Şimdi Ara

N95 te yaşadığım sorunlar yardım ltf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 adet N95 incelemesini ve forumu taradım ama net cevaplar bulamadım. Bir de inceleme başlıkları o kdar gereksiz mesajlar ile dolu ki 3-4 sayfa sonra sıkılıyorsunuz bu nedenle ayrı konu açmak zorunda kaldım.. Sizden ricam lütfen biliyorsanız veya aynı sorunu yaşadı iseniz yazınız.. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum N95 i şu an son sürüm yüklü hatta. (12...013 lü olan) ama yaşadığım bazı sorunlar var çözümü mümkün ise yardımcı olursanız sevinirimTeşekkürler şimdiden

1. Telefonu kapatıp açtığımda, şarjı biterek kapanıp tekrar açtığımda veya kendiliğinden kapanıp açıldığında hafıza kartını tanımıyor. Karttaki programlara ulaşamıyorum. Hafıza kartını çıkart seçeneği ile kartı çıkartıp tekrar taktığımda görüyor sadece....

2. (1) numaralı sorun nedeni ile Hafıza kartını çıkarıp takmaktan kart kapağı neredeyse koptu hem bu nedenle hemde kılıf renginin(bordo) telefon kasasına (kum rengi) geçmesi nedeni ile kasayı değiştirmeyi düşünüyorum Orjinal ama ucuz bir kasa nerden bulabilirim.Daha kapsamlı olarak Orjinal yedek parçalarına (tabi ki en uygun fiyata) nereden ulaşabilirim.. Kasa, batarya, şarj adaptörü(usb), kalın ucludan şarj edebilen eklenti vs vs.. Daha önceki telefonumu korsan kapak kullandığımdan neredeyse çalışmayacak hale gelmişti..

3.Müzik dinlerken, film izlerken veya telefon çaldığında herhangi bir problem olmaz iken yüklediğim oyunları oynarken ses çıkmıyor. Telefonda kurulu gelen oyunlarda sorun yok ama sonradan yüklediklerimde ses gelmiyor. Oyunların ayarlarından sesi açtım, telin ses aç kısmından da sesi açtım ama maalesf (Örn oyun NFS Carbon)

4. Sürekli dile getirilen batarya sorununa bir çözüm bulabildi mi acaba daha güçlü bir batarya mevcut mu yani piyasada

5. Nette gezerken rastladığın ekran çizilmesini önleyen jelatinler vs ne kadar etkili?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.. PM de atabilirsiniz konunun dağılmaması için..

Tşk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.