Şimdi Ara

n96 müzik çalar listesi sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar buradan da yardım alarak ben de 2 hafta kadar önce n96 sahibi oldum ama ilklerde dikkatimi çekmeyen birşeyle karşı karşıyayım bende müzik çalarda 2000 civarı müzik var telefona daha dün attım fakat müzik çalar listesinde bir şarkının adından aratma yaparken tuşlar çok çok sonradan geliyor bastığım tuşlarda tek tek karakterler sonradan geliyor arama yapmak çileden çıkardı bunun nedeni nedir kimse böyle bir sorundan bahsetmemiş versiyonum da 30.033 .

• Aslinda sorunun cevabini kendin vermissin. 2000 sarki atarsan mutlakaki o sekilde takilmalar olur. Bilgisayarda bile winampe 2000 sarki attiginda takilirken bir cep telefonundan cok daha fazlasini beklemek bence yanlis. 2000 sarki arasindan bastigin harflere gore filtre uyguluyor, yavasligin sebebi bu.

Edit: Dostum bu lafim sana degil, uzerine alinma. Sadece aklima geldi soylemek istedim. Kimi insanlara bu tarz cevaplar yazdigimda soyle cevap verenler oluyor "1500 TL vermisim tabiki yapacak/beklerim/olacak" vs. vs. Bu laflara cok guluyorum. 1500 TL verdin bide sana sisme bebek olsun oldu olacak. Bu ne be, evladiyelik robotmu aliyorsun, herzaman bu aletlerin bir cep telefonu oldugunu unutmayalim. Para veriyorsakda ona gore para verelim. Son olarakta sunu belirtmek istiyorum; tamam bu alette 16GB hafiza var, player var fakat kullanma kilavuzunda yazmiyor listeye 2000 sarki attiginda takilma olmayacak diye. Yani demem o ki, sonuc itibari ile bu bir cep telefonu. Fakat yaninda ek ozellikler var. Bu ek ozelliklerin cep telefonunun asil islevinin onune gecmeyecegini unutmayalim. Dostum tekrar soyluyorum bu "edit" sana verilmis bir cevap degildir.

Saygilar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiaxle -- 12 Eylül 2009; 22:35:29 >

• evet dostum anladım ben wmp kullanıyorum tabi bilgisayar gibi beklemek olmaz da çok mu istiyorum bilmiyorum ama en azından arama şeklini filtre ve normal arama olarak seçenekli koysalarmış bu takılma az deil herbir karakter 1 saniyeden daha fazla takılıor arama yapmaktansa listeyi gezmek cazip geliyor o kadar diyorum ayrıca evet dediğine katılıyorum tabii ki para kolay kazanılmıyor ama 1500 lira da 3500 lirada versen alabileceğin en fazla bu günkü teknoloji olur zaten
  • 2000 şarkını bestecilere göre, albümlere göre ayarlarsan (özetle şarkıların detayları giriliyse) hiç bir kasma yaşamazsın. 2000 şarkıyı tek klasöre yığıpta sadece dosya adı ile arama yaparsan verim alamazsın çok doğal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.