Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Orijinalden alıntı: usluçocuk06

pire için yorgan yakacam yaa ses kodekleri kafamı bozdu güzelim c6 sürümüne veda edecem yeter yaa yok mu çözümü ufff

http://www.maxi*******cep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/modifiye-c6-fw-icin-orjinal-5800-and-n97-ses-codecleri-391993.html

Buraya baktın mı? Benim sorunumu çözdü gibi..

ya denedim de ne bileyim eski basslar yok gibi siz denedinizi mi? hem yok mu başka deneyen yaa :S

• quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

Arkadaşlar Bu yazılım RM-428'de çalışıyor mu? Amerikadan gelmiş bir telefon var elimde ona yükleyeceğim.

http://forum.pnht.org/showthread.php?189-C6-Firmware-Fully-Working-on-5800-RM-428-Release-Files
  • Bence psikolojik yapıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Arkadaşlar Bu yazılım RM-428'de çalışıyor mu? Amerikadan gelmiş bir telefon var elimde ona yükleyeceğim.

http://forum.pnht.org/showthread.php?189-C6-Firmware-Fully-Working-on-5800-RM-428-Release-Files

Türkçesi var mı acaba bu sitenin?Veya türkçe anlatımı?

Edit: Tamam yüklemesi aynıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 1 Eylül 2010; 23:19:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

quote:

Türkçesi var mı acaba bu sitenin?Veya türkçe anlatımı?

Edit: Tamam yüklemesi aynıymış

Kusura bakmayın , o an çıkmam gerekiyordu linki bırakabildim sadece.

• telefona C6 yazılımını yükledim, telefon benim için bitti çünkü artık telefonun sonuna gelmişiz onu anladım

bu arada başlıkta hala n97 yazıyor arkadaşlar bu n97 yazılımı değil tamamen c6 yazılımıdır.
  • N97/C6 PNHT'nin ilk çıkardığı zaman bu CFW'ye verdiği isim. Onlar bu işe başladığında C6 yoktu N97 ile başladılar sonra baktılar C6 çıkmış ve daha performanslı C6'ya geçtiler. İsim ordan kalma yani. Kendileri o şekilde sundu en başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 2 Eylül 2010; 9:21:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

Bence psikolojik yapıyorsun.

• sonunda bende atabildim yazılımı ama;
    *+000+ yaptığımda=özel sürümde51.0.006.C01.01 çıkıyor.(REİS'in)son yazılımı sadece türkçe mod.siz olan
    Bu mudur?son forumda V11 gibi deyimler var..yanlışmı yükledim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adela

sonunda bende atabildim yazılımı ama;
    *+000+ yaptığımda=özel sürümde51.0.006.C01.01 çıkıyor.(REİS'in)son yazılımı sadece türkçe mod.siz olan
    Bu mudur?son forumda V11 gibi deyimler var..yanlışmı yükledim acaba?

sen oraya bakma oradaki başka bişey.
  • hafıza kartındaki şarkıları..müzik içine atamıyorum..çünkü hafıza kartındaki bilgilendirme yazıları ingilizce..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

N97/C6 PNHT'nin ilk çıkardığı zaman bu CFW'ye verdiği isim. Onlar bu işe başladığında C6 yoktu N97 ile başladılar sonra baktılar C6 çıkmış ve daha performanslı C6'ya geçtiler. İsim ordan kalma yani. Kendileri o şekilde sundu en başta.

Q - Is this C6 FW or a mixture of both N97 and C6 FWs?
    A - No, it a mixture of both 5800/5530 and C6 FWs

forum.pnht den alıntı.

bu video da c6 yazılımı yüklü 5800 ın enerji tüketimi.

• c6 nın en sevdiğim yanı ev ekranı kısmı.acaba normal v51 e entegre edilebilirmi bu ?
  • c6 cwf ile ttnet wi fi kullanan varmı v50 varken sertifika falan silin deniyordu şimdi ne yapmamız gerekiyor yada kullanan var ise neler yaptığını nasıl bağlandığını anlatabilir mi
  • Beyler size şu kadarını söyleyim C6 V11 Yazılımı süper bence ilk yazılımda şarz hakkatten cok çabuk bitiyodu ben bu son çıkan orj yazılımdada aynısı olur diye bekliyodum ama hayır değil o kdr telefonla oynamama ragmen sürekli mesaj çekiyorum internete giriorum hatta dün 1 saatlik görüşme yapdım şarzım bugün 2 diş inmiş ve şarz edeli bugün ikinci günüm 3 gün gidecek bu şarz eminim bana yarın akşama belki biter diyorum ve telefonum sürekli açık geceleri kapamıyorum eğer hala v51 kullanıyosanız daha ne deyim ben size kurun kullanın hakkatten 5800 orj yazılımı hikaye c6 dan sonra
  • beyler tek bir sorun yaşıyorum mesaj gönderirken bazen kendini taslağa atıyor kendi kendine neden olduğunu gerçekten anlamıyorum. fatihin simplestyle olanını kullanıyorum.
  • OFF OFF TAM BİTTİ DİYODUM Kİ ŞİMDİDE 5800 N97 MİNİ Yİ UYARLAMİŞLAR FW Yİ YANİ ÖZELLİKLERE BAKDIĞINDA BİLE N97 OLARAK GÖZÜKÜYOR BUNE YAW

TIKLA
  • arkadaşlar ofis ve diğer gereksiz programların kaldırılmasını anlatıyor ama indirdiğimiz dosyayı tam nereye atıcaz anlayamadım bi el atıverin

http://forum.pnht.org/showthread.php?335-C6-v11.0.029-Firmware-Fully-Working-on-5530-5800-Released-Updated/page36

you can do that by following this steps:
    1: download the( App.rar )
    2: goto NFW V2 Then replace new app folder by new one
    3: open NFW and goto tools>application manager>(choose the application that want to delete)>press delete botton
    wait untile processing finishing deleteing
    4:reflash your phone with new (ROFS2)
    congtatulations !!!

• hacklı versiyonunu bekliyorum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR
    OFF OFF TAM BİTTİ DİYODUM Kİ ŞİMDİDE 5800 N97 MİNİ Yİ UYARLAMİŞLAR FW Yİ YANİ ÖZELLİKLERE BAKDIĞINDA BİLE N97 OLARAK GÖZÜKÜYOR BUNE YAW

TIKLA

buna cewap werebilcek yokmu?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.