3-4 gün önce aldım. Telefonum epey sıkıntılıydı ve ilk işim telefondan yazılım güncellemek oldu ama bir eski sürümüne güncellemiş. Dün 12.043 e güncelledim. Şimdi telefonum kendiliğinden kapanmaya başladı ve yazılım güncellemesinden sonra oldu bu.
Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Bu sorunu başka yaşayan oldu mu acaba? Önerileriniz nelerdir? Bazıları format atmaktan bahsediyor ama ben bilmiyorum. Bunu da denemek isterim bana bu konuyu anlatan detaylı bir link verirseniz. En son çare olarak deniycem tabii ki.
İlginize teşekkürler,
en sağlıklısı ve temizi pc üzerinden nsu yardımıyla güncellemek.
format için telefon kapalı iken yıldız,arama tuşu ve 3 tuşuna basacaksın aynı anda.sonra açma-kapama düğmesine basacaksın ve bu 4 tuşu bırakmadan bir süre bekleyeceksin.tavsiyem telefon açılıncaya kadar beklemek.eğer ekrana ülke seçim kısmı gelirse format atılmıştır.
hocam oksıtlenme olabılır bu benım basıma cok sık gelen bısı
ozellıkle batarya tuketımı yukselınce oluyorsa bu sana tavsıyem bataryanın manyetık kısımlarını bıcagın ucuyla kazı telefondakı yerınıde ıyıce sıl (dıkkatlıce tabı)
bence yazılımsal tekrar yükleme yaparsan düzelir sawgent arkadaşımın dedigi gibi önce format sonra yazılım güncelleme büyük ihtimalle sorun kalmaz
* + 3 + aramatuşu + power tuşuna basınca format fln atmıyor valla. beceremedim bir türlü. zaten 1 kişi onu tutamıyor mecbur 2 kişi deniyoruz ama olmadı.
daha yeni aldık bu kadar olur ya. Götüreyim iade edeyim bari
ekranda format atıldığına dair bir yazı belirmez zaten.eğer bu tuş kombinasyonundan sonra karşına ülke seçim ekranı geliyorsa format atılmıştır.ama format atılıyor.tuşlardan parmağınız kalkıyor olabilir o esnada.
Meraba. Bende teli son sürümüne güncelledim. Ama tel çoğu işlemde kapanmaya başladı. PC suit de bağlanırken bile kapanıyor. Ne yapabilirim bu durumda? Format atsam sonra yükleyebilir miyim ki?
bu kapanıp açılma olayı var benim telefonumdada..telefon n91.yazılımdandır büyük ihtimalle diye söylüyor sıkıntıyı yaşayanlar...bu konuda gerçekten bilgisi olanlarda format atmayı öneriyor...ben yeni attım bakalım nolacak bilmiyorum...format atmak için *3 arama tuşu ve power tuşuna basılı tutuyorsun bekliyorsun..telefon kapalıyken yapıyosun bu işlemi telefon açıldıgında ülke seçimi sorarsa olmuş demektir.unutmayın açılana kadar hatta açıldıktan sonra bile bu yazıları görene dek basılı tutun ve unutmayınki telefon hafızasındaki hersey silinecektir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme