Şimdi Ara

nakia n95 8gb kamera sorun yardım!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar hiç degiştiren biri yokmu bu ölü pixel davasına veya baska binedenden dolayı biraz anlatırmısınız kac günde geliyo ne diyorlar felan gibiiiiiiii
  • senin dediğin yeşil alanlar değişken mi ? yani her çektiğinde aynı noktalarda mı çıkıyor yoksa her defasında farklı mı?
  • hep aynı yerde cıkıyooooo gece modunda daha cok cıkıyo sayabildigim 10 tane rahat var
  • ama kamerada bi tek bu sorunu yaşıyosun sen, normal ekranlarında bole yesil noktalar yok değil mi?
  • yok sadece kamerada iken bu noktalar oluyo zoom yaptıgımda kardeş telefonu degiştirmezlermi acayıp kaygılıyım hevesim kursagımda kaldı valla
  • bu durumda ekranında bir problem yok demektir, yani ölü pixele sahip değilsin, senin kameranda başka bir problem var, ama zoom yapıldığında bu tür problemler normal, yinede servise ver, yazılımla kamerayı düzeltmeye calisacaklardır, yada kamerayı değiştirirler, ekranında problem olmadığı kesin.
  • işte böyle yeşil noktalar zoom yaparsanız daha net görürsünüz

nakia n95 8gb kamera sorun yardım!!!!!!!!!
  • abi normal bunlar, o kadar dert etme, servistede çözülebilecek birşey değil ayrıca
  • bende 20x dıjıtal zoomla gokyuzunu cektım..
    telefon n95 8gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 13 Ocak 2008; 17:53:57 >
  • aşağıdaki foto gece modunda 3 zoomla avuç içine kapatılarak çekildi bahsedilen pikseller fotoda göründüğü gibimi sanırım benim N95 tede baya bi var

• evet kardeş sendede var benim gibi ölü pixel kurbanısın garantilimi seninki pekiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

bende 20x dıjıtal zoomla gokyuzunu cektım..
    telefon n95 8gb

Çektiğiniz resim 800*600 ayrıca Oluşturma yazılımı : Picasa 3.0 yazıyor

Fotoğrafı gece modunda tam boyut çekerseniz yanlış bilgilendirme olmaz....
  • Ayrıca gece modunda ISO değeri yüksek olduğundan bu tür mavi yeşil pembe renklenmeler (simsiyah bi fotoğrafta) normal bence.
    Çünkü yüksek ISO değeri loş ortamlarda AYDINLIK resm çekmek için kullanılıyor. Gece modunda bikaç loş ışık fotoğrafı koyun, bizde görelim bu noktalar yine var mı?

Bu olay benim bildiğim gece modu olan 6600 da bile vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahir_18

evet kardeş sendede var benim gibi ölü pixel kurbanısın garantilimi seninki pekiii

evet benimkide kvk garantili düz N95 ama şimdi vermeyi düşünmüyorum servise şu kapak falan birazdaha hareketlensin yada başka bir sorun çıkarsa toptan veririm
  • Gece modu flashsız daha az olmakla beraber yinede var pikseller özellikle sağ altta daha fazla belli ..

• vanity@

senin gosterdigin fotodaki durum her tel icin gecerli burdaki durum farklı. nokia n95 n95 8gb n82 gece modu iso degeri en dusukte yapılan cekimlerde yesil nokta seklinde tek tuk leke kalıyo bazen kalmıyo.lekenin kaldıgı yerde herzaman aynı. zoom yapınca lekede buyuyo.
  •  nakia n95 8gb kamera sorun yardım!!!!!!!!!

n82'de durum bu ..
  • arkadaşlar ben yeşil nokta falan göremiyom simsiyah
  • aha burda catisma cikti beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]

vanity@

senin gosterdigin fotodaki durum her tel icin gecerli burdaki durum farklı. nokia n95 n95 8gb n82 gece modu iso degeri en dusukte yapılan cekimlerde yesil nokta seklinde tek tuk leke kalıyo bazen kalmıyo.lekenin kaldıgı yerde herzaman aynı. zoom yapınca lekede buyuyo.

TURİ yolladığım ilk foto içinde durum aynımı? noktaların yeri sabittir demişsin ozaman bu kameranın bazı pikselleri ölü anlamına geliyor sanırım öyleyse gündüz fotolarında farkedilmemesinin sebebi nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.