Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam sorun yok kendi yaptığım C6 cfw yi yükledim.Jafla bütün hafızayı silip yükledi.Şimdi Xtension'u yükleyeyim.
  • upakulu dövmek lazım allıyo pulluyo çiçek abbasın minibüsüne çeviriyo telefonu.

ekleme:uyguılama fazlalığından dolayı dil dosyası yükleyince yazılım büyüyor ve telefona atılamayacak hale geliyor.herkes ingilizcemi kullanacak bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 7 Eylül 2010; 23:55:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

upakulu dövmek lazım allıyo pulluyo çiçek abbasın minibüsüne çeviriyo telefonu.

• Firmware editörle gereksiz bir programı silin öyle yükleyin.Bende furkanaksin gibi chat.sisx i silip yüklüyorum şimdi.

Ayrıca Upakul'un bunu düşünmesi lazımdı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 8 Eylül 2010; 0:06:16 >
  • chat.sisx inasıl çıkarttın
  • Nokia Firmware Editör Stüdyoyla çıkarttım.

Bana yavaş gibi geldi xtension.Bazı programları rofs2 den alıp kendi cfw'm ile kullanırım.Rehbere falan bastığımızda çok geç açılıyor çünkü rehbere her girişte tekrar açılıyor.Aynı şekilde mesajlar da.Bence bu modu eklememeliydi upakul yavaşlatmış telefonu.
  • tr dil paketini ekleyince tr t9 desteğide ekleniyor mu_?
  • gelen ilk tepkilere göre c6 v11 de kalıcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Nokia Firmware Editör Stüdyoyla çıkarttım.

Bana yavaş gibi geldi xtension.Bazı programları rofs2 den alıp kendi cfw'm ile kullanırım.Rehbere falan bastığımızda çok geç açılıyor çünkü rehbere her girişte tekrar açılıyor.Aynı şekilde mesajlar da.Bence bu modu eklememeliydi upakul yavaşlatmış telefonu.

O yavaşlık buglı tema efektinden kaynaklanıyor.
    Aynısını bende yaşadım kendi CFW'mde o yüzden tema efektleri orjinale döndüm yayınlamadan önce.

Şu an rehber 1 sn de açılıyor buglı tema efektinde 4 sn sürüyordu. Aynı hataya Upakul'da düşmüş demek. İlk defa adamın geç CFW çıkarması işime yaradı kendi cfwmi yaptım sayesinde onu beklerken. Upakul'a da gerek kalmadı artık.

• slm herkese iyi bayramlar..
    önceden yazdım fakat yanıt alamadım..bu yazılımda..hafıza kartındaki şarkıları müzik içine atamıyorum..
    çünkü hafıza kartı ingilizce...tarif eden olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Aynısını bende yaşadım kendi CFW'mde o yüzden tema efektleri orjinale döndüm yayınlamadan önce.

Şu an rehber 1 sn de açılıyor buglı tema efektinde 4 sn sürüyordu. Aynı hataya Upakul'da düşmüş demek. İlk defa adamın geç CFW çıkarması işime yaradı kendi cfwmi yaptım sayesinde onu beklerken. Upakul'a da gerek kalmadı artık.

Upakul fw.de efekt kullanmıyorum rehber anında açılıyor yani sorun yok Blitz'de daha hızlı açılıyordur belki onu bilmiyorum ama en azından efektli de olsa 4saniye beklemiyoruz hocam abartmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

quote:

Upakul fw.de efekt kullanmıyorum rehber anında açılıyor yani sorun yok Blitz'de daha hızlı açılıyordur belki onu bilmiyorum ama en azından efektli de olsa 4saniye beklemiyoruz hocam abartmayalım

Arkadaşım tema efektleri açıkken 4 saniye bile bekletebiliyor cfw de kullanılan tema efektine bağlı olarak.
    Tema efekti kapalıyken tabii ki yavaş açılmaz ya ben derdimi anlatamıyorum ya sizde algılama sorunu var.

Gelip Blitz CFW konusunu da abuk subuk mesaj atıyorsun ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum gerçekten. Ne dediğini bilmeyen biri gelip "idare ederiz seninkiyle" upakul çıkarana kadar diyor. Sen de gelip Upakul un sorunsuz ona geç diyorsun. Denemediğiniz bir yazılımın konusuna girip böyle cevaplar yazmak uygun mu sizin görüşünüze göre?

Neyse en azından BLITZ'i kullanıpta beğenenler var da paylaştığım için pişman olmuyorum. Ama eminim bundan sonra hiç bir yazılımı ne paylaşırım ne de kimseye yardımcı olurum. Daha önce cfw pişirenlerin neden bu kadar sinirlendiklerine de hak verdim.

Herkes sağlıcakla kalsın.

