Şimdi Ara

nad t753 mı yoksa yamaha rx-v465 mi acil cvp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acil cvp bekliyorum %70 müzik %30 sinema yardımcı olurmusunuz

• Şu 2. seçeneği, müzik işine katma da, ne katarsan kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 2 Mart 2010; 23:11:25 >
  • çok mu kötü ustad
  • Bir kaç değişik seçenek dinleyince, zaten kendin farkedersin.
  • nad dinledim beğendim ama yamaha dinlemedim
  • Ben Yamaha 465'in sesinden memnundum, bir sure ipod dock+Yamaha 465+ Bose Acustimass 10 IV ile kullandim. Benim icin ses kalitesi gayet yeterli geldi. (Gecenlerde upconversion ozelliginden dolayi 565 ile degistirdim).

Bu ses konusu cok subjektif bence de deneyin ve karar verin. Sonucta belli basli markalarda eger cok secici degilseniz memnun olmama ihtimali dusuk olmali diye dusunuyorum.
  • Genel olarak Yahama'ların sinema performansının başarılı olduğu, ancak müzik performansının düşük olduğuna dair bir kanı var. Şahsen daha önce Yamaha 361 kullanıyordum ve müzik performansı da "hiç de fena değil" diye düşünüyorum. Ama Nad'ı hiç dinlemedim. Tabii insan algısı ile ilgili bir durum olduğu için, mümkünse ikisini de dinleyip karar vermeniz en sağlıklısı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 365 serisinin sesini severdim.fena değildi o fiyatlarda.hakikaten hoşdur.STK olmasının da payı büyük.
    Nad T-753 ile 465 kıyaslanır mı? olmaz.net cevap nad. sadece nad sesi flat tabir edilen sınıfa girer.evet müzik için bir nebzecik daha iyi.ama bu görüşlerimiz kararınızı etkilemesin.unutmayın önümüze ne koyarsanız onu değerlendiririm. 2. bir fikir, bakış açısı gerekmedikçe ortaya koymayı yeğlemiyorum.bu yüzden subjekti bir geniş açı; detaya inende objektif bir görüşüm olabilir.ne ise.
  • nad bende beğeniyorum ancak ortada yarı yarıya fark var degermi onu düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

365 serisinin sesini severdim.fena değildi o fiyatlarda.hakikaten hoşdur.STK olmasının da payı büyük.
    Nad T-753 ile 465 kıyaslanır mı? olmaz.net cevap nad. sadece nad sesi flat tabir edilen sınıfa girer.evet müzik için bir nebzecik daha iyi.ama bu görüşlerimiz kararınızı etkilemesin.unutmayın önümüze ne koyarsanız onu değerlendiririm. 2. bir fikir, bakış açısı gerekmedikçe ortaya koymayı yeğlemiyorum.bu yüzden subjekti bir geniş açı; detaya inende objektif bir görüşüm olabilir.ne ise.

sizin düşünceniz olarak 3 amfi listelermisiniz 1500lira civarı
  • Açıkcası işiniz çok zor. Aslında beklentiniz biraz zor.

%70 sinema %30 müzik deseniz alternatifler değişir ama %70 müzik %30 sinema deyince işler biraz karışıyor.
    Sadece %30 luk sinema lüksü için çok kanallı bir amfi seçmek durumunda kalıyorsunuz ve buda müzik peroformansını etkiliyor.

Bence ağırlık müzik olacaksa stereo bir amfi bakmanızda fayda var. Yanınada pre-out çıkışlı eski ve ucuz bir sinema amfisi düşünülebilir.
    Neden pre-out çıkışlı derseniz:
    Front hop. lerinizi stereo amfiye bağlayıp, sinema amfisindeki pre-out çıkışlarla tek bir hop. setinde iki amfiyide kullanabilmeniz için gereklidir.

Mesela 1000TL civarlarında stereo amfiler mevcut, artı olarak ikinci el yamahanın sinema amfileride kalan bütçeyle temin edilebilir diye düşünüyorum.
    Aklınızı bulandırmak gibi olmasın ama benimki sadece bir fikir

Şükrü hocam şimdi kızacak bana yine ortalığı karıştırdın diye

• daha önce sony str698 quadral quintas 500 seti velodyne sub vardı 2-3 yıl önce fena değildi ama şimdi yapacağım sistemle daha farklı sesler duymak ve düşük volumelerde bas mid tiz orantılı istiyorum

çok şeymi istiyorum:)
  • Valla dediğim gibi benimki sadece fikir. Zor olan ise müzik ağırlıklı bir sistem arayışınızı %30 luk sinema düşünceniz için sinema amfisine bırakmış olmanız.
    Dediğim gibi yerinizde bütçemin ağırlığını stereo amfiye ayırırım.
  • stereo amfi için alıncak amfi seceneği ne olur
    sinema için alıncak amfi seceneği ne olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.