Arkadaşlar bilen bilgi verirse çok sevinirim..iphone 4 aldım ama itunes ile başım dertde..şöyle bir sıkıntım var biliyosunuz ki itunes açınca summary başlığı altında ''Manually manage Music and Videos'' kısmı var onu tikliyorum istediğim şarkıları atıyorum ve teli bilgisayardan çıkarıyorum buraya kadar herşey normal..ama sabah işe gidiyorum işyerimdeki bilgisayarda da itunes yüklü oraya taktığımda ''Manually Manage Music and Videos'' tiki kalkmış oluyo haliyle tekrar işaretlediğimde bütün şarkılar tekrar siliniyor..Bundan önce ipod touch 4 kullanıyordum iphone 4 ile aynı mantıkla çalışan onda böyle bir problem yaşamamıştım ister işyerimden ister evden isterse itunes yüklü başka bir bilgisayardan istediğim an başka şarkılar ekleyebiliyordum artık yapamıyorum eksik bişeler mi yapıyorum yardım edin...yoksa kırıp atıcam ayfonu çıldırdım....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İtunes'da telefonunun isminin yazdıgı yere sağ tıkla transfer de ondan sonra sync yap
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
İtunes'da telefonunun isminin yazdıgı yere sağ tıkla transfer de ondan sonra sync yap
anlatamadım ki galiba..evdeki bilgisayarda manually manage music and videos işaretli oldugu halde işyerinde bilgisayara taktığımda işaret kalkmış oluyo tekrar işaretlersem şarkılar silinecek diyor..ipod ile böyle bir sorunum yoktu..demek istediğim o işaret neden kalkıyor kendiliğinden ??
Ben yanlış anlamışım ozaman.Malesef bilmiyorum
Başlık açarken açıklayıcı olalım.Sorunların çözümünün sadece kendimiz için değil bizden sonra aynı sorunu yaşayabilecek kişilere de destek olacağını unutmayalım.Başlık uygun şekilde değiştirilmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Başlık açarken açıklayıcı olalım.Sorunların çözümünün sadece kendimiz için değil bizden sonra aynı sorunu yaşayabilecek kişilere de destek olacağını unutmayalım.Başlık uygun şekilde değiştirilmiştir.
Teş.ederim..
Sevgili arkadaşım. iPhone 4 telefonunu SADECE 1 ADET iTunes kitaplığı ile eşleyebilirsin. Bir kitaplıkla eşledikten sonra başka bir bilgisayarda iTunes'a bağlarsan daha önceki tüm nüziklerini ve ayarlarını siler yeni bağladığın bilgisayardaki ayarları ve müzikleri yükler. Bilmem yeteri kadar açıklayıcı olabildimmi?
Bendede bazen boyle okuyor.ben itunes belki farkli surumdur diye dusunmustum.bunu kontrol ettinizmi? Bnmde manually manage ama bazi pcclerdr yiyo bazilarinda yemiyo olginc valla
Üzgünüm ama iphone larda öyle bir sıkıntı var. Müzik atarken başka bir bilgisayara bağlarsan müzik atabilmek için sync yapmak zorunda kalırsın. O yüzden iPhone tek bir bilgisayarla authorize olabiliyor. Senin kullanabileceğin tek yöntem anca jailbreak yaparak Pc Suite tarzı program kullanmak olur ama o da cihazın stabilitesini hafif de olsa düşürür.
Cevaplar için teş.ederim ama bundan önce ipod touch4 kullanıyordum onunla ilgili böyle bi durum söz konusu değildi arkadaşın dediği gibi itunes'un sürümünden kaynaklanıyor olabileceğine kanaat getirdim çünki onda böyle bir problemle hiç karşılaşmadım evdeysem evden, işteysem işten direk bağlayıp şarkı atabiliyordum ve ''manual manage music and videos'' seçeneğini bi kere işaretliyordum ve bir daha işaret gitmiyordu ben kaldırmadığım sürece..neyse herhangi bi ayarını bulabilen varsa yazarsa çok çok çok makbule geçer..iyi forumlar cümleten ;)
arkadasim,o zaman imtoo iphone transfer kullan benim gibi.Itunes'den iyidir.
iPhoneSuite forever
quote:
Orijinalden alıntı: lord_danger
arkadasim,o zaman imtoo iphone transfer kullan benim gibi.Itunes'den iyidir.
aynen arayışlarım sonucunda bunu kullanmaya başladım ve gayette güzel ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme