Şimdi Ara

N97/C6 YAZILIMI 5800 ve 5530 DA.İNDİR.MODİFİYELİ FW DE EKLENDİ ÖZELLİKLER VE RESİMLER (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
2
Favori
91.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TIMERIDER
    aresmar o zaman süper bomba olur terbiyesizim aklıma takılan bir olay var,müzik çalardan çıkınca ev ekranı değil menü geliyor,bunun nedeni nedir ?

Bug'dır herhalde valla bi fikrim yok.
  • quote:

nokia maps 3.6 beta.türkçesi varmış fakat silmiş adam.sadece arapça ve ingilizce varmış.kararlı sürümü bekleyip firmware e entegre etmek lazım.

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=30119.0

Telde 3.04 ü silmeden üstüne kurunca Türkçe oluyor zaten.Ayrıca CFW lere entegre etmek için ek Türkçe dil dosyaları elimde mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

arkadaşlar ben buradan ilk çıkan yazılımı yükledim. Sürüm tarihi 09-07-2010. hani phnt nin ilk çıkanını hacksiz. üzerine sadece arkadaşlar türkçe dil paketi kurmuşlar onu yükledim. Şimdi bildiğiniz gibi bir sürü yazılımlar mevcut.Bu ilk çıkan yazılımla en son çıkan yazılım arasında ne gibi farklar var. Sizce yüklemeli miyim?

aresmar,aang67 ve nomadcry ın hazırladığı firmware ler oldukça iyi,hatta çok çok iyi.inceleyip seçip yükleyebilirsin,hatta hepsinide deneyebilirsin.

Birol kardeşim le beni ne çabuk unuttunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

quote:

arkadaşlar ben buradan ilk çıkan yazılımı yükledim. Sürüm tarihi 09-07-2010. hani phnt nin ilk çıkanını hacksiz. üzerine sadece arkadaşlar türkçe dil paketi kurmuşlar onu yükledim. Şimdi bildiğiniz gibi bir sürü yazılımlar mevcut.Bu ilk çıkan yazılımla en son çıkan yazılım arasında ne gibi farklar var. Sizce yüklemeli miyim?

aresmar,aang67 ve nomadcry ın hazırladığı firmware ler oldukça iyi,hatta çok çok iyi.inceleyip seçip yükleyebilirsin,hatta hepsinide deneyebilirsin.

Hocam olur mu?Bizim bu CFW'leri yapmamızı sağlayan sizlersiniz.Siz her zaman bizden iyisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

quote:

yok yaw estağfurullah.ben sizi kategori dışı bıraktım bizim yeni modderler çalışırken pek ortalarda görünmüyordunuz yoksa sizi unutabilirmiyiz. f@tih yada biroltr ustalar yaptıysa indir kur bunu herkes bilir.Yinede hata ettikse affola fena kaptırdık bu cfw işine

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    Hocam olur mu?Bizim bu CFW'leri yapmamızı sağlayan sizlersiniz.Siz her zaman bizden iyisiniz.

quote:

yok yaw estağfurullah.ben sizi kategori dışı bıraktım bizim yeni modderler çalışırken pek ortalarda görünmüyordunuz yoksa sizi unutabilirmiyiz. f@tih yada biroltr ustalar yaptıysa indir kur bunu herkes bilir.Yinede hata ettikse affola fena kaptırdık bu cfw işine

Espri olarak yazmıştım [ ] fazla kaçtı galiba Ama gerçekten güzel işler çıkartıyorsunuz.Birol kardeşimle benim nefes almamı sağladınız.Görüyorum ki;muhakkak sizleri de takip edenler çıkacak.Türk Modderlar olarak ileride daha güzel işlere imza atılacak.

Bu arada 3.06 entegre etmek isteyen varsa elimdeki Türkçe dil dosyalarını buradan indirebilirsiniz.

• Bence beta bir sürümü entegre etmek pek iyi fikir değil. Zaten entegre halde bir yeri çalışmıyormuş öyle rapor ettiler yabancı forumda neresi dikkat etmedim gerçi.

Birde beta olduğu için hantal olduğu da söyleniyor.

Şahsen erken bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Bence beta bir sürümü entegre etmek pek iyi fikir değil. Zaten entegre halde bir yeri çalışmıyormuş öyle rapor ettiler yabancı forumda neresi dikkat etmedim gerçi.

Birde beta olduğu için hantal olduğu da söyleniyor.

