimdilik k850i diyorum. gerçi çıkmadı ama.
  • U600 u alacağım ama eşime :) böylece onu egale etmiş oluruz.. ama kendime ne alacağıma hala karar vermiş değilim.. beklemek mantıklı özellikle g600 ile N82 yi.. hoş her ne olursa olsun N95 in cazibesi de ayrı duruyor ??
  • Şimdilik N95 derim ama; K850' de fena olmaz hani.
  • N95 de gömlek cebinde durmazki.. çok kaba durur..
  • Nokia N82, Sony Ericsson K850i ve Samsung G600 gibi modellerin piyasaya sürülmesini beklemeni tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.