Şimdi Ara

naked tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az yakan cok kacan bir adet naked motor almayi dusunuyorum ust limitimiz 5bintl max 6bin olur. Ilk motorum olacak ozellikle az yakmasi ce masrafsiz olmasi ilk tercih. Arkadaslarimin tavsiyesi uzerine duke baktim birde mondialin mr150culture hosuma gitti tip olarak baska bir arastirma yapmadim. Tavsiye edebileceginiz model ve motorlar nelerdir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, bahsettiğiniz miktarlarda Duke bulmanız çok zor. Malum siteye baktım 7.000'lerden başlıyor.

Bence o paralara Mondial felan düşünmeyin. Başlangıç olarak Honda CB 125E, Yamaha YBR 125, TVS Apache RTR 150 modelini bakabilirsiniz. Bahsettiğim motorlar yakıt ve parça bakımından sizi üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Merhabalar, bahsettiğiniz miktarlarda Duke bulmanız çok zor. Malum siteye baktım 7.000'lerden başlıyor.

Bence o paralara Mondial felan düşünmeyin. Başlangıç olarak Honda CB 125E, Yamaha YBR 125, TVS Apache RTR 150 modelini bakabilirsiniz. Bahsettiğim motorlar yakıt ve parça bakımından sizi üzmez.

bahsettiğiniz motorların hepsi çok güzel motorlar fakat benimkisi birazda heves cok memnun kalmaz isem (ki daha once yamaha kullandım beklentilerimi karşılamadı) birazda görüntüsü güzel olsun istiyorum duke 200 şekil olarak çok güzel fakat o butçelere çıktığımda daha güçlü motorlarda bulmak mümkün 2.el olarak bana su an için az yakan güzel görğünen bir alet lazım
  • Cbf 250 iyi bir secim olabilir. Hyo gt 250 naked alabilirsin ama 2008 model ustu st kanuninin getirdiklerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyo 250: 30 beygir çift silindir torku yerinde

başkada alternatifin yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

hyo 250: 30 beygir çift silindir torku yerinde

başkada alternatifin yok

şu an için en mantıklı alternatik olarak kalıyor ortada fakat yakıt olarak ne durumdadır acaba çok yakarmı birde 2006-2007 modelleri tercih edilinebilinirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pawlow

quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

hyo 250: 30 beygir çift silindir torku yerinde

başkada alternatifin yok

şu an için en mantıklı alternatik olarak kalıyor ortada fakat yakıt olarak ne durumdadır acaba çok yakarmı birde 2006-2007 modelleri tercih edilinebilinirmi acaba?

yakın bir dostumda vardı kullanıyordum 2006 modelini kullanırken cok zevk aldım ybr'den ınıp bınınce gucu gıdısatı cok guzel geldı gazı actın mı 10 numara uzuyor . ama 2008 model ve sonrasına daha ıyı dıyorlar dıyenlerın yalancısıyım ne kadar dogrudur bılemem. Cok yakmaz cok sıkıştırırsan en fazla 5.5 litre yakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor hakkında tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    SUV TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belirttiğin fiyata duke 125-200 çok zor hocam . Temiz kullanılmış doktordan bir hyo 250 bulabilirsen al derim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.