Şimdi Ara

Nagehan Alçı Bana Hakaret Davası Açmış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
3
Favori
11.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

insanları yanlış yönlendirmeyin sadece ceza mahkemelerinde maktu vekalet ücreti 9200 TL. bu parayı almak için icraya koyuyor 1500 TL de icra vekalet ücreti var. toplamda 10.700 lira oluyor. daha sonra sana tazminat davası patlatıyor, 10.000 TL gibi bir tazminat rahat alır, tazminat davasında da vekalet ücreti 4500 TL tutuyor buradan da 14500 TL kazanır bunu da icraya koyar 1500 daha icra vekalet ücreti alır 16.000 TL yapar. toplamda en az 25.000 TL'lik olursun.

• ulkedekı sistem bu kufur yıyerek bıle para kazanıyorlar demekkı .. Asgari ucretle çalışanın ne sucu var. Çalışmaya gerek yok kendıne kufrettırıp dava acacan oh mis kolay para ama işte ulke gelişmiyor çalışmadan para kazananlar cogaldıkça

• Ben bu mahkemeleri çözemedim gitti ne kadar çabuk açılıyor ne kadar çabuk karara bağlanıyor bazıları aklım almıyor...Benim başımda var bir tane aile efradından bir üye ile fazla tahsilat yapmışlar icradan geçen Mart ayından beri bekliyorum iade olacak da kapanacak diye...Bir olay da bu kadar çabuk mahkemeye aktarılmamalı,arabulucuya gitme mecburiyeti hakaretlerde de olmalı,var zaten ama uygulayan yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroll -- 17 Mart 2023; 9:49:10 >
  • tigers615 T kullanıcısına yanıt

Burda 3000 tlden bahsediliyor

ekşi sözlük
    ahmet hakan'a hakaret etmenin 3000 tl olması
    https://eksisozluk.com/ahmet-hakana-hakaret-etmenin-3000-tl-olmasi--7579680?p=32

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

Binecek bir otobüs bulur

• Farkettinizmi bilmiyorum, rüzgara göre yön değiştirenler bu işi ticarete dökmüş. Yani bir kaç öncesine kadar hasta akpli olan gazeteciler/tvciler, şuan chpli oluyor ama bu kıvrak dönüşümden de kendilerini garantiye aldıkları gibi burdan gelicek tepkileride ticariye çevirmiş..

• erkahn kullanıcısına yanıt

sen onu boşver ona uyarsan çok zararlı çıkarsın, isteyen varsa bana biraz sövsün 3000 TL vereceğim üstüne...

• Küfür başına 3000 tl kazanıyosun.

Yılda 10bin kişi sövse, bunların 100 tanesi ağır sövse, 3 bintlden alsan, 300bin tl 100 bini avukat falan

• MrKavinsky kullanıcısına yanıt

Ne paralar donuyor desene  

• Sana yine nagihan açmış bana berat açtı. Beraat kararı çıktı, üşenmeden istinafa taşıdılar.
    Yargıyı nelerle meşgul ediyorlar görün.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet işin birde baskı altındaki yargı kısmı var.Yargı üzerinde baskı olmasa veya özel yerleştirilmiş yargı elemanları olmasa kafam rahat olacak ama değil. Senin süreç devam ediyor mu?

• Bu çakallara bir kuruş bile kaptırmayacağım.Dava düşene kadar üst mahkemelere en son ahime.

• virtiöz V kullanıcısına yanıt

Güçlü paralı birimisin yok aihime kadar gidecekmiş gideceğin yer anca ilçenin adliye sarayı olur. 

Bunların hepsi para avukat bile tutacaksan bir ton para artık dosyayı 10.000 tl den açıyorlar hiçbirşey bedava değil.

Maddi durumunu bilmiyorum işsiz ve genç olduğunu varsayarak yazıyorum yapıcağın şey hakime savunma yapmak olucak .

Üste çıkma zeytinyağ gibi zararlı çıkarsın,kendini acındır hakime boyle gidersen işin zor, işsizdim ,depresyondaydım, maddi durumum çok kötü sinirle yazdım pişmanım özürdiliyorum gibi abi tavsiyesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2023; 17:53:32 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Senin yaşın kaç?:))ahime gitmek için insan olmak ve haklı olmak yeterli. Biraz tele1 halk TV izle şiddetle tavsiye ederim. Devrimciler dik durur bunu unutma.

39 tecrübeliyim bu konuda merakaetme halk tv izlemeye devam et ahaberle birlikte uzaya çıkartıcaklar sizi az kaldı.

bir avukat doya açma ücretlerine bak bakalım yaşın küçük belli dünyadan haberiniz yok.

bunun akp veya chp lede zerre alakası yok kişisel hakaret davası bu akp chp davası değil ,hükümetin gitmesi yada kalması senin davanı zerre etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2023; 14:0:30 >
  • Ama halada bu düzene devam diyorsun. Ruh halinle alakalı sanırım.

neyse başarılar sana, hala davayı siyasi sanıyon tck ya göre hakaret açık suç,babanın partiside gelse değişmiycek bu uzun süre, sen akp chp yi boşver, sen kendini kurtarmaya bak abisi.

hakim sana akp limisin chp limisin diye sormuycak niye hakaret ettin bu suç diye sorucak savunma yapıcan .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Mart 2023; 14:7:54 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Bizimde anlatacaklarımız var.ben senin gibi dar bakmıyorum. Bazı şeylere dikkat çekmeye çalışıyorum.Bedeli ne olursa olsun. Anladınmı güzel kardeşim.

• Fatih altaylının köşe yazısında okumuştum,
    Bir gün avukat olduğunu söyleyen bir şahış görüşmek istediğini söylüyor. Bi restoranda buluşuyorlar ve avukat teklifini yapıyor,
    Bana vekalet verin , sosyal medyadan hakaretleri tespit edip dava açayım karşılığında size aylık 100 bin tl.
    Kabul etmiyor, teklif 150 bine yükseliyor, sizin istediğiniz ücret nedir flan avukat orta yolu bulmaya çalışıyor
    Sonucunda Altaylı “ne ben seni gördüm ne de sen bana bu teklifi yaptın” diyerek kalkıyor..
    C.başkanına hakeret davalarının milyona ulaştığı söyleniyor.
    Sektör olmuş durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.