Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5800 da oluşan sorunların çoğu yazılımsal kaynaklı belkide bu yüzden bu yazılımı yapma fikril geldi adamların aklına symbian bundada var gpsde var wifi de var 3g de :D

Yani sorun yok ...

Ama 3g ile görüntülü konuşmada bir sorun çıkarmı onu bilmiyorum
    Bu konuyu o foruma bir sormak gerekli üye olan varsa bir sorsun lütfen :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

5800 da oluşan sorunların çoğu yazılımsal kaynaklı belkide bu yüzden bu yazılımı yapma fikril geldi adamların aklına symbian bundada var gpsde var wifi de var 3g de :D

Yani sorun yok ...

Evet Barış abi yardımını bekliyoruz

RDS sorunu da olmayacak değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

5800 da oluşan sorunların çoğu yazılımsal kaynaklı belkide bu yüzden bu yazılımı yapma fikril geldi adamların aklına symbian bundada var gpsde var wifi de var 3g de :D

Yani sorun yok ...

Araştırdım biraz ama tam bilmiyorum yinede
    Görüntülü görüşme ve RDS var gibi sorun çıkacağınıda zannetmiyorum.

• bu c6 n97fw'si mi ? neyin nesidir anlamadım valla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efendiev

bu c6 n97fw'si mi ? neyin nesidir anlamadım valla :D

Yeni bir FW 5800 C6FW pazartesi çıkacak telefon c6 olacak işte videoyu izle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 22 Ağustos 2010; 0:10:44 >
  • Nokia C6 nın fw si ile 5800 ın bazı özelliklerinin birleştirilmiş hali.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Yani sorun yok ...

Araştırdım biraz ama tam bilmiyorum yinede
    Görüntülü görüşme ve RDS var gibi sorun çıkacağınıda zannetmiyorum.

foruma sordum
    -----RDS bug is solved

yani RDS hatası çözülmüştür dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 22 Ağustos 2010; 0:16:22 >

• tamam güzel c6 yazılımımız olacak ama öyle ahım şahım birşey vaadetmiyor ki adam, bunun yerine v60 ı bekler onun pişirilmişini kurarım diye düşünüyorum... amaaa tutsalar symbian^3 ü entegre etseler o zaman gider adamları spikerin tekinin rüştü ye yaptığı gibi heryerinden öperim faqs tan anladığım kadarıyla artıları yazıyorum:

+ n97hs ve ana ekranın dönmesi
    + performansın birazcık artması
    + büyük ihtimalle rds sorununun giderilmiş olması (adam başka bir soruya "o hataya rastlamadık" diye cevap vermiş oradan varsayımla yazdım)
    + STABİL ÇALIŞAN WİDGETLAR

- iç huzursuzluğu, işkilliliği - yani c6 yazılımı sonuçta ayrı bir yazılım
    - sade yani diğer modifiyeler gibi ekstra optimize edilip süslenmiş değil (ilginç oldu bu cümle)
    - c6 nın sahip olduğu ekstra özellikleri bilip de yapamama - adamın biri usb den şar olabilecek mi diye sormuş yanıt olumsuz tabii...bu kadar olsun hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: PehlivanJedi

tamam güzel c6 yazılımımız olacak ama öyle ahım şahım birşey vaadetmiyor ki adam, bunun yerine v60 ı bekler onun pişirilmişini kurarım diye düşünüyorum... amaaa tutsalar symbian^3 ü entegre etseler o zaman gider adamları spikerin tekinin rüştü ye yaptığı gibi heryerinden öperim faqs tan anladığım kadarıyla artıları yazıyorum:

+ büyük ihtimalle rds sorununun giderilmiş olması (adam başka bir soruya "o hataya rastlamadık" diye cevap vermiş oradan varsayımla yazdım)

- sade yani diğer modifiyeler gibi ekstra optimize edilip süslenmiş değil (ilginç oldu bu cümle)
    - c6 nın sahip olduğu ekstra özellikleri bilip de yapamama - adamın biri usb den şar olabilecek mi diye sormuş yanıt olumsuz tabii...bu kadar olsun hayırlı olsun

ya zaten bu yazılımı kuracakların çoğuda n97HS için kuracaktır ben dahil. eğer v51 mod da n97 hs ve ana ekran dönmesi olsaydı geçmeye bile gerek olmazdı.. onun için bu HS için denemek gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

tamam güzel c6 yazılımımız olacak ama öyle ahım şahım birşey vaadetmiyor ki adam, bunun yerine v60 ı bekler onun pişirilmişini kurarım diye düşünüyorum... amaaa tutsalar symbian^3 ü entegre etseler o zaman gider adamları spikerin tekinin rüştü ye yaptığı gibi heryerinden öperim faqs tan anladığım kadarıyla artıları yazıyorum:

ya zaten bu yazılımı kuracakların çoğuda n97HS için kuracaktır ben dahil. eğer v51 mod da n97 hs ve ana ekran dönmesi olsaydı geçmeye bile gerek olmazdı.. onun için bu HS için denemek gerekli

Sadece N97 HS degil olay. Telefonun hızı da etkin kamera netligi mp3 caların kalitesi vs değişiyor

• usb den şarj olacak değil ya yapmayın yahu. kamerasından da bişey beklemeyin. yazılım değişiyor donanım değil.

bir çok kişi 5800 v51 modlu hackli yazılıma geri dönecek bunu PNHT den biri bile söyledi. Burda amaç şu anda görsellik değil işlevsellik.

bir yığın widget olacak yeni browser yeni email programı n97 e özel programlar vs. bunları da düşünün. Ayrıca Upakul filan boş duracak mı sanıyosunuz bütün ilgi bu cfw ye yönelecek bir yığın mod gelecek buna.

