Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abov N97 Mini'de Ovi Suite'de FlashLite görünüyormuş yoksa Flash çalıştıracakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aang67 -- 2 Eylül 2010; 20:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

OFF OFF TAM BİTTİ DİYODUM Kİ ŞİMDİDE 5800 N97 MİNİ Yİ UYARLAMİŞLAR FW Yİ YANİ ÖZELLİKLERE BAKDIĞINDA BİLE N97 OLARAK GÖZÜKÜYOR BUNE YAW

TIKLA

buna cewap werebilcek yokmu?

ne cevap bekliyosun n97mini nin yazilimini 5800a uyarlamislar kuracaksan kur iste

• quote:

quote:

OFF OFF TAM BİTTİ DİYODUM Kİ ŞİMDİDE 5800 N97 MİNİ Yİ UYARLAMİŞLAR FW Yİ YANİ ÖZELLİKLERE BAKDIĞINDA BİLE N97 OLARAK GÖZÜKÜYOR BUNE YAW

TIKLA

buna cewap werebilcek yokmu?

iyi güzel link vermişsnde girilmiyor ki

• quote:

TIKLA

Bunu yükledim 1 saat önce. N97 Mini ile C6 karışımıymış, Dailymobile'da öyle diyolar. Tek kelimeyle etkileyici bir yazılım, temalar, hız, vs. çok iyi. Vakit kaybetmeden yüklenmeli bence.

Ayrıca şunuda belirtiyim, ev ekranına kişi ekleyememe problemi bu sürümde yok.Bizzat denedim.

• O problem kimsede yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

O problem kimsede yok zaten

Aman Tanrım ne kadar komik.

Hiç forumu okumuyosun heralde, kişi eklemek için hafıza kartına kopyalama, hard format atma falan gerekiyo. Bunda direk ekleyince yerleştiriyo ekrana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmitri Karamazov -- 2 Eylül 2010; 20:39:43 >
  • Biraz kullanaym sonra gecerım ya yazılım ata ata tel bozulacak kuranlar şarz kaç gün gdyo bi deneyin
  • quote:

TIKLA

buradan yetkililere sesleniyorum..

haydaaaaaaaaaaaaaaaa

2 günde bir flaslicaz mı teli yalama olucak bu gidişle

• Ben biraz araverdim ancak flashlite 4 çalıştıran bir Cfw olursa düşünebilirim ancak...
  • C6 CFW sinimi yoksa N97 Mini yimi yüklicez artık karar verin ne bu ya devamlı bir şey çıkıyor
  • beyler anlaşılan o ki symbian bir yere kadar çünkü adamlar kafaya koymuşlar bazı özgürlükleri bize yaşatmamakta kararlılar bizi böyle kendi halimize bırakmış süründürüyorlar resmen.. tamam 5800 harika bir telefon yok yok birsürü özellik var ama gelgelelim ki madalyonun öteki yüzü hiç de içaçıcı değil. video formatı olarak onlarca formattan sadece ikisini açabiliyoruz, internetten ancak site bazında video izleyebiliyoruz o da bir iki tane ve çok uğraşmak lazım, her sürüm kullanımla alakalı onlarca sinir edici hata ile geliyor, hala v40 a kadar çalışan rds i adam edemediler vs vs... bunun dışında sayılacak şeyler donanımla ilgili olduğu için (oyun vs) saymayacağım ama en azından bu saydıklarım bunu anlamak için yeter de artar bile...açıkçası eski n73 ümü özledim çünkü onda vaatedilen şeyler kısıtlıydı ama en azından hepsini yerine getirebiliyordu ve hayal kırıklığına uğratmıyordu haksız mıyım eğer haksızsam bu yazımı okumamış olun ben de yazmamış olayım orta noktada buluşalım

• N97 nin c6 ndan tek farkı, n97 olarak gözüktüğü için Ovi den fazla uygulama indirebilme imkanı, başka farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

N97 nin c6 ndan tek farkı, n97 olarak gözüktüğü için Ovi den fazla uygulama indirebilme imkanı, başka farkı yok.

okuduklarıma göre c6 ve 5800 dan daha hızlı olduğuna hemfikir herkes..merak ettim şimdi ama ya yok yok biraz daha bekleyeceğim onunda bi üstü çıkar2-3 gün sora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

quote:

Hiç forumu okumuyosun heralde, kişi eklemek için hafıza kartına kopyalama, hard format atma falan gerekiyo. Bunda direk ekleyince yerleştiriyo ekrana.

Emin ol ilk çıktığından beri okuyorum. Mesaja "artık" kelimesini eklemedim. O yüzden bu şekilde düşünmene sebep oldu. İnsanlar artık daha az karşılaşıyor bu tür problemlerle.

• quote:

quote:

quote:

Emin ol ilk çıktığından beri okuyorum. Mesaja "artık" kelimesini eklemedim. O yüzden bu şekilde düşünmene sebep oldu. İnsanlar artık daha az karşılaşıyor bu tür problemlerle.

Sert çıktım, kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

quote:

Orijinalden alıntı: harun_tr

N97 nin c6 ndan tek farkı, n97 olarak gözüktüğü için Ovi den fazla uygulama indirebilme imkanı, başka farkı yok.

okuduklarıma göre c6 ve 5800 dan daha hızlı olduğuna hemfikir herkes..merak ettim şimdi ama ya yok yok biraz daha bekleyeceğim onunda bi üstü çıkar2-3 gün sora

Zaten n97 dedikleri C6 nın core dosyasını kullanıyor, ne kadar büyük değişiklik olabilir ki ? sadece hız modu eklemiştir ondan daha hızlıdır.

• Tuş kilidine süre koyamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Low-Rider

Tuş kilidine süre koyamıyor muyuz?

maalesef koyamıyoruz bunun yerine ışık sönme süresinden ayarlıyoruz, ben de bundan muzdaribim
  • quote:

Sert çıktım, kusura bakma

Hayır benim yazımımdan kaynaklı. Yanlış düşünmene sebep oldu. Asıl sen kusura bakma
  • n97 mini yerine dırekt n97 yapsalar onu kursak
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.