Şimdi Ara

N95 SORUN YARDIMCI OLABİLİCEK VAR MI ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim n95 im garantili ve genpaya götürdüm tamir olunumaz durumda olduğu için geri gönderdiler..telefonun sorunuda sadece şebeke bulmuyor çekmiyor yani diğer bütün fonksiyonları calısıyor..sordum müşteri hizmetlerinden açıklarmısınız dedim 'anakart eğrilmiş' bu ne demek oluyor acaba bileniniz var mı?genpa ve kvk yapamıyor garantisi olduğu halde..delirmek üzereyim nereye götürmek lazım..

• garantisi devem ediyor diyorsun ama yapamıyorlar diyorsun anlamadım bunu. Eğer garantisi devem ediyor ve de yapamıyorlarsa değiştirmeleri lazım. Bu yüzden ya garantisi yok telefonunun yada seni keklemişler, soğuk su içebilirsin en son olarak

quote:

Orjinalden alıntı: atadan

benim n95 im garantili ve genpaya götürdüm tamir olunumaz durumda olduğu için geri gönderdiler..telefonun sorunuda sadece şebeke bulmuyor çekmiyor yani diğer bütün fonksiyonları calısıyor..sordum müşteri hizmetlerinden açıklarmısınız dedim 'anakart eğrilmiş' bu ne demek oluyor acaba bileniniz var mı?genpa ve kvk yapamıyor garantisi olduğu halde..delirmek üzereyim nereye götürmek lazım..

• müşteri hizmetlerindeki kadının sölediği aynen şu fiziksel darbe sonucu anakartta eğrillik vardır o yüzden yapılamamaktadır dedi..benim hatam olduğunu söyliyerekten yapamıyoruz deyip işin içinden çıktılar ve çok sinirim bozuldu..yapılabilicek biryer biliyo musunuz acaba?
  • kardes sen dusurup bordu catlatmısın kı buda garantı dısıdır benımde zamanında bı senelık k500 telefonum cöpe gıttı aynı sekılde ama yapılma ıhtımalı var ankarada balıkcı oglu ıs hanı var oralara ısın duserse cok usta tamırcıler var
  • Board değişimi yapılması gerekir. Onu da kimse yapmaz. Board değiştirdikten sonra imei kaydı yapılması, eski imei in kapatılması falan gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.