Ayrıca v60 dan bişey beklemeyin. Büyük bi değişiklik olmıyacak v60 da eminim.

Bu yazılım biraz daha stabil ve performans getirse yeterli kendi başına bile n97 yazılımlı bir 5800 herşeyden daha özel bir durum.
  • Biz bunuda modlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

quote:

Sadece N97 HS degil olay. Telefonun hızı da etkin kamera netligi mp3 caların kalitesi vs değişiyor

bunları bilmiyordum şimdi heyecanlanmaya başlayabilirim ben de inşallah batarya ömrüne de bi güzellik gelir en çok sıkıntı çektiğim konu maalesef, en azından pil göstergesi düzgün çalışsın. ful gösterirken kapatıp açıyorum 2 çubuğa düşüyor şarj bir de şunu merak ettim bu adam v51 in üzerine mi c6 yı yerleştirmiş yoksa c6 nın üzerinde oynama mı yapmış? acaba rm-356 dosyalarını mı komple değiştirecek yoksa birkaç tane rofs daha mı değiştireceğiz sadece, neyse cevabı indirdikten sonra alıcaz galiba hadi bakalım

• c6 firmware i üzerine yama yaptılar 5800 dan. başka türlü uyum sağlayamazlar zaten.

Yukardaki soru cevaplarda var bunlar okuyun lütfen.
  • tahminim 5800 alt yapısı yine aynı kalacak c6 nın dosyalarını 5800 ın dosyalarına entegre edilecek.
    yani bunuda bir iki rof ile sağlarlar..
  • KULAKLIK SESİ YÜKSELECEKMİ PEKİ BEYLER BİLGİSİ OLAN VARMI .. KULAKLIKLA MÜZİK DİNLERKEN SESİ KEŞKE DAHA YÜKSEK OLSAYDI DİYORUM HER SEFERİNDE İNŞ BUNDA YÜKSELTİLMİŞTİR
  • Bunu yüklerseniz Zeki Müren de sizi görecek.

Hadi iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

KULAKLIK SESİ YÜKSELECEKMİ PEKİ BEYLER BİLGİSİ OLAN VARMI .. KULAKLIKLA MÜZİK DİNLERKEN SESİ KEŞKE DAHA YÜKSEK OLSAYDI DİYORUM HER SEFERİNDE İNŞ BUNDA YÜKSELTİLMİŞTİR

tam olarak açıklanmadı dosyayı yayınladıklarında değişiklikleride tam olarak verirler . şuan verdikleri bunlar.

Yayın 5800XM için n97/c6 Firmware günlüğü

1) Widget HS n97/c6 ve
    2) Slayt c6 ve kilidini
    3) Menü 5x4 4x4 artık mümkün vb
    4) Yeni dahili e-posta uygulaması
    5) Quickoffice dahil
    6) Adobe PDF dahil
    7) RAM 50-başlangıçta 55MB, 45-50MB kullanarak
    8). Zip yöneticisi dahil
    9) WMV şimdi çalınabilir
    10) güncellenmiş müzik çalar
    11) alfabesi arama ile güncel temas
    12) hackable (installserver dahil) mod
    13) Tarayıcı n97/c6 için güncellendi
    14) Flash n97/c6 için güncellendi
    15) internet arama n97/c6 için güncellendi
    16) güncellenmiş fotoğrafları app
    17) Gelişmiş SIP Ayarları
    ( google translate ile çevrilmiştir )

• video ya bakarsak hızlı çalışıyor bayağı, sırf bunun için kurabilirim.
  • Ya bu firmvareyi yüklemek bence ayrı bir zevk olacak ne bileyim ben başka 5800 larla yanyana geldiğinde ne bileyim ben bu telefonu parmağımda oynatırım bakın benim telefon 5800 görünümlü C6 - tofaş görünümlü BMW gibi dersiniz :D

Ve güzel olan telefonun yazılımı farklı olacak tamam platform başka olsada ek özellikler farklı programlar falan filan ben heyecanla bekliyorum 5800 m yok ama alınca ilk olark yükleyeceğim şeylerden biri bence bu birde o ekranın dönmesi zaten yükleme sebeplerimden birisi performans da olmalı ancak performans olacak diye görünümden vazgeçmekte normal birşey değil birde 5800 orjinal fw nin performansının olmadığını söylüyorsunuz eğer böyleyse birde bu fw ile deneyin nede olsa kaybedeceğiniz bir peformansr yok.

UsB Den şarj meselesine gelince burada birşeyler yazmıştım bir bakın isterseniz.
    TıKLa

Bu 5800 ın tarayıcısında flash video oynatılmıyordu sanırım belki bu FW onada çözüm olur

Heyecanla BEKLİYORUZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 22 Ağustos 2010; 1:31:07 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.