Şimdi Ara

n99i TRADE N70

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar çin malı n99i aldım 200ytl ye bir arkadaş bu telefona n70 veriyor ve 7 ay garantisi duruyor sizce degişeyimmi telefonu

• Çakma N99i olduğunu biliyor değil mi? Eğer sahte olduğunu bildiği halde değiştirmek istiyorsa, iyi bir fırsat. Ama kazıklamayı düşünüyosan.
  • bence hiç girme n70 kotu bir telefon dev gibi tv ozelligi yok koskoca telefonu taşımak zor oluyor cıdden
  • Gayet mantıklı bir takas olur senin açından. Yarın sabah açılmasa çöpe atacağın bir telefon yerine, açılmasa destek alabileceğin bir servisin olması daha iyi.

200'ü çöpe atma riskin var unutma her gece yattığında N99i sende olduğu sürece.
  • Çin malı telefonlara karşı çok ön yargılı dabranılıyor. Bence bir nebze olsun rekabet ortamı yaratıyor. Çift sim kartlı, tvli dokunmatik ekran modellerin geliş fiyatı 100 YTL civarında, bırakın biraz piyasası olsun da büyük markalar fiyat düşürsün. Yoksa W890 gibi teller 900 YTL'den çıkmaya devam edecek
  • bencede değiştirme
  • bencede değiştirme
  • senin türkçen yok mudur acaba ?? bu başlık hoş olmamış!!
  • çin malına karşı neden herkes önyargılı. türkiye piyasasının yarısı çin kaynaklı elektronikle dolu ve her evde bunlardan var. ben de çin malı olan anycool t808 kullanıyorum ve şimdilik çok memnunum. hemen hemen her özelliğini çözmüş durumdayım. forumda başka anycool t808 kullanan var mı? anycool t808 ile n99i birbirine çok benziyor ama n99i de çift hat yoktu sanırım. diğer özellikleri hemen hemen aynı. bence sen telefonu anycool la değiştir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.