Şimdi Ara

Nabzım çok hızlı artıyor ve düşmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11kg lık bir yol bisikletim var ve 14 yaşındayım normalde top speedim 46 falan sabit hızımda 33-34 falan nabız ölçen saatim var onunla bisiklet sürsem de aktivite başlatmıyordum çoğunlukla. Ancak bi kaç gündür başlatıyorum başlattığımda nabzımın 20 de giderken bile 140-150ye çıktığını gördüm geçen gün 183 oldu korktum eve gittim bi türlü 105 in altına düşmedi 1 saat boyunca neredeyse ayrıca şöyle bir durum var nabzım 183 ken bile kalp atışımı hissetmiyordum normalde de hissetmiyorum yani saati takmasam ruhum duymayacak nabzımı sizce normal mi bu durum yoksa bi problem mi var kalbimde geçen sene gittim doktora bi sorun çıkmadı

• senin saat kafayı yemiş, BİM den falan 50tl bir şey almışsan normaldir öyle saçmalaması.
    nabız 20 ye düşmez düşerse zaten ölmüşsün demektir. nabız 183 e çıkmaz çıkarsa ölürsün.

senin yaşındaki bir ergenin en düşük nabız değeri 60,en yüksek ise 120 olur.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hayır yanlış anlamaşsın 20kmh hızla giderken den bahsediyorum ayrıca saat mi band 4maks nabzım 207
  • Nabız saatini değiştir.
  • cleanton kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar sadece saate bakarak karar veremiyorum ki şah damarıma parmağımla basıyorum saat hata yapmıyor besbelli aralıksız atıyor kalp
  • Redbull gibi enerji içeceği içiyor musun?
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Hayır powerade bile içmiyorum bide bugün sürdüm gayet iyiydi nabzım problem yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeraAnıl -- 20 Temmuz 2020; 23:44:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.