Şahsen erken bence.

İsteyen arkadaşlar var , ve modderladan entegre etmek isteyenler çıkabilir.ihtiyaç için TR dil dosyaları nasılsa istenecek diye verdim.Siz ve ben entegre etmek istemeyebiliriz ama muhakkak birinin işine yarayacaktır.

Ekleme : Aslında ben ovimaps in zaten cfw ler içine entegre edilmesine taraftar değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 18 Eylül 2010; 21:58:36 >
  • Tabi ki entegre etmek isteyenler olacaktır ben sadece fikren karşı olduğumu söyledim. Modlu yazılımlarda genelde c de boş yer sorunu olmadığında zaten ovi c de yer kaplasa da sorun yok.

Ama paylaşmak konusunda sana katılıyorum tabii ki.
  • modder arkadaşlar bence konularınıza 4x4 menüyüde ekleyin.bence en ideal boyut budur.hiç olmazsa grid dosyasını ekleyip tarifini anltın.

• 4x4 hoşuma gitti Hiç düşünmemiştim.
  • arkadaşlar bende şöyle bir sorun var C6 ya geçtiğimden beri galeride ki fotoğraflarda netlik kalitesi azalmış dalgalı falan gösteriyor resimler ama ekrana duvar kağıdı yaptığımda gayet hepsi net pürüzsüz çıkıyor. Acaba neden olabilir ki hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
    Ve işte resimler arkadaşlar defalarca format attım ama hiç düzelme yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane2bin6 -- 20 Eylül 2010; 22:43:21 >

• arkadaşlar forumda yeniym ben v60ı bekliyorum beklediğim gibi çıkmazsa c6ya geçicem artk ama bi sorum war telefona birsürü program yükledim hard format atarsam hepsi gidecek hardformat atmadan yüklenmezmi veya yedekleme yapsam format atıp c6 yüklesem programlar yine çalışır mı şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaspi_329

arkadaşlar forumda yeniym ben v60ı bekliyorum beklediğim gibi çıkmazsa c6ya geçicem artk ama bi sorum war telefona birsürü program yükledim hard format atarsam hepsi gidecek hardformat atmadan yüklenmezmi veya yedekleme yapsam format atıp c6 yüklesem programlar yine çalışır mı şimdiden teşekkürler

sen geç bende c6 ya yoksa nokia kesinlikle çıkartmaz öyle bi yazılım.Tabi silinecek ama autoinstaller diye prog var onu kurduktan sonra istediğin programları onun içine atıp otomatik olarak kurabilirsin.Bu kadar kolay

• bu c6 yazılımını 5800 telefonuma kurarsam kendi kendine kapanıp açılma sorunu ortadan kalkarmı reset atıyor telefon arasıra ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

bu c6 yazılımını 5800 telefonuma kurarsam kendi kendine kapanıp açılma sorunu ortadan kalkarmı reset atıyor telefon arasıra ????

şu an hangi versiyon kullanıyorsun bilmiyorum fakat reset atma sorunu ben hiç yaşamadım.temiz bir kurulum yaparsan sorun çıkmaz,eğer telefonunda donanımsal bir sorun yoksa.
  • telefonu vatanbilgisayardan aldım geldiğinde içinde çoğu program vardı sürümüde 50 di ben 51 sürümüne yükselttim ve diğer program ları güncelledim kimisini pcsuite ile kimisinide w-lan ile güncelledim onların haricinde 3 adet navigasyon programı kurdum benim dikkat ettiğim genelde batarya çizgisi 4-5 kademeye düştüğünde yapıyor
    reset attım denedim yine yaptı fakat hard reset atmamıştım şimdi dün hard reset attım bakalım tekrar denicen ne yapacak sadece nokia maps güncelledim diğer programları kaldırdım içi tamamen boş şimdilik beklemedeyim
    teşeşkkürler
  • Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Bir iphone 4 macerası için 5800 ı rafa kaldırmış bulunuyorum. 5800 ın kıymetini bilin arkadaşlar görüşmek üzere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. Bir iphone 4 macerası için 5800 ı rafa kaldırmış bulunuyorum. 5800 ın kıymetini bilin arkadaşlar görüşmek üzere...

Tamda 5800 a symbian 3 port edilmek üzereydi zamansız gittin
  • Arkadaslar TEsekkür ederim hepinize daha güzel oldu Telefonum emeğe saygı k.g
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.