Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ortada kişi ekleme problemi falan yok kişilerinizi sim hafızasına alın sonra varsayılan hafızayı sim yapın yazılım attıktan sonra ekleniyomu eklenmiyomu görün
  • Yükledim çok memnunum , acaip değişti telefon hem görsel hemde performans olarak.

Mesaj yazarken klavye yatma sorunuda çözüldümü vazgeçmem heralde bu firmwareden.

Unsigned programları direk kurabilirmiyiz şimdi yoksa sertifika falan almak gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Low-Rider

Tuş kilidine süre koyamıyor muyuz?

ışık sönme süresi tuşkilidi süresi. ekran söndüğünde tuşlarda kilitleniyor.

bu yüzden eksan sönmesini senin tuş kilit süren
  • quote:

Yükledim çok memnunum , acaip değişti telefon hem görsel hemde performans olarak.

Mesaj yazarken klavye yatma sorunuda çözüldümü vazgeçmem heralde bu firmwareden.

Unsigned programları direk kurabilirmiyiz şimdi yoksa sertifika falan almak gerekiyor mu?

O bir sorun değil.

İmzalanmamış programları gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.
  • Facebook widget te sorun yaşayanlar var mı, telefona bi reset attım çalışmamaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

Facebook widget te sorun yaşayanlar var mı, telefona bi reset attım çalışmamaya başladı.

nasıl bi sorununuz var tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Facebook widget te sorun yaşayanlar var mı, telefona bi reset attım çalışmamaya başladı.

Kullanıcı adı şifre yazıyorum bağlan deyince

Komut dosyası uyarısı:
    Erroc occurred, status:undefined şeklinde bir uyarı veriyor ve bağlanmıyor

4-5 kez kurdum kaldırdım düzelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Yükledim çok memnunum , acaip değişti telefon hem görsel hemde performans olarak.

O bir sorun değil.

İmzalanmamış programları gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

Yok sorun değil biliyorum da şuanda kullanamamam benim için bir sorun

Unsigned olayı iyi oldu ya sevindim bu işe

• quote:

quote:

quote:

Kullanıcı adı şifre yazıyorum bağlan deyince

Komut dosyası uyarısı:
    Erroc occurred, status:undefined şeklinde bir uyarı veriyor ve bağlanmıyor

4-5 kez kurdum kaldırdım düzelmedi

Şimdi kendi kendine düzeldi nihayet

• quote:

C6 mı yükledin?
  • quote:

almaya gerek yok sanırım direkt yükleyebilirsin
  • Arkadaşlar Lilian'ın n97mini fw sini deneyen oldumu forumlarda c6 fw sinden daha iyi olduğunu idda edenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

C6 mı yükledin?

quote:

quote:

almaya gerek yok sanırım direkt yükleyebilirsin

Bu konuda ki firmware'i yükledim.

Sertifika almadan unsigned yüklenebiliyor denedim çok sevindim

• n97 fw yükleyen warmi :D
  • n97 yerine upakulun c6 cfw sini bekleyin kurmak için, 2-3 güne çıkar bence n97 fw vakit kaybı
  • upakulun fw'sinin orj c6 fw'sine göre ne artısı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

beyler tek bir sorun yaşıyorum mesaj gönderirken bazen kendini taslağa atıyor kendi kendine neden olduğunu gerçekten anlamıyorum. fatihin simplestyle olanını kullanıyorum.

Simple style konusunda 5-6-7 ci sayfada benim ve Aresmar'ın mesajlarında C6 modları ile ilgili linkler var.C6FW kullanmadığım için bilmiyorum ama mesaj sorununuza linklerde verilmiş bazı modlar çözüm olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

n97 fw yükleyen warmi :D

Yükledim ve şiddetle öneriyorum
  • quote:

upakulun fw'sinin orj c6 fw'sine göre ne artısı var

Upakul en iyi cfw cilerden biri, Şahsen 5800 xtension variant 1 diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu adamın C6 CFW sinin en iyi 5800 cfw si olacağını düşünüyorum (henüz çıkarmadı ama yazdığına göre sonuçlar olumluymuş)
  • quote:

quote:

upakulun fw'sinin orj c6 fw'sine göre ne artısı var

Upakul en iyi cfw cilerden biri, Şahsen 5800 xtension variant 1 diye aratırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu adamın C6 CFW sinin en iyi 5800 cfw si olacağını düşünüyorum (henüz çıkarmadı ama yazdığına göre sonuçlar olumluymuş)

hocam şimdi baktım videolarına xtension harikaymış c6 bırakıp ona mı geçsek
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.