< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nagehan Alçı Bana Hakaret Davası Açmış (8. sayfa)
-
-
Kerimcem anlamıyo onu serbest bıraktım, inceci o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kerimcem her partilidir. Bir bakarsın oyunu özdağ'a verir bir bakarsın akşenerci olur bir bakarsın tekrardan akp'li olur.
-
senin gibi biatçı chpli olmaktan iyidir.
-
Çok partili kerocan!
Senin gibi devlete "KATİL!" diyen fetö övücüsü Nagehan Alçı'yı mı öveydim?
Kerimcem 39 yıllık işsizdir. Gününün büyük bir çoğunluğunu forumda geçirir ama başkasına işsiz der.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Mart 2023; 18:12:25 > -
Nagehan alçıdan zerre haz almam kadına hakaret etme özgürlüğünde %0, yılmaz özdilede hakaraet etme hakkın %0.
Muhalif hükümet ayırmadım boş algı kasma burda.
Zaten yaşı küçük gibi abisi olarak önerilerde bulundum dinler dinlemez kendi problemi boyle giderse ağır ceza yer 20.000 tl üstü 18 yaşını geçikse, kimse ona orda akp limisin chp limisin diye sormuycak kafanı yorma sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mart 2023; 18:27:21 > -
Sen benim yaşıma taktın kafayı, takıntını gidereyim,yaşın doğruysa üzerine 5 yıl ilave et.Ha sakın akıl yaşta değil baştadır moduna girme sakın. Bizi seviyorsan oy bile kullanma Kerimcem
40 yaş üstü biri kimseye hakaret, küfür etme özgürlüğünün olmadığını bilir yazış sitilinden devamlı boş siyaset kasmandan yaşın küçük geldi k.bakma, mesleğinde işinde varsa dava senin için daha zorlayıcı geçicek zaten bol şanslar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mart 2023; 18:37:30 > -
Yok be oğlum bugün ünlü birine tacizde bulunulmuştu taciz edilen de küfürlü konuştu taciz eden şikayetçi olmuş ödediği rakam 1170 tl korkma yaradır gitsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ldp eski baskani twitter biosuna kufre dava aciyorum yazmis. Ne anlatiyorsun
Yanlış hareket, liberal olduğunu iddia eden biri böyle bir şey yapmamalı. Besim Tibuk’tan aldıkları %1’lik partiyi yok eden, şimdi seçime bile giremeyen kişiler yönetiyor şuanda. Umarım durum zamanla ve çabalarımızla düzelecektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşıma bakma sen benim,ruhum genç.ama hayat kısa onu biliyorum. Nagehan gibi kan emicilerden asalaklardan kurtulursak çok daha kaliteli geçirebiliriz bu hayatı.
Bizim vitaminsiz kerocan bir halt bulamayınca yaşın küçük yeaa moduna girer. Cevap yazmazsan kendi kendine sessizce gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Mart 2023; 20:49:13 > -
@Hopdediks-Dediğimdediks Yok sivile de söversin ve ceza almazsın. Atlı kovboy diğer arkadaş ile tartışıyor ama kendisi kafasından uydurmuş. ABD'de First Amendment mevzuatına göre küfür ifade özgürlüğüne giriyor. Küfür ettiğiniz kişi de size küfür edebilir, küfürleşir durursunuz yani. :) First Amendment'ın sizi korumadığı tehdit içeren veya özel kuruluşlara küfür gibi bazı noktalar var. Ama birine ana bacı kaymak serbest, yeter ki küfürleriniz tehdit içermesin. ABD'de bahsettiğim gibi ama aynı konu Birleşik Krallık veya diğer demokratik ülkelerde geçerli olmayabilir. Özellikle Birleşik Krallık sıkıntılıdır bence.
-
öyle bişey varsa sende karşı dava aç inceleme yapsınlar. inceleme sonucunda mahkeme düşer. eğer senden arayıpta bir para talebide olursa operatörden mahkeme yoluyla kayıt iste. herşey o kadar kolay değil, olmamalı.
-
Dava sonuçlanmadan karşı dava açamıyorsun diye biliyorum. Kağıt üzerinde haklı görünüyor ama haksız olduğu noktalarda çok. En önemliside vicdan terazisi. Bu ülke için cehennemin taşlarını döşemiş isimlerden.önerin için ayrıca teşekkür ederim.
karşı davayı ne diye açıcan gerekçen ne ? kadın akp nin gazetecisi görüşlerini beğenmiyorum her akpli cezalanmalı bence, benim gibi bir aydın chp liyi, halk tv izleyici kitlesini tahrik etti diyemi
karşı tarafında sana hakaret etmesi yada seni ağır derecede tahrik etmesi gerekiyor karşı dava için.
bu arkadaş kadının siyasi görüşlerini beğenmeyip saymış sövmüş çok yüksek ihtimal ceza yiyecek, **** davalarında şizo raporlu bu adam diyip yırtanlar vardıda bu kadın gayet sağlıklı ve güzel bir kadın,siyasi yönünü sev sevme kadının kariyeride kapı gibi kaçış yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Mart 2023; 0:40:12 > -
Kadın sana göre kapı gibi bana göre bi bok değil. Kendinle başkalarını karıştırma.Kapı gibi karı görmesek yutturacan.
Galiba kadına karşı hayranlığın var ondan sürekli övüyorsun savunuyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X