Şimdi Ara

n99i mi Samsung e250 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lanet olsun samsung montemi kaybettim 3-4 günlük.

5800'ımı sattım 350 tl'ye hatta buraya konu açtım.Sonra öneriler karşısında corby pro ve mmonte arasında kaldım teknosaya gittim.Corby pro yoktu monte aldık.Üstünü annem tamamladı kartla aldık.Bugün muhtemelen minibüste kayboldu.Ya da çalındı birçok yere gittim o gün dükkanımıza mal almaya.Polise gittim imeı verdim ararız deyip geçiştirdiler.Eve anca geldim gg ve sahibindeki yeni monte ilanlarına baktım.Telefonun arka tarafında çizik vardı.Ama bulamadım pek bişi.Anlicanız gitti telefon.

Sonuç.5800 satmasam kaybolmazdı telefon.Çünkü genelde onda müzik dinliyordum.Monteye bişey atmamıştım daha.

Çekmede duran 2 telefondan birini kullanmalıyım artık.Sizce hangisini kullanim?Birde hattımı değiştirmek istiyodum yeni hat alıcam sizce hangisini almalıyım?

bknz:Evlat acısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat- -- 28 Temmuz 2010; 1:00:56 >

• Sen batmışsın be reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Sen batmışsın be reis

Lanet olsun sattığım güne.Birde en yakın arkadaşıma sattım.Ne aldıysa insanın annesi kızar demi.Oğlum 2.el telefonmu alınır falan der normalde neden izin verdiyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung mu LG mi ?
    5 yıl önce açıldı
    T610 mu ? yoksa CX65 mi?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.