Şimdi Ara

n97 telefonu uzaktan kilitleme????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayarlar-güvenlik ayarları kısmında telefonu mesajla uzaktan kilitleme diye bir seçenek var bunu aktif yaptım kilt mesajı belırleryın dedı onuda belırledım. anlamadıgım telefonu uzaktan kılıtlemek ıcın ne yapmam gerek nasıl calıstıgını goremedım bunun hakkında bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım tesekkurler.

• Telefonunuzu evde unuttunuz, ananız babanız görmesin; işte unuttunuz yan masadaki eline alıp kurcalamasın ya da arkadaşta bıraktınız baş derde girmesin istiyorsunuz. Ya da en kötüsü çaldırdınız…

Yeni nesil bu derde yeni nesil Nokia işletim sistemi akıllıca bir çözüm bulmuş.

* Öncelikle telefonun menüsünden Araçlar / Seçenekler / Güvenlik Ayarları / Telefon ve SIM bölümüne girin (Tools / Settings / Security Settings / Phone and SIM),
    * Uzaktan kilitlemeye izin ver seçeneğini ‘evet’e getirin. (Allow Remote Lock)
    * En az 5 karakterden oluşan özel bir şifre belirleyin. Bu bir cümle de olabilir.
    * Şifreyi onaylamak için tekrar girin.

İşte bu kadar. Bundan sonra böyle bir durum olduğunda kendi numaranıza belirlediğiniz şifreyi içeren bir SMS yolluyorsunuz, telefon kitleniyor. Ya da kilitliyse yolluyorsunuz açılıyor.

alıntı

• Vay be süpermiş. Bende de var aynı özellik öğrendiğim iyi oldu
  • o sifrenin kirilma sansi varsa kotu ama telefon full kilitlenip kaliosa hicbir islem yapilamiyorsa bomba bi sistem tabi...
  • aman tutupta şifreyi selam fln yapmayın paso kitlenir
  • Gerçekten güzel bir özellik .....
  • Bende olmuyor bir türlü.

kiltleme kodunu: 12345 yapıyorum.
    kısa mesaj atıyorum ama kilitlenmiyor?
    neden acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.