• Yıkıcı değil yapıcı olun biraz,markacılık ve şekilcilik bizim milletin ruhunda var.xtensionu yükledim sildim tekrar blitzi yükledim.Blitz bu güne kadar kullandığım en iyi cfw.aresmar boş laflara kulak asma beğenmeyen kullanmasın engin fikirlerini kendine saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 9 Eylül 2010; 13:11:24 >
  • Buglı tema efekti de var ancak efektleri kapatınca bile yavaş diğer C6lara göre."Prevent apps running in background" modu ramden kazanç sağlıyor ama rehber,mesajlar,işlem kaydı gibi uygulamalar her tıklandığında tekrar açılıyor buda gecikmeye sebep oluyor.
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mèrt -- 9 Eylül 2010; 13:36:46 >

• quote:

Buglı tema efekti de var ancak efektleri kapatınca bile yavaş diğer C6lara göre."Prevent apps running in background" modu ramden kazanç sağlıyor ama rehber,mesajlar,işlem kaydı gibi uygulamalar her tıklandığında tekrar açılıyor buda gecikmeye sebep oluyor.
    quote:

quote:

Onu geri düzelttim gerçekten kötü, rehberin ve mesajların arka planda çalışıp ram yemesi daha iyi o yavaşlığı çekmektense

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

quote:

Arkadaşım tema efektleri açıkken 4 saniye bile bekletebiliyor cfw de kullanılan tema efektine bağlı olarak.
    Tema efekti kapalıyken tabii ki yavaş açılmaz ya ben derdimi anlatamıyorum ya sizde algılama sorunu var.

Gelip Blitz CFW konusunu da abuk subuk mesaj atıyorsun ne yapmaya çalıştığını da anlamıyorum gerçekten. Ne dediğini bilmeyen biri gelip "idare ederiz seninkiyle" upakul çıkarana kadar diyor. Sen de gelip Upakul un sorunsuz ona geç diyorsun. Denemediğiniz bir yazılımın konusuna girip böyle cevaplar yazmak uygun mu sizin görüşünüze göre?

Neyse en azından BLITZ'i kullanıpta beğenenler var da paylaştığım için pişman olmuyorum. Ama eminim bundan sonra hiç bir yazılımı ne paylaşırım ne de kimseye yardımcı olurum. Daha önce cfw pişirenlerin neden bu kadar sinirlendiklerine de hak verdim.

Herkes sağlıcakla kalsın.

ben konunuzda blitz kötù vs hicbirsey demedim imada da bulunmadim. Biri upakulun fw cikasiya kadar blitzle idare ederim demisti bende arkadasa xtensionun ciktigini ve hemen gecebilcegni sorunsuz oldugunu söyledim ve evet gercekten de sorunsuz

kaldi ki bu konuda ùstteki mesajimda upakuln rehberi gec acilmiyor ama blitz daha hizli aciliyo olabilir onu bilemem dedim. Sonuc su ki fazla alingansiniz, zaten belirli kisiler disindaki kimsenin pm.ini okumadan silicem yorumunuz ùstùne fazla lafa gerek yok;)

dipnot: simdi gördùm yazinizda anlama sorunu falan geciyor cirkinlesmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 9 Eylül 2010; 14:06:02 >

• Bu forumda neden tüm Cfw paylaşanlar sence sinirleniyor dikkat ettin mi? Sence tesadüf mü?

Bence hiç bir cfw pişirenin paylaşmaması gerek artık. Çünkü Upakul var Pirates var ne gereği var değil mi.

Çirkinleşmedim konnu hakkında bilgin yokken bana abartma demişsin ona sinirlendim.

Neyse daha çok uzatmıyacağım paylaşmanın hata olduğu yine gösterildi bir şekilde... Alınganlık mı değil mi karar verirsiniz.
  • Aresmar ..
    Dostum takma böyle şeyleri kafana yahu ... Balık bilmezse halık bilir demişler.. 100 kişide bir kişi böyle çıkar.. İzlediğim kadarıyla herkes eseriden çok memnun.. Allah emeklerini zayi etmez İnşaAllah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haddat -- 9 Eylül 2010; 15:36:53 >
  • @aresmar hakikaten takma kafana bende dahil olmak üzere bir çok kişi memnun çalışmandan deneyip görmeden yorum yapanlara cvp bile verme derim
  • quote:

Bu forumda neden tüm Cfw paylaşanlar sence sinirleniyor dikkat ettin mi? Sence tesadüf mü?

Bence hiç bir cfw pişirenin paylaşmaması gerek artık. Çünkü Upakul var Pirates var ne gereği var değil mi.

Çirkinleşmedim konnu hakkında bilgin yokken bana abartma demişsin ona sinirlendim.

Neyse daha çok uzatmıyacağım paylaşmanın hata olduğu yine gösterildi bir şekilde... Alınganlık mı değil mi karar verirsiniz.

Evet alinganlik
    Elestiriyi kabullenemiyorsan yapmicaksin zaten kaldiramadigin mùddetce sinirine zarar
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.